Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Haklisin, zaten akşam dediğin gibi olmayınca ancak kilomu koruyorum, burada biraz yemekler geç saate kaydı, benim erkenden yemek işini bitirmem lazım, en azından hafta içi.

Selamlar dün menü yazmaya girdim ama arkadaşımızın mesajını okuyunca üzüldüm yazmak gelmedi içimden şimdi yazayım

Kahvaltı 9.00: 1 haşlanmış yumurta domates salatalık 2 dilim hindi füme 2 wasa

Öğlen 14.00: 2 yumurtalı menemen 1 dilim tb ekmek

Ara (saate tam bakamadım ) bir kutu aktivia + 10 çiğ fındık

Akşam 19.20: 4 köfte bol yeşillikli salata

2 lt su yarım saat spor

Gün içinde bir avuç tuzsuz çekirdek ve bir bardak meyveli gazoz kaçamağım oldu.
Havalardan mı bilmiyorum çok acıkıyor ve çok su içemiyorum.
Gerçi bebeğimin diş çıkarması ve usta işlerinden pek düzenim kalmadı.

Kola ve çikolata olmasa iyiymiş . Ya da ikisinden biri

Makarna cıssss cısss makarna yemememiz lazım. Yanında bir de beyaz ekmek var. Akşamı yememen iyi olmuş. Makarnayı ancak yakmışsındır. Normalde spor yapabiliyor musun?
Makarna 2-3 yemek kaşığı yoğurtlu. Yağ-sos yok yani.
Spor yapmaya başladım ama ufak bi sakatladım kendimi. O yüzden 2 gün acım olmazsa 3.gün yapıyorum. Sonta bir acı daha böyle gidiyor. Haftada 2-3 kez yapıyorum sanırım. Artırmaya çalışıyorum ama.

Tuzsuz çekirdek ara olur bence sadece gazoz olmamış.

Ya eve ne zamandır hiç sokmuyorduk.Şimdi ustalar çalışıyor diye aliyoruz.Öyle olunca bende içmiş oldum be yaziiki
Haklısın bir de dışarda öğün geçiştirmeye çalışırken oluyoT gazoz meyve suyu Filan. Ben bugün dışarda olacam bakalım nasıl başaracam çok seçenek yok çünkü.

Ya eve ne zamandır hiç sokmuyorduk.Şimdi ustalar çalışıyor diye aliyoruz.Öyle olunca bende içmiş oldum be yaziiki
Nazar boncuğu olsun o zaman canım kendini suçlu hissetme çoğu zaman sıfır kaçamakla ilerliyorsun ve mükafatını alıyorsun da. İnsanız nefsimiz var sonuçta görürken çoğu zaman tutsak da kendimizi arada kaçamaklar oluyor kaldı ki taşınma işlerin var bebeğin var bunlara rağmen çok güzel. Sen her zamanki gibi devam et

Senin menülerini çok beğeniyorum cnm maşallah nazar değmesin arada olur öyle kaçamaklar sürekli tekrar etmediğin sürece sıkıntı olmaz

Makarnayı benim çok canım çekince tam buğday yapıyorum üstünede domates sos ve yoğurt miss canım çekti valla

Kızlar kurumda çay ocağı kapalı bayadır, o y0zden sallama çay, poşet kahvelerden falan içiyorum sütsüz şekersiz olanlardan, bu tür kahvelerin yağlanma yaptığını okumuştum daha önce, ama kahvesizde olmuyo napsam bilemedim, evdeyken miss gibi filtre kahvemi türk kahvemi yapıyodum ne güzel ya

Çok teşekkür ederim.Bende hemen toparlanıp burda olmayı çok istiyorum.Zaman diyorum.Elimden başka birşey gelmiyor ki.Dua ediyorum bi de.Ama bi de kafamdaki neden sorularından kurtulabilsem.

Filtre kahveni iş yerinde de yapabilirsin. Bir marka var A101 de satılıyor. Poşet çay gibi poşet filtre kahve. Dene mutlaka. Ben kampta kullandım birkaç kez. Ayrıca en son kampta Bambum dan bir tane french press aldım. Harika demliyor. Onu da tavsiye ederim.

Son düzenleme:

Ben de senin gibi düşünüyordum. Mükemmel olmadıkça yazasım gelmiyor çünkü üzerimde bir de kaptanlık yükü var. Balık baştan kokar misali. O yüzden yazmıyordum şimdiye kadar ama yazmadıkça arada kaçamaklar oluyor. Artık olsa bile iyi kötü hepimiz menü yazalım. Su ve sporun gayet güzel. Çörek olmamış onu da eritmişsindir. Adım hedefimiz çok az aslında. Sağlıklı bir insanın günde en az 10000 adım atması lazım ama nerde işte. Onu atamadığımız için fazla kilomuz var. Ama yine de adım adımdır. Ne kadar çok atarsak o kadar iyidir.

HatueL canım kızlar söylemiş bir kezden bir şey olmaz zaten iyi gidiyorsun üzülme diye ama o minik minik bir şey olmazların sonu bizim gibi oluyor. O yüzden bundan sonra daha dikkatli olacağına inanıyorum. Zincir gibi düşün bu sağlıklı beslenme işini. Halkaların birbirinde oluşan hasar sonra başka hasarlara yol açar.

Haklısın canım az ama hiç yoktan iyidir diyorum 3-4 binlerde kalıyorum yoksa. Çörek işi pek iyi değil ama işten geldiğimde gözüm döndü açlıktan fazladan onu da yedim. Evet yazarken hiç değilse utanıp da yemiyoruz yazalım kaptan birbirimizi dürtelim yazmayınca:)

Migrosta yada file markette görmüştüm o poşet filtre kahveyi ama tadından emin olamadım alıp deniyim onu bi french press iş yerinde zor olur cnm yıkaması falan tuvalette yıkamak istemiyorum, hergün eve götür getirde zor olur yanımda yemek bardak falanda taşıyorum çünkü

Ben de önce senin gibi düşünmüştüm. Deneyince beğendim. Hatta hard bile var. Alırken üzerini incele. Ben bir keresinde yanlışlıkla fındıklısını almışım. Ama tadı muhteşemdi bayıldım

Ben zaten bundan sonra menü yazmazsam kendi kendimi sopalayacağım

Aramolu kahvelere bayılırm kilo korumada içebiliyomuyuz kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…