- 27 Ocak 2010
- 1.944
- 4.874
- 333
Haklisin, zaten akşam dediğin gibi olmayınca ancak kilomu koruyorum, burada biraz yemekler geç saate kaydı, benim erkenden yemek işini bitirmem lazım, en azından hafta içi.Menü güzelama ben olsam akşamı 6-7 arası yerdim. Bir şekilde 8.30a kaldıysam da cacık yer geçerdim. ( Yani iradeli benden bahsediyorum, kendimi kaybetmiş ben ne de olsa yedim artık deyip bir de abur cubur yerdi kesin)
Kola ve çikolata olmasa iyiymiş . Ya da ikisinden biriGünaydın
Dün dediğim gibi menü yazmadan takıma almayacaktım kendi kendimi. Hemen menü yazayım.
Kahvaltı yok
Öğle (12:00)
1,5 kepçe tarhana çorbası
1 servis kaşığı çökertme kebabı
1 tane kepekli roll ekmek (paket içindeki yuvarlak ekmeklerden)
Akşam (19:30)
1 tane mevlana ( ipince kaşarlı, kıymalı pide) Konya' da mevlana denir
Salata
1 tane kola
11:00
1 çay kaşığı çikolata
2 lt su, spor yok
Bundan sonra menü kötü de olsa, sağlıksız da olsa yazma kararı aldım. Yoksa olmuyor bu iş.
Ayrıca bu sabah büyük bir şok yaşadım. Tartıya çıktım tartı bana 73 ü gösterdi. Ama benim düşünceme göre bu imkansız çünkü geçen hafta cuma 74 lü kilolardaydım. 4 kez tartıya inip inip çıktım acaba hata var mı diye. Her defasında aynı rakamı gördümNasıl oldu bilmiyorum ama kilo vermişim. Bu cuma listeye giremem büyük ihtimal iki günde 500 gram gitmez ama haftaya listeye girmek için uğraşacağım.
Herkesten de iyi kötü menü bekliyorum. Anlaştık mı? Artık hep birlikte kendimize gelmemiz lazım.
Makarna 2-3 yemek kaşığı yoğurtlu. Yağ-sos yok yani.Makarna cıssss cısss makarna yemememiz lazım. Yanında bir de beyaz ekmek var. Akşamı yememen iyi olmuş. Makarnayı ancak yakmışsındır. Normalde spor yapabiliyor musun?
Tuzsuz çekirdek ara olur bence sadece gazoz olmamış.Selamlar dün menü yazmaya girdim ama arkadaşımızın mesajını okuyunca üzüldüm yazmak gelmedi içimden şimdi yazayım
Kahvaltı 9.00: 1 haşlanmış yumurta domates salatalık 2 dilim hindi füme 2 wasa
Öğlen 14.00: 2 yumurtalı menemen 1 dilim tb ekmek
Ara (saate tam bakamadım ) bir kutu aktivia + 10 çiğ fındık
Akşam 19.20: 4 köfte bol yeşillikli salata
2 lt su yarım saat spor
Gün içinde bir avuç tuzsuz çekirdek ve bir bardak meyveli gazoz kaçamağım oldu.
Havalardan mı bilmiyorum çok acıkıyor ve çok su içemiyorum.
Gerçi bebeğimin diş çıkarması ve usta işlerinden pek düzenim kalmadı.
Ya eve ne zamandır hiç sokmuyorduk.Şimdi ustalar çalışıyor diye aliyoruz.Öyle olunca bende içmiş oldum be yaziikiTuzsuz çekirdek ara olur bence sadece gazoz olmamış.
Haklısın bir de dışarda öğün geçiştirmeye çalışırken oluyoT gazoz meyve suyu Filan. Ben bugün dışarda olacam bakalım nasıl başaracam çok seçenek yok çünkü.Ya eve ne zamandır hiç sokmuyorduk.Şimdi ustalar çalışıyor diye aliyoruz.Öyle olunca bende içmiş oldum be yaziiki
Nazar boncuğu olsun o zaman canım kendini suçlu hissetme çoğu zaman sıfır kaçamakla ilerliyorsun ve mükafatını alıyorsun da. İnsanız nefsimiz var sonuçta görürken çoğu zaman tutsak da kendimizi arada kaçamaklar oluyor kaldı ki taşınma işlerin var bebeğin var bunlara rağmen çok güzel. Sen her zamanki gibi devam etYa eve ne zamandır hiç sokmuyorduk.Şimdi ustalar çalışıyor diye aliyoruz.Öyle olunca bende içmiş oldum be yaziiki
Senin menülerini çok beğeniyorum cnm maşallah nazar değmesinSelamlar dün menü yazmaya girdim ama arkadaşımızın mesajını okuyunca üzüldüm yazmak gelmedi içimden şimdi yazayım
Kahvaltı 9.00: 1 haşlanmış yumurta domates salatalık 2 dilim hindi füme 2 wasa
Öğlen 14.00: 2 yumurtalı menemen 1 dilim tb ekmek
Ara (saate tam bakamadım ) bir kutu aktivia + 10 çiğ fındık
Akşam 19.20: 4 köfte bol yeşillikli salata
2 lt su yarım saat spor
Gün içinde bir avuç tuzsuz çekirdek ve bir bardak meyveli gazoz kaçamağım oldu.
Havalardan mı bilmiyorum çok acıkıyor ve çok su içemiyorum.
Gerçi bebeğimin diş çıkarması ve usta işlerinden pek düzenim kalmadı.
Makarnayı benim çok canım çekince tam buğday yapıyorum üstünede domates sos ve yoğurt miss canım çekti vallaBugünkü menü
sabah 9.30
Tavada 1 yumurta, 4 zeytin, yarın kk peynir, 1 çatal ev yapımı reçel, 1 dilim esmer ekmek
Öğle 3.00-3.30
Toplamda 1 porsiyon Yogurlu makarna ve patlıcan salatası, 1 dilim beyaz ekmek.
akşam 7.30
10 fındık
ara: sütlü kahve
2litre su
Spor yok
Çok teşekkür ederim.Bende hemen toparlanıp burda olmayı çok istiyorum.Zaman diyorum.Elimden başka birşey gelmiyor ki.Dua ediyorum bi de.Ama bi de kafamdaki neden sorularından kurtulabilsem.dira90 bazen hayat bize acısı kolay kolay geçmeyecek yaralar açıyor ve dediğin gibi tek ilacı zaman. Hayata tutunmamız için daha başka sebeplerimiz var. Belki hiçbir şey eskisi gibi olmayacak ama hiç olmazsa hayatta olan sevdiklerimizin kıymetini bilmeliyiz. Biliyorum hiçbir söz hiç bir teselli acını hafifletmeyecek. Biz her zaman burada ve senin yanındayız biliyorsun. Ve bir an önce aramıza dönmeni sabırsızlıkla bekliyoruz
Kızlar kurumda çay ocağı kapalı bayadır, o y0zden sallama çay, poşet kahvelerden falan içiyorum sütsüz şekersiz olanlardan, bu tür kahvelerin yağlanma yaptığını okumuştum daha önce, ama kahvesizde olmuyo napsam bilemedim, evdeyken miss gibi filtre kahvemi türk kahvemi yapıyodum ne güzel ya
GünaydınLAydLiNe kaptanım menüm aşırı kötü değil ama mükemmel olmadıkça yazasım gelmiyor. Dün akşam sadece kendimle ilgili şu değişikliği yaptım yemek sonrası çay kahve yanı bir şeyler yemeye dadanmıştım dün onu yapmadım midem guruldayarak uyudum ama sabah tartıda farkı gördüm diyeyim. Neyse yazayım menümü de
8.00
1 haşlanmış yumurta,1 küçük lavaştan hindi füme kaşar ve domatesle tost
13.00
1 bardak yeşil çay,1 tabak kısır,küçük bir haşhaşlı çörek
18.30
Yarım kase yoğurt çorbası,2 ince dilim ev yapımı tam buğday ekmeği,1 ince tavuk butu mantar bamya patlıcan patates biber ve sarımsakla fırınladık 0 yağla. Bir tabak da onu yedim.
Su 3 lt spor 30 dk leslie yaptım.
Kaptanım kendime küçük bir hedef olsa da 6000 adım hedefi koydum her gün hiç olmazsa bu kadar adım atmış olayın diye tamamlayamazsam gece uyumadan muhakkak bir leslie va bir şey yapıp tamamlıyorum hareket olmuş oluyor. Bu sıra hava soğudu dışarı çıkamıyorum adım sayım gün içinde düşük oluyor bu hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum.
Haklısın canım az ama hiç yoktan iyidir diyorum 3-4 binlerde kalıyorum yoksa. Çörek işi pek iyi değil ama işten geldiğimde gözüm döndü açlıktan fazladan onu da yedim. Evet yazarken hiç değilse utanıp da yemiyoruz yazalım kaptan birbirimizi dürtelim yazmayınca:)Ben de senin gibi düşünüyordum. Mükemmel olmadıkça yazasım gelmiyor çünkü üzerimde bir de kaptanlık yükü var. Balık baştan kokar misali. O yüzden yazmıyordum şimdiye kadar ama yazmadıkça arada kaçamaklar oluyor. Artık olsa bile iyi kötü hepimiz menü yazalım. Su ve sporun gayet güzel. Çörek olmamış onu da eritmişsindir. Adım hedefimiz çok az aslında. Sağlıklı bir insanın günde en az 10000 adım atması lazım ama nerde işte. Onu atamadığımız için fazla kilomuz var. Ama yine de adım adımdır. Ne kadar çok atarsak o kadar iyidir.
Migrosta yada file markette görmüştüm o poşet filtre kahveyi ama tadından emin olamadım alıp deniyim onu biFiltre kahveni iş yerinde de yapabilirsin. Bir marka var A101 de satılıyor. Poşet çay gibi poşet filtre kahve. Dene mutlaka. Ben kampta kullandım birkaç kez. Ayrıca en son kampta Bambum dan bir tane french press aldım. Harika demliyor. Onu da tavsiye ederim.
Migrosta yada file markette görmüştüm o poşet filtre kahveyi ama tadından emin olamadım alıp deniyim onu bifrench press iş yerinde zor olur cnm yıkaması falan tuvalette yıkamak istemiyorum, hergün eve götür getirde zor olur yanımda yemek bardak falanda taşıyorum çünkü
Haklısın canım az ama hiç yoktan iyidir diyorum 3-4 binlerde kalıyorum yoksa. Çörek işi pek iyi değil ama işten geldiğimde gözüm döndü açlıktan fazladan onu da yedim. Evet yazarken hiç değilse utanıp da yemiyoruz yazalım kaptan birbirimizi dürtelim yazmayınca:)
Aramolu kahvelere bayılırmBen de önce senin gibi düşünmüştüm. Deneyince beğendim. Hatta hard bile var. Alırken üzerini incele. Ben bir keresinde yanlışlıkla fındıklısını almışım. Ama tadı muhteşemdi bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?