Harika gidiyosun gerçektenGünaydın arkadaşlar
Geçen hafta: 86.9 kg
Bu hafta: 85.8 kg
Fark: -1.100
Bu hafta ipin ucunu daha sıkı tutup haftaya en az 2 kg vermiş olacağım inşallah.
Ama artık spora sıkı şekilde başlamam lazım sanırım.Vücudum yumuş yumuş olmaya başlıyor.Sen kilo verdiğin dönemde neler yaptın ?Harika gidiyosun gerçekten
Cnm ben ilk kilo verme dönemlerimde evde eliptik bisikletim vardı onu kullanmıştım, aradada leslie yapıyodum, ama asıl sıkılaşmam hitt tarzı kardiyolar ile oldu, spor gerçekten çok önemli bu süreçte eğer herhangi bi rahatsızlığın yoksa 15 dk. Hitt kardiyoyla başlayıp zamanla arttırırsın, acayip ter atıp yoruyo insanı gerçektenAma artık spora sıkı şekilde başlamam lazım sanırım.Vücudum yumuş yumuş olmaya başlıyor.Sen kilo verdiğin dönemde neler yaptın ?
Bebeğimi bırakacak kimsem yok.Evde onunla beraber işi sıkılaştırmalıyım.
Kaçta yiyosun cnm, baya farkediyo geç yemek çünkü ben evdeyken 2 öğün yiyodum en geç 5 te akşam yemeğimi yiyodum gece biraz aç giriyodum yatağa ama çok faydasını gördüm, bazı zamanlar çok çok acıkırsam smoothie tarzı mideyi yormucak şişkinlik yapmıcak şeyler yiyodumGunaydin kızlar, telefon hala bozuk bugun eşiminkini kullanıyorum.
Gecen hafta 66.7
Bu hafta 67.1
Regl fln ama niye böyle oldu anlamadim,aksam yemekleri gec diye mi acaba
inşallah canım , okullar açılır iki gün bile olsa çocuklar için çok iyi olacak böyle hem çocuklar hem öğretmenler hem veliler yıpranıyor... bu hafta veli olarak benim çok stresli geçti.... çocuklar 6 ders ekran başında.. sonra ödev verliyor hopp ödevlere geçiyoruz bakıyoruzda çocuklar hep ders modunda açıkcası....Günaydınlaaaar, kaçak geldi
Geçen hafta 69.0
Bugun 67.9
Fark -1100gr
Düzenli diyet yapamadım ama ölçülü yemeye çalıştım, bi canlı dersten diğerine, bir odadan diğerine koşturmak hem zihinsel hem bedensel olarak spor yaptırdı bana..çok yoğun bi hafta oldu, sanırım okullar açılana kadar da bu koşturmaca devam edecek, en kısa zamanda açılır inşallah okullar, hepimiz düzenli hayatımıza döneriz
İyi hafta sonları kaptanım üşütme aman kendini:)Bir çoğunuzda numaram var. Acil bir şey olursa oradan ulaşabilirsiniz.
Kolay gelsin kaptanım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?