Bizim aldığımız evde öyleydi.Bir aydır tadilatta.Ama yıkılmadık sadece 4 duvar kaldı derler ya o misal.Bu hafta banyo mutfak dolaplarim vs gelecek bende hem o eve hem çıkacağım eve yetişmeye çalışacağım.Sanırım o ara güzel eririm.Şimdide bebek uyudukça kolileme peşindeyim.Epey yoruluyorum.Yediklerimiz hemen kiloya dönüşseydi ben verdiğimi geri almıştım canım1 günlük kaçamak ki arasına ton balığı koymuşsun salça sürmemişsin ben olsam salça sürerdim ev temizliği genel bi temizlikse o güzel kilo verdiriyor canım ben 10günde 1 kilo verdim o sayede ki normalde gram gram gider benim. Yeni taşındım bırakan berbat bırakmıştı 1 hafta boyunca sürekli evi çamaşır suyu ile sildim durdum da anca içim rahatladı
Meyveye çok yüklenmişsin.Öğünler az gibi olmuş ama spor çok iyiMerhaba,2 gundur yazmiyordum. Cok sacma beslendim ama abartma yada kacamak yoktu.
bugun daha da sacma oldu.yarin guzel olmasini diliyorum.
sabah cok gec kalktim.
12gibi 1 sutlu kahve
14:00 gibi 1 mandalina 8-10 arasi uzum
16.30 1 muz
19.30 buyuk porsiyon yesil salata
21.30 yarim baklava ( canim istedigi icin degil midem kotuydu o an cayla iyi geldi )
2 litre su
70dk eliptik
Cok guzel, su ev toplama silma duzenleme bana kilo vermekten bile zor geliyor.Bende menümü yazayım.
Kahvaltı 09.20: 1 bardak laktozsuz süte yarım avokado bir seftali 2 tk keten tohumu tarçın
Öğlen 13.30: 3 köfteli bol yeşillikli salata
16.30: 2 bardak çay biraz dut kurusu
Akşam 19.10: Bol yeşillikli peynirli salata
21.20: Bir avuç leblebi
3 lt su spor ev toplama silme düzenleme
Günaydın kızlar, hafta sonuki kamp macerasından sonra sabaha 54 kilo ile uyandımbiraz fazla abarttım sanırım bu hafta çom iyi beslenmem lazım
Menuler cok guzelGünaydın kızlar
Sabah 10:00
4 çatal sucuklu omlet, 2 küçük dilim tulum peyniri, 4 dilim domates, 5 adet siyah zeytin 2 dilim tb ekmeği
Öğle 13:30
1 porsiyon kıymalı pide ve 1 ayran
Ara 16:00
1 su bardağı kefir ve 3 adet gün kurusu
Akşam 18:00
1 kase mercimek çorbası 4 yk patates salatası
4 çatal kırmızı et
Spor 6 bin adım yürüyüş
Su 3 litre
İnşallah öyledir cnm, zira kampta cidden çok yedimkilo degildir o. 2 gun dikkat ederek gider
Hoş geldin cnmgünaydın sevgili takımam 2020'nin tüüüüm tatillerini bitirip geldim artık çok şükür. sabah biraz artı gördüm ama yolculuk ödemi olabilir. 10.yılımıza özel 2 günlük güzel bir kaçamak yaptıkçok güzeldi her şey otel tertemizdi ve neredeyse boştu diyebilirim zaten yarı kapasite ile çalıştırma şartı varmış. çok güzel minik ama romantik bir tatil geçirdik bir iki foto atıcam birazdan
bakıyorum da hafta sonu bişey kaçırmamışım ama yeller esiyor gruptanerde bu millet
Hoş geldin cnmyıl dönümünüz kutlu olsun benimde 2 sene kaldı 10.yılımıza ben kamptaydım hafta son yedim içtim 54 kilo oldum geldim
Olsun cnm reglden dolayı artı çıksanda sonrasında gidiyo o artı nasıl olsaben de 1 kilo kadar artıdayım ama ödem olduğunu biliyorum dikkat ettim hafta sonu son gün yolda olduğumuz için dikkat edemedim ama akşam yemeği yemeden yattım. yalnız regl olucamkorku ile bekliyorum cumayı
Ayy bir şey yememiş gibisin.İyi geceler kızlar
Sabah 09.00; yarım simit
Öğlen 12.30; yulaf lapası
Akşam 17.30; 1 kase mercimek çorbası
1 kase börülce salatası
Su 2 litre
Sabah uyanamayınca yemek ve kahvaltı hazırlayamadım kendime o yüzden öyle oldu cnmAyy bir şey yememiş gibisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?