Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yok yok bu saatte canım istesede yemem onları.
Dışardayken sinir bozucu oluyor wc meselesi, özellikle bu korona döneminde. Bugün az içmeme rağmen dışarda 2 Kez kullanmak zorunda kaldım.
Aynen evde sorun olmuyor da dışarıda problem. Ne yapalım sağlık olsun

Yettimmmm cnm tam olarak senin gibiydim bende cnm 1.57 boyla 69 kiloyu gördüğüm gün aynada uzun uzun kendime bakıp depresyona girmiştim, bol giysem daha da kilolu görünüyodum dar giysem heryerden bişey taşıyo o ara tüp bebek tedaviside gündemde dedim bu kiloyla hamile kalırsam sonrasını düşünemiyorum, başka bi takıma girdim ilk maceram öyle başladı 59 kiloya kadar indim o ara kimyasak gebelik geçirince takımı bıraktım, sonrasında baktım bi aşağı bi yukarı gidio geliyo kilo, vucudumdanda memnun değilim bu güzel takımla tanıştım ve burdakiler sayesinde özellikle spor yapan arkadaşlar sayesinde spora dahada yüklendim hitt kardiyo yapmaya başladım, 51 kiloya kadar düştüm ve inanılmaz sıkılaştım, hatta karın kaslarım bile oluştu yanlardan demem oki cnm motivasyon ve spor olmazsa olmazın olsun gerisi çorap söküğü gibi geliyo ❤ (çok uzun yazmışım kusura bakma cnm )

Kaçamağın erkenn saatte allahtan cnm

Menü bi az geldi gözüme cnm, acıkmadınmı sonrasında

Günaydın kızlar
Sabah 8:30
Sucuklu omlet(1 yumurt ile) , 5 adet siyah zeytin, 1 küçük dilim peynir birkaç dilim domates 1dilimin yarısı ekmek ve 1 su bardağı yarım yağlı süt

Öğle 15:30
7 adet mısır unu ile kızartılmış sardalya ve 1 kase salata 1 tane ayran
Akşam 18:00
1 kase sütlaç

Dün Konak’ın altını üstüne getirdim 16 bin adım yürüyüş. Su 2 litreden az. Dün hiç içesim gelmedi içince midem bulandı hep. 4 bardak felan çay içtim sadece. Haşimato tiroidi diye bir şey olma ihtimalim varmış bugün tekrar kan vereceğim o yüzden akşam sadece sütlaç yiyebildim diğer yemekler hamur işiydi. Bugün kahvaltıyı çok geç yapacağım doktor randevum 1 de Allahtan hayırlısı o saate kadar bir şey olmaz inşallah

Dünkü Menüm

Kahvaltı (08:00)
1 dilim çavdar ekmeği
5-6 tane yeşil zeytin

09:30
Çeyrek poğaça

Öğle (12:00)
1 servis kaşığı sulu köfte
1 servis kaşığı salçalı makarna
1 servis kaşığı haydari

Akşam (16:30)
1 kase kısır
5-6 küçük marul yaprağı
1 dilim çavdar ekmeği
23 tane yeşil zeytin ( Yanlış okumadınız bildiğiniz abarttım zeytini)
4-5 çay kaşığı nutella
4-5 dilim kavun

20:00
2-3 dilim kavun
yarım kk kadar beyaz peynir

2 lt su, 4177 adım

Saçma sapan menümü yazdıktan sonra siteye giriş yapabilirim

Selam kızlar

Öyle yoğun bir gündü ki günaydın bile diyemedim size. Saat 08:30 da bir oturdum masaya kalkıp çay almaya saat 10,30 da gidebildim düşünün artık.

Sabahları genelde kahvemi evde içiyorum, öğleden sonraya kadar da pek sıcak kalmıyo cnm denedim onuda bide yanımda yemek ara öğün falan taşıyorum yeterince yüküm oluyo yani

Ben de stanley in termosu var. Hatta bu cuma bimde indirime girecek yine. Tavsiye ederim. Hiç soğutmuyor. Bi göz at bence.

Kolay gelsin kaptanım menü biraz karışık olmuş evet bazen böyle oluyor işte. Ben de bütün isteklerimi cuma cumartesiye öteliyorum serbest gün misali beni baya götürüyor bir hafta kadar:)

Su çok az olmuş canım. Biraz çoğaltman lazım. Koruma döneminde olduğun için pirinç pilavında sakınca yok ama mutlaka gün içindeki kalori miktarıyla yediklerini ayarlamaya çalış.
Kuzum yaaa kıyamam. Allah kolaylık versin sizlere. Bizimkiler de evde ne yapıyor hiç bilmiyorum. Sürekli uyarıyorum derslerinizi iyi dinleyin diye. Artık keşke okullar açılsa diyecek kıvama geldik hepimiz. Sınıf mevcutlarını azaltıp büyük sınıfları açsalar keşke harika olacak. Büyükler hiç olmazsa dikkat ediyorlar kendilerine. Böyle hem size hem bize öyle zor ki anlatamam.
Hiç üzme canım kendini. Burada bunun için varız ve birlikte başaracağız
Browni haricinde güzel menü. O da zamanla düzelecek biliyorum.
Şimdiye kadar yazdığın en güzel menü Su? Spor?
Geçmiş olsun canım. Umarım yoktur öyle bir şey. Güzel haberlerini bekliyoruz. Sütlaç olmamış ama yazmışsın sebebini. Konak'a gidince altını üstüne getirmeden olmuyor ki Benim eşim İzmirli söylemiş miydim daha önce

Kolay gelsin kaptanım menü biraz karışık olmuş evet bazen böyle oluyor işte. Ben de bütün isteklerimi cuma cumartesiye öteliyorum serbest gün misali beni baya götürüyor bir hafta kadar:)

Ben psikolojik olduğunu düşünüyorum bu karışıklığın. Aslında yemesem de olur ama içimden bir canavar sürekli ye diyor. Açlıktan değil yani bu yemelerim. Umarım çözeceğim o durumu da

Ben psikolojik olduğunu düşünüyorum bu karışıklığın. Aslında yemesem de olur ama içimden bir canavar sürekli ye diyor. Açlıktan değil yani bu yemelerim. Umarım çözeceğim o durumu da
Kesinlikle canım psikolojik. Ben de dün gece yazmıştım ya ne yesem diye içimden bir şeyler dürtüp duruyordu karşı koymuştum ama sanırım önceki günlere nazaran baya düşük kalorili besledim kan şekerim düştü baş dönmesinden duramadım bir dilim tam buğday ekmeğiyle az şekerli kuşburnu marmelatı yedim az toparladım. Uzun süredir yaşamamıştım böylesini. Kötü oldu ama sağlık olsun toparlayamadım akşamı başka türlü.

Böyle böyle azaltacağız. İlk zamanlar olması çok normal. Vücudun da bir alışma evresi var. Onu atlatabilirsek gerisi gelecek.

Kaptanım dinamiti kendi ellerinle döşemişsin kimseye gerek kalmamış kısırdı 23 adet zeytindi nutellaydı

Genetik troid anneden kıza giden saçma sapan bir şey. Ailemden bana resmen sadece genetik hastalıklar miras ya kanseri var tansiyonu var troidi böbrek yetmezliği Pcosu çikolata kisti. Allah korusun bunların hepsinin bende birleşmiş halini düşünemiyorum artık Eşini bilmiyordum canım. Hayatımda ilk defa Konak’a gelip vapur turu yapmadım ona çok üzüldüm ama burada kahve içmeyi hiçbir şeye değişemiyorum

Kızlar ağasında içiyoruz biz hep kahvemizi. Acı kahve var biliyorsundur mutlaka oranın kahvesi harika gidiyor tüm kemeraltını dolaştıktan sonra. Bu sene biz de ilk kez hiç gitmedik kemer altına. O kalabalığa girmeye cesaret edemedim. Ortalık düzelsin de yine çok vapur turu yaparsın hiç üzülme

Diğer hastalıkları da çıkar aklından. İllaki olacak diye bir şey yok. Sen tedbirini elden bırakma ve unutma her zaman erken teşhis çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…