Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

LAydLiNe .

dünkü menümü bildireyim

kahvaltı : ankara simidi + çay

ara: şekersiz türk kahvesi + 2 kare bitter

öğle yemeği: 1 tabak dövme pilavı + 1 kase yüzük çorbası + 1 kase salata

ara: 1 tane minik probis + şekersiz neskafe

akşam: 1 tabak etli patates yemeği + 1 kase yoğurt + yarım soğan

ara yok. su 2 lt yi geçmiştir ama hesaplamadım ama sadece 2 lt iş yerinde içtim bitki çayı yok. spor maalesef o düzeni kuramadım daha anca evi toparlıyorum boş olduğumda

Günaydın kızlar
Sabah 11:00
Omlet , yarım domates ve salatalık, 7 adet siyah zeytin, 2 dilim tb ekmeği (çiya tohumlu)
Ara 14:30
1 su bardağı laktozsuz sade kefir ve 3 adet gün kurusu, 7 adet çiğ badem
Akşam 16:30-17:00 arası
2 adet pazılı gözleme

Spor 8,5 km yürüyüş
Su 3 litre civarı

kizlar nasilsiniz, benim telefon duzelmedi mouse kullanarak calistiriyorum ama cok zor oluyor msj yazmak arada da kapaniyor kendi kendine. 1 hafta icinde yeni bir sey alacagiz herhalde. tableti ele gecirdim simdi oradan yaziyorum. haftasonu yediklerime dikkat etmeye calistim ve az da olsa spor yaptim. artik yarindan itibaren de aksam 6 dan sonra bir sey yemeyecegim hafta icleri, haftasonu 7 ye kadar esneyebilir. buralar cok yagmurlu, sabahlari karanlik, artik disarida spor yapmak zor. evde videolardan yaptim ben de dun.

Selam ben de diyeti tam yapıyorum tartilmadim inşallah kilo gidiyordur sporsuz bol temizlikçi bir hafta geçirdim evim miss ama kendimi hala kirli hissediyorum. Psikolojim bozuluyor anlasilan

İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Buralar kaç gündür yine çok sessiz. Mide problemlerim var yine sindiremiyorum ciddi şişkinlik yaşıyorum nasıl çözeceğimi bilemedim işin açığı. Haydi takıma gelin azıcık moral motivasyon verelim birbirimize:)

Evet ya yazda bitiyo ama takım olarak toparlanamadık hala

Bugünün menüsü
Sabah 07.00; resimdeki tabak
Öğlen 12.00; 1 kase mercimek çorbası
Ufak bi parça haşlanmış tavuk
Yoğurt
Akşam 17.30; 1 tabak tavuk suyu çorba
4 tane z.y yaprak sarma
1 dilim ekmek
Su 2 litre

Eklentiler

• 20200929_070844.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 42
Bugun cok kotuydu ama yine de yazacagim.

sabah:
1yumurta,
Ceyrek avokado
Yarim kk peynir
4 zeytin
2kucuk dilim tb ekmek
2 çay kaşığı fıstık ezmesi

Öğle 16.45

2 sİgara böreği
5 kaşık kısır
Yarım dilim kek
Çay

akşam 21.45

4-5 kaşık kısır
3 bardak ayran
Çay

su: bir kaç bardak (hatırlamıyorum ama 2litrenin çok altında)
Spor: yok ( ev işi ve 4km yürüme var ama spor modunda değil tabi bunlar)

Misafirim vardi yaptigim seylerin hepsinden yedim.Zaten yemeyi planliyordum ama aksam 21.45 te yedigim 4-5 kasik kisiri yemesem iyi olurdu.Yaparkende olmuşmu diye tadına baktıklarımı yazmadım

İyi diyelim çok şükür sen nasılsın ? Ya telefon artık hayatımızın odak noktası gibi olmayınca işler zorlaşıyor.En iyisini yapmışsın bende evde kendime program oluşturdum.Evde spor yapacağım artık her gün.
Selam ben de diyeti tam yapıyorum tartilmadim inşallah kilo gidiyordur sporsuz bol temizlikçi bir hafta geçirdim evim miss ama kendimi hala kirli hissediyorum. Psikolojim bozuluyor anlasilan
Diyet tamsa kilolar kesin gidiyordur.O kadar temizliğe kir falan kalmamıştır miss olmuştur her yer.

İyi çok şükür sen nasılsın ? Sindirim için rezene falan içmeyi denedin mi? Şişliğe iyi geliyor gibi hissediyorum ben.

Dünkü menümü de yazayım;

Kahvaltı 08.50: Domates salatalık yeşillik peynir 2 ceviz 5 badem
11.00: Bir bardak yeşil çay
14.00: Tavuk kanat (biraz bulgur pilavından da yedim) + ayran
18.30: Yarım lahmacun + kazandibi ( bimdeki tatlılar var ya eşim çok ısrar etti kıramadım )

Su 3 lt aşkın spor 40 dk egzersiz

Gece içtim canım biraz rahatlattı şükür. İlginç bir şekilde ödemim var parmaklarım katlanırken acıyor çokinşallah bugün geçer

Gece içtim canım biraz rahatlattı şükür. İlginç bir şekilde ödemim var parmaklarım katlanırken acıyor çokinşallah bugün geçer
Bazen bende de oluyor.Az su icince tuzlun yiyince uyumayinca vs oyle bir durum mu söz konusu

Bazen bende de oluyor.Az su icince tuzlun yiyince uyumayinca vs oyle bir durum mu söz konusu
Suyu 4 lt üstünde içtim uykum da iyiydi ama sanırım akşam yemeğinde tuzu az kaçırmıştım çok az yedim ama belki o yapmıştır. Bir de gündüz nohut yemeği ve acı biber turşusu yemiştim mahvoldum

Günaydın arkadaşlar

LAydLiNe kaptanım nerelerdesin ? Kampı mı uzattın yoksa

Geldim canım geldim Keşke kamp uzasaydı ama uzamıyor maalesef Hastane iki gündür çok ama çok yoğundu. Ekran karşısında olduğum halde açamadım burayı. O yorgunlukla eve gidince yemekten sonra da direkt uyuyakalıyorum. Bugün biraz daha iyi çok şükür Siz nasılsınız? Ne var ne yok?

Ben de iyiyim kaptanım çalışmaya başladığımdan beri ben de çok yorgun oluyorum yatmadan dinlenemiyorum kalkınca da evdeki iş koşturmacası yatma zamanı geliyor ardından. Bu sıralar hayat çok hızlı benim için de.

kaptanım ya seni etiketledim bi tablo paylaştım baksana bi

düzenli paylaşım yapmak isteyenlerle o tabloyu yapalım. ben düzenlemesini takibini yaparım cuma günü paylaşırım sen de kontrolünü yaparsın ne dersin? o mesajıma bi bak da fikrini bekliyorum ona göre katılmak isteyenleri sorucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…