- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
Günaydın kızlar
takıma uğrayan 3-4 kişi var sanırsamen azından aktif katılım gösteren üyelerle düzenli bir paylaşıma başlayalım diyorum eylül de çıktı ekim geliyor artık daha önceki takımımda düzenlediğim bir bildirim tablosu var aktif katılım yapacak üyelerle bu takımda da düzenliyim diyorum size örneğini atayım hem kaptan geldiğinde tabloya bakıp toplu bir değerlendirme yapabilir
Eki Görüntüle 2697950
Şöyle bir tablo
Menü, su ve spor için bildirimi içeriyor. Bildirim yapıldığında karşısına + koyuyorum.
Mesela menüde kaçamak varsa zemin kırmızı yapıyorum (bunu bildirim yaparken siz yazıyorsunuz tabi çünkü herkesin diyeti farklı) diyetime çok uymadım ama kaçamak da yapmadım diyorsanız sarı diyetinize uygun bir menü bildiriyorsanız ya da hafif sağlıklı bir gün geçirdiyseniz de yeşil oluyor zemin rengi
Mesela spor yapmadıysanız kırmızı, spor yaptım ama daha iyisini yapabilirdim az oldu diyorsanız ya da spor yapmamışsanız ama çok hareketli bir gün geçirdiyseniz sarı, sizi tatmin eden bir spor yaptıysanız yeşil oluyor zemin
Su için 2lt geçen herkesi yeşil yapıyorum 1,5 lt sarı onun altındaki tüm miktarlar kırmızı
bu tabloya katılmak isteyen olursa yapalım diyelim diyorum ben siz ne diyorsunuz?
Evet ya yazda bitiyo ama takım olarak toparlanamadık halaİyi akşamlar kızlar nasılsınız? Buralar kaç gündür yine çok sessiz. Mide problemlerim var yine sindiremiyorum ciddi şişkinlik yaşıyorum nasıl çözeceğimi bilemedim işin açığı. Haydi takıma gelin azıcık moral motivasyon verelim birbirimize:)
kizlar nasilsiniz, benim telefon duzelmedi mouse kullanarak calistiriyorum ama cok zor oluyor msj yazmak arada da kapaniyor kendi kendine. 1 hafta icinde yeni bir sey alacagiz herhalde. tableti ele gecirdim simdi oradan yaziyorum. haftasonu yediklerime dikkat etmeye calistim ve az da olsa spor yaptim. artik yarindan itibaren de aksam 6 dan sonra bir sey yemeyecegim hafta icleri, haftasonu 7 ye kadar esneyebilir. buralar cok yagmurlu, sabahlari karanlik, artik disarida spor yapmak zor. evde videolardan yaptim ben de dun.
Diyet tamsa kilolar kesin gidiyordur.O kadar temizliğe kir falan kalmamıştır miss olmuştur her yer.Selam ben de diyeti tam yapıyorum tartilmadim inşallah kilo gidiyordursporsuz bol temizlikçi bir hafta geçirdim evim miss ama kendimi hala kirli hissediyorum. Psikolojim bozuluyor anlasilan
İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Buralar kaç gündür yine çok sessiz. Mide problemlerim var yine sindiremiyorum ciddi şişkinlik yaşıyorum nasıl çözeceğimi bilemedim işin açığı. Haydi takıma gelin azıcık moral motivasyon verelim birbirimize:)
Gece içtim canım biraz rahatlattı şükür. İlginç bir şekilde ödemim var parmaklarım katlanırken acıyor çokİyi diyelim çok şükür sen nasılsın ? Ya telefon artık hayatımızın odak noktası gibi olmayınca işler zorlaşıyor.En iyisini yapmışsın bende evde kendime program oluşturdum.Evde spor yapacağım artık her gün.
Diyet tamsa kilolar kesin gidiyordur.O kadar temizliğe kir falan kalmamıştır miss olmuştur her yer.
İyi çok şükür sen nasılsın ? Sindirim için rezene falan içmeyi denedin mi? Şişliğe iyi geliyor gibi hissediyorum ben.
Bazen bende de oluyor.Az su icince tuzlun yiyince uyumayinca vs oyle bir durum mu söz konusuGece içtim canım biraz rahatlattı şükür. İlginç bir şekilde ödemim var parmaklarım katlanırken acıyor çokinşallah bugün geçer
Suyu 4 lt üstünde içtim uykum da iyiydi ama sanırım akşam yemeğinde tuzu az kaçırmıştım çok az yedim ama belki o yapmıştır. Bir de gündüz nohut yemeği ve acı biber turşusu yemiştim mahvoldumBazen bende de oluyor.Az su icince tuzlun yiyince uyumayinca vs oyle bir durum mu söz konusu
Ben de iyiyim kaptanım çalışmaya başladığımdan beri ben de çok yorgun oluyorum yatmadan dinlenemiyorum kalkınca da evdeki iş koşturmacası yatma zamanı geliyor ardından. Bu sıralar hayat çok hızlı benim için de.Geldim canım geldimKeşke kamp uzasaydı ama uzamıyor maalesef Hastane iki gündür çok ama çok yoğundu. Ekran karşısında olduğum halde açamadım burayı. O yorgunlukla eve gidince yemekten sonra da direkt uyuyakalıyorum. Bugün biraz daha iyi çok şükür Siz nasılsınız? Ne var ne yok?
Geldim canım geldimKeşke kamp uzasaydı ama uzamıyor maalesef Hastane iki gündür çok ama çok yoğundu. Ekran karşısında olduğum halde açamadım burayı. O yorgunlukla eve gidince yemekten sonra da direkt uyuyakalıyorum. Bugün biraz daha iyi çok şükür Siz nasılsınız? Ne var ne yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?