Evet öyle ama benim adet olmam gerekiyordu ödem olmuş olabilir diye öyle dedim ama kilo verdim cunku dişim ağrıyor dün akşam yemeği yiyemedim kahvaltıyı zorla biseyler yedim akşam daha iyiydim. Biseyler yiyebildim en azinindanİyi diyelim çok şükür sen nasılsın ? Ya telefon artık hayatımızın odak noktası gibi olmayınca işler zorlaşıyor.En iyisini yapmışsın bende evde kendime program oluşturdum.Evde spor yapacağım artık her gün.
Diyet tamsa kilolar kesin gidiyordur.O kadar temizliğe kir falan kalmamıştır miss olmuştur her yer.
İyi çok şükür sen nasılsın ? Sindirim için rezene falan içmeyi denedin mi? Şişliğe iyi geliyor gibi hissediyorum ben.
Geçmiş olsun canım sen doktorların dediklerini kafaya takma onlar bilinçaltı kirliliği yapmaktan başka birşey yapmazlar çikolata kistinin zararı var mı yani ağrın oluyor muKızlar özür diliyorum dünkü menümü hatırlamıyorum uygulamaya yazmayıda unuttum. Iki gündür Kıbrıs'a gitmenin yollarını bulmaya çalışıyorum. Sürekli uçak ayarlıyorum ve iptal edip duruyorlar. Sinir hastası olmama an kaldı pegasus sayesinde. Bütün planlarım alt üst oldu üstüne bugün doktorum çikolata kisti sayımın 3 e çıktığını söyledi daha çok soralım bozuldu. Bi evladım olmasını çok isterken böyle giderse evlatlık Alman gerekecek dedi doktor. Ben zaten evlatlıkta almak istiyorum ama kendi evladım da olmasını çok istiyordum. Nasip değilmiş sanırım. Hsg istedi ama Kıbrıs'ta çekiyorlar mı bilmiyorum. E burada çektirip gitsem 1 ay daha İzmir’de kalmam gerekiyor o zamanda evimden eşimden çok uzak kalmış oluyorum çok yalnız bırakmış oluyorum. Iki arada bi derede kaldım. Ama dün hiç kaçamak yapmadım yürüyüşümüde yaptım bugünde yapacağım inşallah. Hepinize iyi akşamlar canlar
Mecbur Kıbrıs'ta başlayacağım canım gidebilirsem. Ağrım bazen oluyor bazen olmuyor ama oldumu sağlam oluyor kitlenip kalıyorum bırak yürümeyi yerimden kalkamıyorum. Bu ay imkansız zaten adetim geçti adettendir 3 gün sonra hsg çekilmesi gerekiyormuş. Her türlü önümüzdeki aya kaldı ama orada çekiyorlar mı bilmiyorum işte rahim filmini.Geçmiş olsun canım sen doktorların dediklerini kafaya takma onlar bilinçaltı kirliliği yapmaktan başka birşey yapmazlar çikolata kistinin zararı var mı yani ağrın oluyor mu
Ben de çok tedaviler yaşadım stres yönetimi yapmalisin sanki bu ay senin için çok da tedaviye uygun değil canım Kıbrıstamı tedaviye baslayacaksin
Çok geçmiş olsun, en kısa zamanda iyileşirsin inşallah. Dr bana da çocugumun olamayacağını söylemişti ama 2 evlat annesi oldum.Kızlar özür diliyorum dünkü menümü hatırlamıyorum uygulamaya yazmayıda unuttum. Iki gündür Kıbrıs'a gitmenin yollarını bulmaya çalışıyorum. Sürekli uçak ayarlıyorum ve iptal edip duruyorlar. Sinir hastası olmama an kaldı pegasus sayesinde. Bütün planlarım alt üst oldu üstüne bugün doktorum çikolata kisti sayımın 3 e çıktığını söyledi daha çok soralım bozuldu. Bi evladım olmasını çok isterken böyle giderse evlatlık Alman gerekecek dedi doktor. Ben zaten evlatlıkta almak istiyorum ama kendi evladım da olmasını çok istiyordum. Nasip değilmiş sanırım. Hsg istedi ama Kıbrıs'ta çekiyorlar mı bilmiyorum. E burada çektirip gitsem 1 ay daha İzmir’de kalmam gerekiyor o zamanda evimden eşimden çok uzak kalmış oluyorum çok yalnız bırakmış oluyorum. Iki arada bi derede kaldım. Ama dün hiç kaçamak yapmadım yürüyüşümüde yaptım bugünde yapacağım inşallah. Hepinize iyi akşamlar canlar
Ben artık çocuktan ziyade sağlığım yüzünden endişeleniyorum çünkü 3 ay önce 1 taneydi şu an 3 tane olmuş. Sürekli böyle artmasından korkuyorum. Kisti öğrendiğim günden beri kilo vermeye çalışıyorum ki büyümesin ki vermeye başladığından beridir ağrım da olmuyordu. Böyle artması çok moralimi bozdu. Çocuk için Rabbim ne değmişse o diyorum artık hep iyi tarafından bakmaya çalışıyorum işin. Nasip artıkÇok geçmiş olsun, en kısa zamanda iyileşirsin inşallah. Dr bana da çocugumun olamayacağını söylemişti ama 2 evlat annesi oldum.
Uçuşlar konusu bizi de etkiledi baya ve aynen pegasus resmen tonla paranın üstüne yattı ve sonunda pes ettik.
Diyet meselesini geçelim ama sağlığın için stres olmamaya çalış.( çok zor biliyorum , kendim yapamıyorum zaten)
Ben artık çocuktan ziyade sağlığım yüzünden endişeleniyorum çünkü 3 ay önce 1 taneydi şu an 3 tane olmuş. Sürekli böyle artmasından korkuyorum. Kisti öğrendiğim günden beri kilo vermeye çalışıyorum ki büyümesin ki vermeye başladığından beridir ağrım da olmuyordu. Böyle artması çok moralimi bozdu. Çocuk için Rabbim ne değmişse o diyorum artık hep iyi tarafından bakmaya çalışıyorum işin. Nasip artık
Çok geçmiş olsun, en kısa zamanda iyileşirsin inşallah. Dr bana da çocugumun olamayacağını söylemişti ama 2 evlat annesi oldum.
Uçuşlar konusu bizi de etkiledi baya ve aynen pegasus resmen tonla paranın üstüne yattı ve sonunda pes ettik.
Diyet meselesini geçelim ama sağlığın için stres olmamaya çalış.( çok zor biliyorum , kendim yapamıyorum zaten)
Çok doktor değiştirdim canım bu doktordan öncekiler kisti felan fark etmemişlerdi. Ağrıların falan vardı ama hep geçer normal dediler gönderdiler. Bu kisti fark etti kesinlikle olmaz demiyor zaten o da diyor Allah'tan diye. Zaten Kıbrıs'a gidince mecbur yine doktor değiştirmiş olacağım. O kadar sıkıldım ki doktor konusunda artık anlatamam. Bu adam iyiydi ama mecburen başka doktora geçiyorumcanım vaktin varsa mutlaka git başka bir doktora da baktır. bu konularda asla tek doktor görüşü ile kalma
bu konuda tecrübem yok ama çevremden çok duyuyorum en yakın arkadaşlarımdan biri de aynı şeyi yaşamış doktor çocuğunuz olmaz diyor bir kızı var şuan ne tedaviler ne iğneler çocuk olmuyor doktor da olmuyor diyor ve ünlü ankarada bir profesör bu doktor tedaviyi de bırakıyorlar tabi doktor öyle deyince ve 2 sene sonra mı ne kızları oluyorbir daha çocukları olmadı ama oldu da düştü bi tane bi daha olmadı.
bu konular hassas konular asla tek doktorla kalınmamalı asla!
Canım ben çok çektim 2017 yılında bol bol sabah yürüyüşü yap canim düz kaslarin çalışmaması bazen olabiliyorMecbur Kıbrıs'ta başlayacağım canım gidebilirsem. Ağrım bazen oluyor bazen olmuyor ama oldumu sağlam oluyor kitlenip kalıyorum bırak yürümeyi yerimden kalkamıyorum. Bu ay imkansız zaten adetim geçti adettendir 3 gün sonra hsg çekilmesi gerekiyormuş. Her türlü önümüzdeki aya kaldı ama orada çekiyorlar mı bilmiyorum işte rahim filmini.
Bilinçaltı temizleme nasıl oluyorCanım ben çok çektim 2017 yılında bol bol sabah yürüyüşü yap canim düz kaslarin çalışmaması bazen olabiliyor
Birde tatlı ve unu tamamen kes
Ben normal terapi uyguladim. Çok güzel bir yöntem izmirde arastirmalisin
Benim adetim olmuyordu 3 ay falan bu seneye kadar hep oldum bilincalti temizliği yaptır canım çok iyi bir yöntem
Günaydın milletnerelerdesiniz ya hepinizi bi sessizlik almış LAydLiNe ?
Gelelim kilo bildirimine
Geçen hafta 60.9
Bu hafta 60.3
Fark -600
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?