• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ne zamandır takımdasın canım kaç kilo verdin ?
Pandemi başlamadan kısa bi süre önceydi sanırım cnm takıma gelmem, 69 kilodan 59/60 aralığına kendi imkanlarımla düştüm ama motivasyonum kaybolmuştu kilo vermem durmuştu o dönem takıma geldim, deli gibi spor yaparak pes etmeyerek 51 e düştüm hatta yanlardan karın kaslarım bile çıktı 😂 şimdide 53 kiloda takılıyorum kendi kendime işte 😂 kilomu korumaya uğraşıyorum daha çok

Günaydın kızlar :KK36: Menü yazmayanlar var. O kadar yoğunum ki liste de tutamıyorum. Kim yazdı kim yazmadı. candy_candy candy_candy nerelerdesin canım öğle oldu. Gel bakim bi ne yiyeceksin öğle yemeğinde ?

Kızlar bu arada kaçamaksız 3 günün büyük ödülü 2,1 kilo

Pazartesi : 75.1

Perşembe : 73 :KK71::KK71::KK71:

Son 500 gram listeye girebilmek için. İnşallah yarın -1 le gelir girerim listeye :dua::dua::dua:

O kadar gittim geldim. Kimse gelmemiş takıma :KK57: Nerdesiniz kaçaklar?

İyi geceler kızlar hani nerde menüler kaçtınızmı gene 😁
Sabah 07.00; 1 h.yumurta
Peynir,domates,yeşillik, 5 tane zeytin
Öğlen 12.00; 2 tane biber dolması (bulgurdan)
1.kase yoğurt
Akşam 17.30; 4 kaşık kuru fasulye
4 kaşık bulgur pilavı
Akşam 20.00 1 dilim triliçe 😬🙈
Su 1.5 litre
Tartı yok diye maşallah götürdün triliçeleri :KK70::KK70: Götürmeyle kalmadın bir de örnek oldun :sinirli::sinirli: Şaka bir yana koruma döneminde ye tabii ki arada ama akşamın o saatinde yeme o triliçeyi. :KK39: Su çok az olmuş canım. Sen her gün 2 litreye tamamlamaya çalış. Boyuna ve kilona göre 2 lt yeterli.
İyi akşamlar kızlar pek de iç açıcı olmayan menümle aranızdayım
8.30
1 haşlanmış yumurta,1 wasa,birkaç küçük dilim kaşar,1 yemek kaşığı kadar lütenitsa
11.00
12 tane kadar tuzsuz yer fıstığı,yeşil çay,3 çiğ badem
14.00
1 sufle,1 bardak sütlü kahve
20.00
1 kase terbiyeli mercimek çorbası,2 kaşık kavrulmuş tavuk,fırında 1 kaşık zeytinyağıyla pişmiş elma dilim patates,sarımsak,patlıcan
Akşam yemeği çok geç oldu yemek öncesi dışarı çıkmıştık görümcem bize geldi bir süreliğine dışarıdan gelince yemek ancak oldu. Menülerim düzensiz bugünlerde pek düzene girecek gibi değil misafirle. Ben zaten tatlı krizlerine giriyorum onu dindireyim derken görümce de aynı durumda olup sürekli bir şeyler yeme istğinde olunca toparlamam zor olacak. Su 3 litreyi geçti yürüyüş de yarım saat kadar yaptım
Lütenitsa ne demek? İlk kez duydum. Toparlaman gerekiyor kendini bırakmamalısın çünkü listedesin. Listede sayımız çok azaldı. O yüzden bizi düşünerek dikkat et canım lütfen yediklerine :KK36:
Günaydınlar kızlar:KK36:bugün kızımı okula başlattım hayırlısı bakalım sıkıntısız geçiririz inşallah süreci
Hayırlı uğurlu olsun inşallah harika bir haber :KK36::KK36:
Ben de menümü yazayım :kk77:

Saat 10.3

Tavada 2 yumurta 🍳
İki dilim glutensiz ekmek 🍞
Yarım simit (glutensiz)
Domates 🍅
1 bardak süt🍶

Saat 16

Yarım simit

Saat 20

4 kaşık yoğurt +1 kaşık chia+ 1 kaşık keten tohumu+ 5 er badem fındık+ 2 erik+10 tane kuru üzüm+ 4 tane kayısı 🥣

Birazdan kahve filtre kahve içerim ☕

Su 2+ lt
Zipor bugün yok
Spor da olsaymış harika bir menü olacakmış. Bir de akşam saatin biraz geç olmuş. Onu daha erkene çekersen sana çok daha eksi getirir böyle menüler :KK39:
Günün mükemmel menüsü 🤪
Sabah 07.00; 1 h.yumurta
Maydanoz,roka, domates
5 tane zeytin
Peynir
Öğlen 12.00; 3 kaşık bulgur pilavı, 4/5 kaşık fasulye
Ara öğün 16.00; yulaflı bar
Şekersiz kahve
Akşam 18.00; 1 dilim triliçe 😬😬 son dilimdi bitti şükür 😄 cuma regl günüm tatlı krizlerim başladı malesef😬
Su 1.5 litre
Allahtan bitmiş. Ama bu kez saati daha iyi olmuş. Artık kaçamak yapmazsın bayağı yaptın çünkü. Tartını ne zaman alıyorsun?

Kızlar yarın bildirim günü ve ben kaçamaksız bir hafta geçiriyorum. Çok heyecanlıyım. Menü yazmıyorum çünkü ne yediğimi unutuyorum :işsiz::işsiz: Şaka gibi resmen. Şimdi yazayım dedim. Hatırlamıyorum dün öğle yemeğinde ne yediğimi. Bugünden sonra not tutmaya başlayacağım. Yediklerimi yazacağım. Yoksa unutuyorum. :olamaz::olamaz:

ada81 ada81 canım henüz iki ayını doldurmadığın için izne ayrılamıyorsun. Üzgünüm maalesef. Yarın bildirim yapman gerekiyor.

Tartı yok diye maşallah götürdün triliçeleri :KK70::KK70: Götürmeyle kalmadın bir de örnek oldun :sinirli::sinirli: Şaka bir yana koruma döneminde ye tabii ki arada ama akşamın o saatinde yeme o triliçeyi. :KK39: Su çok az olmuş canım. Sen her gün 2 litreye tamamlamaya çalış. Boyuna ve kilona göre 2 lt yeterli.
Lütenitsa ne demek? İlk kez duydum. Toparlaman gerekiyor kendini bırakmamalısın çünkü listedesin. Listede sayımız çok azaldı. O yüzden bizi düşünerek dikkat et canım lütfen yediklerine :KK36:
Spor da olsaymış harika bir menü olacakmış. Bir de akşam saatin biraz geç olmuş. Onu daha erkene çekersen sana çok daha eksi getirir böyle menüler :KK39:
Allahtan bitmiş. Ama bu kez saati daha iyi olmuş. Artık kaçamak yapmazsın bayağı yaptın çünkü. Tartını ne zaman alıyorsun?
Çarşıya çıkamadım hafta sonu çıkınca pil alıp değiştircem gene çalışmazsa yenisini alcam 😬 yok daha yapmam kaçamak valla reglde oldum davul gibi şişim çok berbat hissediyorum kendimi 😁 suu yazın zorlaya zorlaya 2 içiyodum ama havalar serinledi hiç içesim gelmiyo ya

Çarşıya çıkamadım hafta sonu çıkınca pil alıp değiştircem gene çalışmazsa yenisini alcam 😬 yok daha yapmam kaçamak valla reglde oldum davul gibi şişim çok berbat hissediyorum kendimi 😁 suu yazın zorlaya zorlaya 2 içiyodum ama havalar serinledi hiç içesim gelmiyo ya
Çayı kahveyi azalt biraz. Bir yerden kafein detoksu diye bişey duydum. Araştırayım da deneyelim olmazsa. Güzel bişeymiş. Çay kahve az olursa onun yerine su ister vücut.

Lütenitsa balkan sosu diye geçiyor canım kahvaltılık bir sos domates,kapya biber,patlıcan,havuç tarzı şeylerle yaptım evde yağ ekledim mi hatırlamıyorum belki az bir şey eklemişimdir. Arada sırada yiyorum bir kaşık kadar falan. Haklısın kaptanım toparlamam lazım yapamıyorum çok mutsuzum kısır döngüye girdim yine:(

Çayı kahveyi azalt biraz. Bir yerden kafein detoksu diye bişey duydum. Araştırayım da deneyelim olmazsa. Güzel bişeymiş. Çay kahve az olursa onun yerine su ister vücut.
Gün içinde 1 bardak kahve içiyorum oda her zaman değil, ama akşam çayın dibine vuruyorum 😂

*** 13. Takım 696. Etap ***

candy_candy (124.9///%) Geçen hafta bildirim yapmadığı için kilosu 2'ye bölündü.
Restful (84.1///%)
ada81(63.2///%)
pessinus (67.2///%)
Lusi (64.7///%) 9. Takımdan transfer olmak istiyor
.

13. Takım ortalaması: %

*** 13. Takım 696. Etap Free listesi ***

LAydLiNe (75.1///%) 683. Etapta 72.5 kilo ile izne ayrılan üye
krtp86 (53.9///%) 682. Etapta 51.7 kilo ile mezun olan üye
Just a perfect day (67.6///%)663. Etapta 64.7 kilo ile izne ayrıldı.
berceste_ (94.1///%) 684. Etapta 91.3 kilo ile izne ayrılan üye

13. Takım Free liste ortalaması : %

Lütenitsa balkan sosu diye geçiyor canım kahvaltılık bir sos domates,kapya biber,patlıcan,havuç tarzı şeylerle yaptım evde yağ ekledim mi hatırlamıyorum belki az bir şey eklemişimdir. Arada sırada yiyorum bir kaşık kadar falan. Haklısın kaptanım toparlamam lazım yapamıyorum çok mutsuzum kısır döngüye girdim yine:KK43:

Yok öyle mutsuz olmak. Hadi başla yeniden şu anda. Bak bana ben başardım. Bugün kaçamaksız 4. günüm. Kahvenin yanına çikolatayı reddettim. Gurur duyuyorum kendimle :KK39: Bence sen de yapabilirsin :cool:

HatueL HatueL ada81 ada81 candy_candy candy_candy pessinus pessinus Lusi Lusi kızlar yarın lütfen unutmayın fotoğraflı bildirim yapmayı. HatueL HatueL bir süredir yok umarım yarın okursun bu mesajları. candy_candy candy_candy canım geçen hafta tartılmayı unuttuğun için bildirimsiz yer aldın listede. Bu hafta artık bildirim yapman lazım. Diskalifiye olmanı istemiyorum çünkü daha öncede bildirim yapmadığın oldu.

Bu arada yarın erkenden bildirimleri tamamlarsak çok sevinirim çünkü öğle vakti yola çıkacağım. Listeyi erken paylaşmam lazım. :KK36::KK36:

Yok öyle mutsuz olmak. Hadi başla yeniden şu anda. Bak bana ben başardım. Bugün kaçamaksız 4. günüm. Kahvenin yanına çikolatayı reddettim. Gurur duyuyorum kendimle :KK39: Bence sen de yapabilirsin :cool:
Çok çabuk pes ediyorum ben ya bir de motive değilim olamıyorum:(

Günaydın kızlar :KK36: Menü yazmayanlar var. O kadar yoğunum ki liste de tutamıyorum. Kim yazdı kim yazmadı. candy_candy candy_candy nerelerdesin canım öğle oldu. Gel bakim bi ne yiyeceksin öğle yemeğinde ?

Kızlar bu arada kaçamaksız 3 günün büyük ödülü 2,1 kilo

Pazartesi : 75.1

Perşembe : 73 :KK71::KK71::KK71:

Son 500 gram listeye girebilmek için. İnşallah yarın -1 le gelir girerim listeye :dua::dua::dua:

kaptanım tarsusta toplantıdaydık. şimdi döndük ama büroda da işler birikti o yüzden giremiyorum:KK43:

Back
X