- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Tartıldım canım sabah acelem vardı ekleyemedim şimdi ekliyorum. Kahvaltı bile yapamadım sabah![]()
Ben bir haftadır kahvaltı yapmıyorum. Çok rahatım nedense. Eskiden kahvaltısız başlayamazdım güne.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tartıldım canım sabah acelem vardı ekleyemedim şimdi ekliyorum. Kahvaltı bile yapamadım sabah![]()
Hala emzirme işini bitiremediğim için birden enerjim bitiveriyor kahvaltı ennn sevdiğim öğün bir de çıkardığımı düşünemiyorum şu anan için:)Ben bir haftadır kahvaltı yapmıyorum. Çok rahatım nedense. Eskiden kahvaltısız başlayamazdım güne.
Kaptanım olmuş mu bu arada kilo paylaşımı? Gerçi başka şansım yok zaten şu anan okuldayım:)Ben bir haftadır kahvaltı yapmıyorum. Çok rahatım nedense. Eskiden kahvaltısız başlayamazdım güne.
Benim ağrım çok oluyo güvenemedim o yüzden cnmBolu taraflarına canım. Gerede yakınlarında bir yaylaya gideceğiz kamp için. Bu arada 6-7-8 Kasım’da da Sülüklü Göl’de kamptayım ☺ Eee ben en son kampımda regldim. Hem de 2. Günümdü. Ertelemedim vallaAma WC sıkıntısı yoktu. -28 uyku tulumu aldım hava soğuk da olsa gideceğim yine
![]()
Kahvaltıya kadar nası dayanıyosun kaptanım, bişeyler içiyomusun mesela bende bazen denesem diyorum ama dayanamam gibi geliyoBen bir haftadır kahvaltı yapmıyorum. Çok rahatım nedense. Eskiden kahvaltısız başlayamazdım güne.
Canım , bu hafta beni bildirimsiz kendi isteğiyle ayrıldı yazabilirmisin....şuan okuldayım yeniden çekemem tartı foto... zaten toparlanmaya ihtiyacım var takıma uğrayamıyorum bile .. toparlanıp 6 ay sonra yeniden listeye girerim inşallahCanım fotoğraf çekerken üye ismi ve tarih yazıp çekecektin. Bu kabul olmaz. Yeniden çekmen lazım.
,
Kızlar listemizi paylaştım. Birazdan yola çıkacağım. Mesajlarına cevap veremediklerim var. Kusura bakmayın. Çok az vaktim var.candy_candy canım sonuç listesi hazırlamayacağız. Sıra başka takımsa şu an. Biz cezamızı sonra çekeceğiz.
Bi sorun olursa arayın lütfen. Numaram var bir çoğunuzda. Öpüyorum hepinizi. Kamptan -1 kg ile gelmeye söz veriyorum![]()
![]()
Sağol canım etiket için, evet sıra değişti 4.takım yapacak bu haftaTamam canimCherry Mom i de etiketliyim bu mesaja da o da görsün
Sıcak mı hala önümüzdeki haftalarda bi geleceğiz bakalım da normal bi sıcaklık olsa keşke yaniyürükEneee akraba çıkıcaz yakında bizim de kütük adana eşim adanalı ama mersindeler 40 senedir falanMersin gerçekten çok güzel memleket ben de seviyorum sıcaklarda bugün bitti çok şükür
![]()