• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tartıldım canım sabah acelem vardı ekleyemedim şimdi ekliyorum. Kahvaltı bile yapamadım sabah:KK43:

Ben bir haftadır kahvaltı yapmıyorum. Çok rahatım nedense. Eskiden kahvaltısız başlayamazdım güne.

Ben bir haftadır kahvaltı yapmıyorum. Çok rahatım nedense. Eskiden kahvaltısız başlayamazdım güne.
Hala emzirme işini bitiremediğim için birden enerjim bitiveriyor kahvaltı ennn sevdiğim öğün bir de çıkardığımı düşünemiyorum şu anan için:)

Bolu taraflarına canım. Gerede yakınlarında bir yaylaya gideceğiz kamp için. Bu arada 6-7-8 Kasım’da da Sülüklü Göl’de kamptayım ☺ Eee ben en son kampımda regldim. Hem de 2. Günümdü. Ertelemedim valla 🙊😂 Ama WC sıkıntısı yoktu. -28 uyku tulumu aldım hava soğuk da olsa gideceğim yine 🙈
Benim ağrım çok oluyo güvenemedim o yüzden cnm 😬 son kampa gittiğimizde ben evden kalın kışlık yorgan götürmüştüm bu kampada öyle yaparım diye düşünüyorum, uyku tulumu alsammı diye çok düşündüm ama kış kampı yapmayız diye almadım valla, aslında karı çok severim ama kar üstünde kamp için bizim çadır yeterli gekmez sanırım 😂 kamp yapmaya ilk defa bu sene başladık belki sevmeyiz diye çadıra çok para vermek istemedik dekatlondan 3 mevsimlik 500 tl ye orta yollu bi çadır aldık 😬 belki seneye falan daha iyi çadıra geçiş yaparız 😁

Canım fotoğraf çekerken üye ismi ve tarih yazıp çekecektin. Bu kabul olmaz. Yeniden çekmen lazım.
Canım , bu hafta beni bildirimsiz kendi isteğiyle ayrıldı yazabilirmisin....şuan okuldayım yeniden çekemem tartı foto... zaten toparlanmaya ihtiyacım var takıma uğrayamıyorum bile .. toparlanıp 6 ay sonra yeniden listeye girerim inşallah ;))

IMG_20201016_083941.webp

Onceki hafta: 124.9
Bu hafta: 126.6
Fark: +1.7

😔🤦‍♀️🥺

LAydLiNe LAydLiNe gördüm mesajı kaptanım.
Salı gününden beri çok şükür evdeyim ama bu defa da grip oldum.Kalkamıyorum yerimden.Annemlerde gitti.Bebeğimde hasta çok zor durumda kaldık.Allah tüm hastalara şifa versin.
İyileşir iyileşmez burada yerimi alacağım.Dün listemi de aldım.Aç karnına tartılmayı unuttum kahvaltıdan sonra tartılabildim.

Gecen hafta : 84.1 kg
Bu hafta : 83.65 kg
Fark: -450 gram
IMG_20201016_105547.webp

suhas suhas sen nerelerdesin ?
Diğer arkadaşların mesajlarına denk geldim ama seni göremedim.

*** 13. Takım 696. Etap ***

candy_candy (124.9/126.6/-1.7/%-1.36) Geçen hafta bildirim yapmadığı halde kilosu + olduğu için bölünmedi.
Restful (84.1/83.7/0.4/%0.48)
ada81(63.2///%)
Bildirim yapmadı. Kendi isteğiyle ayrıldı.
pessinus (67.2/66.9/0.3/%0.45)
Lusi (64.7/63.7/1/%1.55)
9. Takımdan transfer olmak istiyor.

13. Takım ortalaması: % 0.224

*** 13. Takım 696. Etap Free listesi ***

LAydLiNe (75.1/73/2.1/%2.80) 683. Etapta 72.5 kilo ile izne ayrılan üye
krtp86 (53.9///%) 682. Etapta 51.7 kilo ile mezun olan üye
Just a perfect day (67.6///%)663. Etapta 64.7 kilo ile izne ayrıldı.
berceste_ (94.1///%) 684. Etapta 91.3 kilo ile izne ayrılan üye

13. Takım Free liste ortalaması : %

Kızlar listemizi paylaştım. Birazdan yola çıkacağım. Mesajlarına cevap veremediklerim var. Kusura bakmayın. Çok az vaktim var. candy_candy candy_candy canım sonuç listesi hazırlamayacağız. Sıra başka takımsa şu an. Biz cezamızı sonra çekeceğiz.

Bi sorun olursa arayın lütfen. Numaram var bir çoğunuzda. Öpüyorum hepinizi. Kamptan -1 kg ile gelmeye söz veriyorum :KK36: :KK36:

Kızlar listemizi paylaştım. Birazdan yola çıkacağım. Mesajlarına cevap veremediklerim var. Kusura bakmayın. Çok az vaktim var. candy_candy candy_candy canım sonuç listesi hazırlamayacağız. Sıra başka takımsa şu an. Biz cezamızı sonra çekeceğiz.

Bi sorun olursa arayın lütfen. Numaram var bir çoğunuzda. Öpüyorum hepinizi. Kamptan -1 kg ile gelmeye söz veriyorum :KK36: :KK36:

Tamam canim Cherry Mom Cherry Mom i de etiketliyim bu mesaja da o da görsün

Eneee akraba çıkıcaz yakında bizim de kütük adana eşim adanalı ama mersindeler 40 senedir falan :KK53: Mersin gerçekten çok güzel memleket ben de seviyorum sıcaklarda bugün bitti çok şükür :KK36:
Sıcak mı hala önümüzdeki haftalarda bi geleceğiz bakalım da normal bi sıcaklık olsa keşke yaniyürük :KK53:

İyi geceler herkese
Sabah 07.00 yulaf lapası
Öğlen 12.00; 6 kaşık z.y fasulye
Ara öğün 16.00; 1 tane mandalina
Akşam 17.30; 2 orta boy parça antrikot
Salata
2 litreye yakın su

Back
X