• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Spor da olsaymış harika bir menü olacakmış. Bir de akşam saatin biraz geç olmuş. Onu daha erkene çekersen sana çok daha eksi getirir böyle menüler :KK39:

Zalım bebelerden fırsat bulup da hazırlayamadım yoksa en en geç 19 da bitiyorum akşam faslını :kk77:

Canım Mersin Merkezde yaşıyorum ve Tarsusu pek sevmem :KK48: Belki hep iş için gittiğim içindir :KK51:

sen de buralarda mısın :KK36:
Mersin'de misin ayy benim kütük de Mersin ehuhehe :KK53:
Eşim Adanalı çok gezeriz Mersin'de yazlık, yayla evi vs de var çok gidip geliyoruz ayyy bayılıyorum çok güzel oralar burnumda tütüyor :KK68:

Pandemi başlamadan kısa bi süre önceydi sanırım cnm takıma gelmem, 69 kilodan 59/60 aralığına kendi imkanlarımla düştüm ama motivasyonum kaybolmuştu kilo vermem durmuştu o dönem takıma geldim, deli gibi spor yaparak pes etmeyerek 51 e düştüm hatta yanlardan karın kaslarım bile çıktı 😂 şimdide 53 kiloda takılıyorum kendi kendime işte 😂 kilomu korumaya uğraşıyorum daha çok
İyisin iyisin maşallah keşge benim olsa :deli: :KK70:

Menümü yazem :kk77:

Saat 8.3
100 Gr glutensiz ekmekle tost (4 dilim kaşar 4 dilim sucuk )
Ayran

Saat 16
Sütlü filtre kahve

Saat 18.3
1 but ızgara
Bir kase Salata
Roka

20.3
Limonlu yeşilçay

2 lt su
8 bin adım

ada81 ada81 canım henüz iki ayını doldurmadığın için izne ayrılamıyorsun. Üzgünüm maalesef. Yarın bildirim yapman gerekiyor.
Tamam canım diğer hafta dolduruyorum 21 ağustosta girmiştim .. haftaya cumaya izine ayrılabiliyorum canım aklında bulunsun haftaya cuma izine ayır beni olur mu?... İlk izin hakkımı kullanayım

Günaydın kızlar ilk bildirim benden gelsin :KK36:
Geçen hafta : 75.1
Bu hafta : 73
64FF484C-1AED-465F-9183-830474ABF84F.webp

Yolculuk ne tarafa kaptanım 😁 bizde bu hafta kamp planı yapmıştık ama regl olcamı unutmuşum erteledik, havalar iyice soğumadan 1 kerede daha yapabiliriz umarım 🤗
Bolu taraflarına canım. Gerede yakınlarında bir yaylaya gideceğiz kamp için. Bu arada 6-7-8 Kasım’da da Sülüklü Göl’de kamptayım ☺️ Eee ben en son kampımda regldim. Hem de 2. Günümdü. Ertelemedim valla 🙊😂 Ama WC sıkıntısı yoktu. -28 uyku tulumu aldım hava soğuk da olsa gideceğim yine 🙈

Bolu taraflarına canım. Gerede yakınlarında bir yaylaya gideceğiz kamp için. Bu arada 6-7-8 Kasım’da da Sülüklü Göl’de kamptayım ☺ Eee ben en son kampımda regldim. Hem de 2. Günümdü. Ertelemedim valla 🙊😂 Ama WC sıkıntısı yoktu. -28 uyku tulumu aldım hava soğuk da olsa gideceğim yine 🙈
Maşallah kaptanım yine kamptasın:) bir şey merak ediyorum kampa gittiğinizde çocuklar da geliyor mu? Gelmiyorsa nerede kalıyorlar

Maşallah kaptanım yine kamptasın:) bir şey merak ediyorum kampa gittiğinizde çocuklar da geliyor mu? Gelmiyorsa nerede kalıyorlar

Normalde geliyorlar canım. Ama bu kez ben yalnız gidiyorum. Çocuklar evde kalacak. Gündüz kendileri kalacaklar. Akşam eşim evde oluyor zaten. Bundan önceki kampların hepsine götürdüm çocukları. Bu kez biraz kafa dinlemek istiyorum.

Normalde geliyorlar canım. Ama bu kez ben yalnız gidiyorum. Çocuklar evde kalacak. Gündüz kendileri kalacaklar. Akşam eşim evde oluyor zaten. Bundan önceki kampların hepsine götürdüm çocukları. Bu kez biraz kafa dinlemek istiyorum.
Anladım canım iyi yapmışsın eşin her zaman gelmiyor mu peki

*** 13. Takım 696. Etap ***

candy_candy (124.9///%) Geçen hafta bildirim yapmadığı için kilosu 2'ye bölündü.
Restful (84.1///%)
ada81(63.2///%)
pessinus (67.2///%)
Lusi (64.7///%)
9. Takımdan transfer olmak istiyor.

13. Takım ortalaması: %

*** 13. Takım 696. Etap Free listesi ***

LAydLiNe (75.1/73/2.1/%2.80) 683. Etapta 72.5 kilo ile izne ayrılan üye
krtp86 (53.9///%) 682. Etapta 51.7 kilo ile mezun olan üye
Just a perfect day (67.6///%)663. Etapta 64.7 kilo ile izne ayrıldı.
berceste_ (94.1///%) 684. Etapta 91.3 kilo ile izne ayrılan üye

13. Takım Free liste ortalaması : %

Anladım canım iyi yapmışsın eşin her zaman gelmiyor mu peki

Yok maalesef o çalışıyor. İzin alması biraz sıkıntılı. Bir alışveriş mağazasının müdürlüğünü yapıyor. Ben genelde kızları alıp öyle gidiyorum kampa. Geçen hafta da eşim ve çocuklarla gittik. Nasıl denk gelirse artıkk :KK70: :KK70: :KK70: Ama ortak özne benim ben hep kamptayım :KK48::KK48:

Mersin'de misin ayy benim kütük de Mersin ehuhehe :KK53:
Eşim Adanalı çok gezeriz Mersin'de yazlık, yayla evi vs de var çok gidip geliyoruz ayyy bayılıyorum çok güzel oralar burnumda tütüyor :KK68:

Eneee akraba çıkıcaz yakında bizim de kütük adana eşim adanalı ama mersindeler 40 senedir falan :KK53: Mersin gerçekten çok güzel memleket ben de seviyorum sıcaklarda bugün bitti çok şükür :KK36:

Geçen hafta 67.2
Bu hafta

Eklentiler

• IMG_20201016_093854.webp
    IMG_20201016_093854.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 29
Back
X