Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaptanım vefat haberine üzüldüm Allah rahmet eylesin kalanlarına sabır versin inşallah. Kilo konusuna gelince maşallah sana ben de bugün itibariyle başladım hayırlısı olsun inşallah. Bir haftadır misafirim vardı bugün gidiyor hayırlısıyla yediğimiz içtiğimiz saatleri vs hiç belli değildi ayrıca bir hafta gecikmeli de olsa regl oldum cuma günü ödemler yeme düzeni değişiklikleri derken ben bugün artılardayım.Cumartesi kampta sorumlumuzun vefat ettiğini öğrendim. Hatırlarsanız Covidden yatıyordu yoğun bakımda. Çok üzüldüm.
Kampı sorarsanız çok güzeldi ama aldığım haber can sıkıcıydı. Ayrıca kampta tek lokma kaçamak yapmadım. Ve sıkı durun bomba gibi bir sonuçla geldim.
Cuma : 73
Pazartesi :71.5
Geçen hafta pazartesi : 75.1 ile başladım. Bu hafta 71.5 Toplamda 3.6 kilo gitti. Demek ki kaçamak yapmayınca ve hareketli yaşayınca ödülü böyle oluyor :)
Kaptanım vefat haberine üzüldüm Allah rahmet eylesin kalanlarına sabır versin inşallah. Kilo konusuna gelince maşallah sana ben de bugün itibariyle başladım hayırlısı olsun inşallah. Bir haftadır misafirim vardı bugün gidiyor hayırlısıyla yediğimiz içtiğimiz saatleri vs hiç belli değildi ayrıca bir hafta gecikmeli de olsa regl oldum cuma günü ödemler yeme düzeni değişiklikleri derken ben bugün artılardayım.
Cuma 66.9
Bugün 67.8
Dün sabah 67.1 dim bugünün tek açıklaması ödem olsa gerek abartılı da yemedim çünkü
Kesinlikle katılıyorum bir süre çok güzel götürmüştüm bu olayı ama düzenim bozuldu bu ara biraz depresif durumdayım aç değilken yiyorum vücudum istese de istemese de tatlı yiyorum. Bugün milat artık gün içi öğünlerimi düzenleyeceğim inşallahBi yerden başlamak lazım canım. Ben bugünle birlikte tam bir haftadır kaçamak yapmıyorum. Akşam yemeklerimi erken yiyorum. Ve şimdi öyle alıştım ki canım istemiyor hiçbir kaçamağı. Eşim ben kamptayken revani yapmış. Geldiğimde tezgahın üzerinde duruyordu. Eskiden olsa yerdim. Bugün aklıma geldi yemek. Aman ne gerek var şimdi yemesem de olur dedim. Saniyelik düşünce geldi geçti. Kısacası vücut bir süre sonra alışıyor şekersiz yaşamaya.
-1 kilo ile gelmeye söz vermişim. Sözümü %150 oranında tuttumKızlar listemizi paylaştım. Birazdan yola çıkacağım. Mesajlarına cevap veremediklerim var. Kusura bakmayın. Çok az vaktim var.candy_candy canım sonuç listesi hazırlamayacağız. Sıra başka takımsa şu an. Biz cezamızı sonra çekeceğiz.
Bi sorun olursa arayın lütfen. Numaram var bir çoğunuzda. Öpüyorum hepinizi. Kamptan -1 kg ile gelmeye söz veriyorum![]()
![]()
İyi akşamlar kızlar kısa ve öz menümü yazıyım
Sabah 10.30; lavaştan pizza
Akşam 17.30; fırında somon ve yeşil salata
Su 1 litre![]()
Sabah yulafımı yedim şimdi de ara öğün olarak mandalinamı bugün devamı da güzel gelir umarım:) açım ama açççç:) :)
Ben buralardaydım ama taşınma sürecinde olduğumdan 2 hafta tam ugrayamadım.O arada sen gelmişsin aramıza hoş geldin.Heellööö takım nasılsınız keyifler nasıl ?
Kaynaşamadık ben kim var kim yok bilmiyorum henüz
ervanazlim canımmmm nerelerdesin bakiiim bi göründün bi yoksun ?
Hoşbuldum inşallahBen buralardaydım ama taşınma sürecinde olduğumdan 2 hafta tam ugrayamadım.O arada sen gelmişsin aramıza hoş geldin.![]()
Sence de yediğin çok az değil mi gün içinde seni tutabilmesi için? Metabolizmanı şaşırtmak için belki farklı yöntemler de denenebilir bilemedim açıkçası acı biber. Faydalıdır muhakkak da yeşil çay,rezene,kiraz sapı vs çaylar da var tüketilebilecek. Umarım aç kalıp yeme atakları yaşamazsınmalesef hafta sonu misafirim vardı ve yaptığım herşeyden yedim hatta onlar gidincede kalanlarla devam ettim pazar sabahı tartıldığımda 81 görmüştüm bugün 80.5 ile haftaya başladım. ve o kadar korktumki bugün çok güzel başladım diyetime
sabah
1 kepek ekmeğine beyaz peynirli tost.
2 kaşık yazdan yaptığım çok acı kırmızı biber (bu benim bugün metabolizmam için ve tuvalet için çok iyi oldu)
1 lt su
şuan çok açım ama mutluyum