• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi akşamlar kızlar kısa ve öz menümü yazıyım 😬
Sabah 10.30; lavaştan pizza
Akşam 17.30; fırında somon ve yeşil salata
Su 1 litre 😬

Kizlar ben hic giremedim kusura bakmayın

Bi de bana idari izin verdiler bir hafta işe gitmicem:KK53: telefondan girebildigim kadar girmeye çalışıcam

Maalesef geçmiş haftanin bildirim tablosunu da yayinlayamadim ilk firsatta geçmişe tekrar dönüp düzenleyeceğim guncel hali is yerinde çünkü 😒😒

O arada bildirimleri eksik olanlar tamamlasinlar yanlis gormediysem perşembe cuma baya bi eksik benim de eksik simdi paylaşacağım ben de anlicaksiniz artinin sebebini:KK17:

Hellöööggg :KK53:
Menülerimi yazmadım ama tamamen üşengeçlikten. Aşırı aykırı yediğim pek bir şey olmadı.
Bugün suyu az içtim sanırım bir de atıştırma şeklinde geçti ayakta çocuklara yemek hazırlarken vs şeklinde 🤷
Neyse Yarın protein günü ilan ediyorum , amintrellaa :KK53:
Vücudu arada şoklamak lazım :KK49:

Günaydın kızlar emojiler gitmiş yaaaaa yenilemişler mi siteyi :KK53: Kalılardan buldum bunu

Cumartesi kampta sorumlumuzun vefat ettiğini öğrendim. Hatırlarsanız Covidden yatıyordu yoğun bakımda. Çok üzüldüm.

Kampı sorarsanız çok güzeldi ama aldığım haber can sıkıcıydı. Ayrıca kampta tek lokma kaçamak yapmadım. Ve sıkı durun bomba gibi bir sonuçla geldim.

Cuma : 73

Pazartesi :71.5

Geçen hafta pazartesi : 75.1 ile başladım. Bu hafta 71.5 Toplamda 3.6 kilo gitti. Demek ki kaçamak yapmayınca ve hareketli yaşayınca ödülü böyle oluyor :)

Cumartesi kampta sorumlumuzun vefat ettiğini öğrendim. Hatırlarsanız Covidden yatıyordu yoğun bakımda. Çok üzüldüm.

Kampı sorarsanız çok güzeldi ama aldığım haber can sıkıcıydı. Ayrıca kampta tek lokma kaçamak yapmadım. Ve sıkı durun bomba gibi bir sonuçla geldim.

Cuma : 73

Pazartesi :71.5

Geçen hafta pazartesi : 75.1 ile başladım. Bu hafta 71.5 Toplamda 3.6 kilo gitti. Demek ki kaçamak yapmayınca ve hareketli yaşayınca ödülü böyle oluyor :)
Kaptanım vefat haberine üzüldüm Allah rahmet eylesin kalanlarına sabır versin inşallah. Kilo konusuna gelince maşallah sana ben de bugün itibariyle başladım hayırlısı olsun inşallah. Bir haftadır misafirim vardı bugün gidiyor hayırlısıyla yediğimiz içtiğimiz saatleri vs hiç belli değildi ayrıca bir hafta gecikmeli de olsa regl oldum cuma günü ödemler yeme düzeni değişiklikleri derken ben bugün artılardayım.
Cuma 66.9
Bugün 67.8
Dün sabah 67.1 dim bugünün tek açıklaması ödem olsa gerek abartılı da yemedim çünkü

Kaptanım vefat haberine üzüldüm Allah rahmet eylesin kalanlarına sabır versin inşallah. Kilo konusuna gelince maşallah sana ben de bugün itibariyle başladım hayırlısı olsun inşallah. Bir haftadır misafirim vardı bugün gidiyor hayırlısıyla yediğimiz içtiğimiz saatleri vs hiç belli değildi ayrıca bir hafta gecikmeli de olsa regl oldum cuma günü ödemler yeme düzeni değişiklikleri derken ben bugün artılardayım.
Cuma 66.9
Bugün 67.8
Dün sabah 67.1 dim bugünün tek açıklaması ödem olsa gerek abartılı da yemedim çünkü

Bi yerden başlamak lazım canım. Ben bugünle birlikte tam bir haftadır kaçamak yapmıyorum. Akşam yemeklerimi erken yiyorum. Ve şimdi öyle alıştım ki canım istemiyor hiçbir kaçamağı. Eşim ben kamptayken revani yapmış. Geldiğimde tezgahın üzerinde duruyordu. Eskiden olsa yerdim. Bugün aklıma geldi yemek. Aman ne gerek var şimdi yemesem de olur dedim. Saniyelik düşünce geldi geçti. Kısacası vücut bir süre sonra alışıyor şekersiz yaşamaya.

Bi yerden başlamak lazım canım. Ben bugünle birlikte tam bir haftadır kaçamak yapmıyorum. Akşam yemeklerimi erken yiyorum. Ve şimdi öyle alıştım ki canım istemiyor hiçbir kaçamağı. Eşim ben kamptayken revani yapmış. Geldiğimde tezgahın üzerinde duruyordu. Eskiden olsa yerdim. Bugün aklıma geldi yemek. Aman ne gerek var şimdi yemesem de olur dedim. Saniyelik düşünce geldi geçti. Kısacası vücut bir süre sonra alışıyor şekersiz yaşamaya.
Kesinlikle katılıyorum bir süre çok güzel götürmüştüm bu olayı ama düzenim bozuldu bu ara biraz depresif durumdayım aç değilken yiyorum vücudum istese de istemese de tatlı yiyorum. Bugün milat artık gün içi öğünlerimi düzenleyeceğim inşallah

Kızlar listemizi paylaştım. Birazdan yola çıkacağım. Mesajlarına cevap veremediklerim var. Kusura bakmayın. Çok az vaktim var. candy_candy candy_candy canım sonuç listesi hazırlamayacağız. Sıra başka takımsa şu an. Biz cezamızı sonra çekeceğiz.

Bi sorun olursa arayın lütfen. Numaram var bir çoğunuzda. Öpüyorum hepinizi. Kamptan -1 kg ile gelmeye söz veriyorum :KK36: :KK36:
-1 kilo ile gelmeye söz vermişim. Sözümü %150 oranında tuttum :KK71: :KK71:

Sabah yulafımı yedim şimdi de ara öğün olarak mandalinamı bugün devamı da güzel gelir umarım:) açım ama açççç:) :)

Selamm arkadaşlar nasılsınız?
Hala tam iyileşemedim :( Bebeğiminde burnu akıyor ama buralara uğramayınca motivasyonum azalıyor gibi
O yüzden bol bol yazmalı buralarda bulunmalıyım gibi hissediyorum.
Kaçamak yapmıyorum desem yalan olacak özellikle gece öksürük tutunca ağzıma bir lokma bir şey atayım kessin diyerekten bi baktım 2 gecedir atıştırıyorum.Bugün sıkı bir kahvaltıyla başladım.Umarım öyle devam eder.

Heellööö takım nasılsınız keyifler nasıl ?
Kaynaşamadık ben kim var kim yok bilmiyorum henüz🤷
ervanazlim ervanazlim canımmmm nerelerdesin bakiiim bi göründün bi yoksun ?

Heellööö takım nasılsınız keyifler nasıl ?
Kaynaşamadık ben kim var kim yok bilmiyorum henüz🤷
ervanazlim ervanazlim canımmmm nerelerdesin bakiiim bi göründün bi yoksun ?
Ben buralardaydım ama taşınma sürecinde olduğumdan 2 hafta tam ugrayamadım.O arada sen gelmişsin aramıza hoş geldin.😍

Ben buralardaydım ama taşınma sürecinde olduğumdan 2 hafta tam ugrayamadım.O arada sen gelmişsin aramıza hoş geldin.😍
Hoşbuldum inşallah :KK53:
Pek görmediğim lakin cuma günü kilo bildirenler var öyle farkettim aslında daha kalabalık bi takım olduğumuzu :KK70:
Taşınmak çok zor hayırlı olsun tayin mi aldınız nereye taşındınız ?

malesef hafta sonu misafirim vardı ve yaptığım herşeyden yedim hatta onlar gidincede kalanlarla devam ettim pazar sabahı tartıldığımda 81 görmüştüm bugün 80.5 ile haftaya başladım. ve o kadar korktumki bugün çok güzel başladım diyetime

sabah
1 kepek ekmeğine beyaz peynirli tost.
2 kaşık yazdan yaptığım çok acı kırmızı biber (bu benim bugün metabolizmam için ve tuvalet için çok iyi oldu)

1 lt su

şuan çok açım ama mutluyum

malesef hafta sonu misafirim vardı ve yaptığım herşeyden yedim hatta onlar gidincede kalanlarla devam ettim pazar sabahı tartıldığımda 81 görmüştüm bugün 80.5 ile haftaya başladım. ve o kadar korktumki bugün çok güzel başladım diyetime

sabah
1 kepek ekmeğine beyaz peynirli tost.
2 kaşık yazdan yaptığım çok acı kırmızı biber (bu benim bugün metabolizmam için ve tuvalet için çok iyi oldu)

1 lt su

şuan çok açım ama mutluyum
Sence de yediğin çok az değil mi gün içinde seni tutabilmesi için? Metabolizmanı şaşırtmak için belki farklı yöntemler de denenebilir bilemedim açıkçası acı biber. Faydalıdır muhakkak da yeşil çay,rezene,kiraz sapı vs çaylar da var tüketilebilecek. Umarım aç kalıp yeme atakları yaşamazsın

Heellöög takım menülerini yazayım :kk77:
Bugün protein ağırlık beslendim Dukan emminin saf prosu olmadı 🤷

Saat 9.30
Sucuk+kavurma+pastırma+yarım yumurta ( hepsinden biraz biraz yedim)
Sütlü kahve

Saat 17
Bi bardak ayran

Saat 18.30
Peynirli omlet (2 yumurtadan)

Yeşilçay ve Türk kahvesi içeceğim

Su 2 lt
6 bin adım

Back
X