Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hadi bakim bi herkes uyansın artık kendimize gelelim. (Kaçamak yapan kaptan mesajı :eek::eek::oha:)

candy_candy candy_candy pessinus pessinus Lusi Lusi HatueL HatueL K krtp86 :rolleyes::rolleyes::KK6::KK6::KK9::KK9:

Cumaya daha iki günümüz var. Geçmişi tümden unutup sağlıklı bir güne başlayalım hep birlikte.

asliogretmen asliogretmen sen gayet iyi gidiyorsun :KK9:

Sol tuşla basılmıyor mu ya o da mı bozuk 🙄
Söyleyelim sana sağlam bi mause versinler bu ne ülen :KK70:

Bu kullandığımı da evden getirmiştim ben zaten :KK70: :KK70: Bazı hastaneler tuhaf bu konuda. Sağlam bir şey bulmak biraz zor. Sorsan devlet memuru derler. :KK43:

Menü yazacaktım yorumları okuyunca yazmayayım dedim o_O
Düne kadar her sey mükemmeldi ama dün şehir dışından ailem geldi.Onlarla beraber biraz taşkınlık yaptım.Umarım 2 güne dün yediklerimi hallederim.

Menü yazacaktım yorumları okuyunca yazmayayım dedim o_O
Düne kadar her sey mükemmeldi ama dün şehir dışından ailem geldi.Onlarla beraber biraz taşkınlık yaptım.Umarım 2 güne dün yediklerimi hallederim.
Dün takımcana cozutmuşuz :KK70: yeni gün yeni umutlar... hayırlısı olsun bir günlüktü kaçamaklar bugünden itibaren toparlıyoruz inş;)

İyi akşamlar

Kahvaltı 12.00

2 yumurta , peynir, zeytin , roka, 2 avuç beyaz leblebi , 1 küçük muz

Akşam Yemeği 19.00

5 köfte, iki kaşık makarna , 2 kaşık kadar patates kızartması , 1 bardak kola 😕

Su , 2 litreden fazla
Adım : Şuan 5040 adım attım ama 8000 e tamamlayacağım .

İyi akşamlar

Kahvaltı 12.00

2 yumurta , peynir, zeytin , roka, 2 avuç beyaz leblebi , 1 küçük muz

Akşam Yemeği 19.00

5 köfte, iki kaşık makarna , 2 kaşık kadar patates kızartması , 1 bardak kola 😕

Su , 2 litreden fazla
Adım : Şuan 5040 adım attım ama 8000 e tamamlayacağım .
Akşam yemeğinde köfte yanına salata ayran olsaymış menü çok güzelmiş.
İnşallah yürüyüşle yakarsın.

Bende yazayım menümü

09.00: Bir sade türk kahvesi

11.20: Bir yumurta domates salatalık peynir 1 dilim tb ekmek

15.00:Dünden kalan tavuk göğsü tatlısı bir kac çatal ama🙈

19.00: Haşlanmış tavuklu bol yeşillikli salata + 3 yk yoğurt

Su şimdilik 2 lt ama 3 e tamamlayacağım.
Bir de sade maden suyu içerek günü kapatacağım.

Teşekkür ederim . Çocuklara bu şekilde tabak hazırlayınca dayanamadım 🙈
Öyle oluyor ya evde yapılıp insanım gözü görünce uff nefis devreye giriyor.
Eşim eve misafir gelmesini 4 gözle bekliyorum diyor.Ben yemiyorum ona yaparsam yerim diye ona da yapmıyorum.😂

Öyle oluyor ya evde yapılıp insanım gözü görünce uff nefis devreye giriyor.
Eşim eve misafir gelmesini 4 gözle bekliyorum diyor.Ben yemiyorum ona yaparsam yerim diye ona da yapmıyorum.😂
😅🤭

maalesef evet , inşallah o nefsi körelteceğiz beraber 💪🏻

Günaydın kızlar :KK200:

Nihayet çalışma masamın üzerindeki fazlalıkları kaldırıp, düzenledim ve sıkı durun çünkü artık gece gündüz tatil demeden tepenizdeyim :rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK48::KK53:

Hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun En Büyük TÜRKİYE

Bu arada benim en sevdiğim liste yayınlanmış. Veeeeeeeeee sıkı durun listenin 2. sırasında kim var :KK71::KK71:

HatueL HatueL :nazar::nazar::KK9::KK9::KK9:

Ayrıca pessinus pessinus canım sen de ilk ondasın :KK9::KK9::sampiyon: Linki aşağıya bırakıyorum inceleyin lütfen :KK36::KK36:

seaBahAR seaBahAR Püsküütcüğümde ellerine sağlık :KK200:

Günaydın kızlar :KK200:

Nihayet çalışma masamın üzerindeki fazlalıkları kaldırıp, düzenledim ve sıkı durun çünkü artık gece gündüz tatil demeden tepenizdeyim :rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK48::KK53:

Hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun En Büyük TÜRKİYE
Günaydın kaptanım hepimizin 29 ekim cumhuriyet bayramı kutlu olsun 😊

Bu arada benim en sevdiğim liste yayınlanmış. Veeeeeeeeee sıkı durun listenin 2. sırasında kim var :KK71::KK71:

Ayrıca pessinus pessinus canım sen de ilk ondasın :KK9::KK9::sampiyon: Linki aşağıya bırakıyorum inceleyin lütfen :KK36::KK36:

Ben senin neşeni yerim. :KK36: :nazar:

Teşekkür ederim canım benim bugün sabahtan beridir yarışmayı bırakmayı düşünüyordum listeyi görmek motive ettü diyebilirim:) inşallah biraz daha verebilirsem sıralamada daha iyi olabilirim:) HatueL HatueL tebrikler canım inşallah birincilik de gelecek senden:)

Back
X