- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sol tuşla basılmıyor mu ya o da mı bozukOnu biliyorum canım ama linkin üzerine tıklamadan onlar yapılamıyor![]()
Sol tuşla basılmıyor mu ya o da mı bozuk
Söyleyelim sana sağlam bi mause versinler bu ne ülen![]()
Dün takımcana cozutmuşuzMenü yazacaktım yorumları okuyunca yazmayayım dedim
Düne kadar her sey mükemmeldi ama dün şehir dışından ailem geldi.Onlarla beraber biraz taşkınlık yaptım.Umarım 2 güne dün yediklerimi hallederim.
Seni bizim kuruma alalım böyle dert tasalar yokBu kullandığımı da evden getirmiştim ben zaten![]()
Bazı hastaneler tuhaf bu konuda. Sağlam bir şey bulmak biraz zor. Sorsan devlet memuru derler.
![]()
Aynen takım ruhu dedikleri bu olsa gerek.Evrene toplu mesaj vermişizDün takımcana cozutmuşuzyeni gün yeni umutlar... hayırlısı olsun bir günlüktü kaçamaklar bugünden itibaren toparlıyoruz inş
![]()
Akşam yemeğinde köfte yanına salata ayran olsaymış menü çok güzelmiş.İyi akşamlar
Kahvaltı 12.00
2 yumurta , peynir, zeytin , roka, 2 avuç beyaz leblebi , 1 küçük muz
Akşam Yemeği 19.00
5 köfte, iki kaşık makarna , 2 kaşık kadar patates kızartması , 1 bardak kola
Su , 2 litreden fazla
Adım : Şuan 5040 adım attım ama 8000 e tamamlayacağım .
Teşekkür ederim . Çocuklara bu şekilde tabak hazırlayınca dayanamadımAkşam yemeğinde köfte yanına salata ayran olsaymış menü çok güzelmiş.
İnşallah yürüyüşle yakarsın.
Öyle oluyor ya evde yapılıp insanım gözü görünce uff nefis devreye giriyor.Teşekkür ederim . Çocuklara bu şekilde tabak hazırlayınca dayanamadım![]()
Öyle oluyor ya evde yapılıp insanım gözü görünce uff nefis devreye giriyor.
Eşim eve misafir gelmesini 4 gözle bekliyorum diyor.Ben yemiyorum ona yaparsam yerim diye ona da yapmıyorum.![]()
Günaydın kaptanım hepimizin 29 ekim cumhuriyet bayramı kutlu olsunGünaydın kızlar
Nihayet çalışma masamın üzerindeki fazlalıkları kaldırıp, düzenledim ve sıkı durun çünkü artık gece gündüz tatil demeden tepenizdeyim
Hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun![]()
Ben senin neşeni yerim.Bu arada benim en sevdiğim liste yayınlanmış. Veeeeeeeeee sıkı durun listenin 2. sırasında kim var
HatueL
Ayrıcapessinus canım sen de ilk ondasın
Linki aşağıya bırakıyorum inceleyin lütfen
seaBahAR Püsküütcüğümde ellerine sağlık
Cuma Zayıflama Yarışması Bireysel Sıralama Listesi
Edit: hasibeG nin takımı düzeltildi. BUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ? 1 . herderdedeva *** 3.Takım ► 25.01.18 ► 106,30 ► 72,00 ► 34,30 ► 32,27% 2 . HasibeG *** 6.Takım ► 08.02.19 ► 104,10 ► 74,50 ► 29,60 ► 28,43% 3 ...www.kadinlarkulubu.com
Teşekkür ederim canım benim bugün sabahtan beridir yarışmayı bırakmayı düşünüyordum listeyi görmek motive ettü diyebilirim:) inşallah biraz daha verebilirsem sıralamada daha iyi olabilirim:)Bu arada benim en sevdiğim liste yayınlanmış. Veeeeeeeeee sıkı durun listenin 2. sırasında kim var
HatueL
Ayrıcapessinus canım sen de ilk ondasın
Linki aşağıya bırakıyorum inceleyin lütfen
seaBahAR Püsküütcüğümde ellerine sağlık
Cuma Zayıflama Yarışması Bireysel Sıralama Listesi
Edit: hasibeG nin takımı düzeltildi. BUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ? 1 . herderdedeva *** 3.Takım ► 25.01.18 ► 106,30 ► 72,00 ► 34,30 ► 32,27% 2 . HasibeG *** 6.Takım ► 08.02.19 ► 104,10 ► 74,50 ► 29,60 ► 28,43% 3 ...www.kadinlarkulubu.com