Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günü kapattım.

Kahvaltıda
2 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalik
Peynir

Aksam yemeği
3 kaşık yulaftan lapa yaptim
Ustune yarim muz
Bir avuc böğürtlen
Fistik ezmesi.

3 litre su ictim
Henuz spor yapmadim ama temizlik yapyim evde
Koltuklari sildim
Duvarlari sildim
1 saat kadar aktiftim yani.

Bugun 3 yasında 3 cocuk baktım 5 saat kadar 🤣 5 saat kossam bu kadar yorulmadım herhalde. Spor niyetine 🤣
Aksam da pişmiş balik siparişi verdim. Eşim 20den once gelemiyor malesef. Sabah da aksam da gec oluyor. If falan desem de, uzun vadede saglikli bir beslenme şekli degil biliyorum 😔 ama malesef elimde olan birşey değil.
Bu yuzden yeni bir liste deniyorum. Umarim kendi sartlarim icinde başarabilirim.
Bugun yesil caya da başladım. Destek olur umarım

Bugun 3 yasında 3 cocuk baktım 5 saat kadar 🤣 5 saat kossam bu kadar yorulmadım herhalde. Spor niyetine 🤣
Aksam da pişmiş balik siparişi verdim. Eşim 20den once gelemiyor malesef. Sabah da aksam da gec oluyor. If falan desem de, uzun vadede saglikli bir beslenme şekli degil biliyorum 😔 ama malesef elimde olan birşey değil.
Bu yuzden yeni bir liste deniyorum. Umarim kendi sartlarim icinde başarabilirim.
Bugun yesil caya da başladım. Destek olur umarım
Yeşilçay kesinlikle destek oluyor kilo verme surecine, umarim kisa surede hedeflediginiz kiloya gelirsiniz

Y
Günü kapattım.

Kahvaltıda
2 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalik
Peynir

Aksam yemeği
Ustune yarim muz
Bir avuc böğürtlen
Fistik ezmesi.

3 litre su ictim
Koltuklari sildim
Duvarlari sildim
Yulaf ezmesini sicak mi tüketiyosun?? Bende gecen denedim ama hic hosuma gitmedi acaba yanlis mi yaptim?

12de
1 bardak süt
1 cay kasigi bal
3 kasik yulaf
1 kucuk muz
1 yemek kaşığı kuru üzüm

14te sekersiz turk kahvesi, 2 kuru kayisi, 5 kayısı bademi

16da 3 dolu yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye, yarim bardak yoğurt, yarim dilim tam buğday ekmeğinin uzerine kahvaltılık ezme

18de yeşil cay, 2 ceviz

20de 1 kase yayla corbasi, 1 kilonun çeyreği kadar hamsi, bol salata

Su 2 litre, yatana kadar artar.

3 yaşında 3 çocuğa 5 saat bakma sporu 🤣

İyi akşamlar herkese
11.30 kahvaltı
2 sahanda yumurta
Çeri domates
Peynir
Çok az reçel
2 dilim beyaz ekmek
17.00 2 ad. Mandalina
19.30 akşam yemeği
Sütlü mantar çorbası
Yoğurtlu Pazı sarması 1 tabak (tahmini 9-10 tane)
1 dilim beyaz ekmek
Yarım saat yürüyüş

12de
1 bardak süt
1 cay kasigi bal
3 kasik yulaf
1 kucuk muz
1 yemek kaşığı kuru üzüm

14te sekersiz turk kahvesi, 2 kuru kayisi, 5 kayısı bademi

16da 3 dolu yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye, yarim bardak yoğurt, yarim dilim tam buğday ekmeğinin uzerine kahvaltılık ezme

18de yeşil cay, 2 ceviz

20de 1 kase yayla corbasi, 1 kilonun çeyreği kadar hamsi, bol salata

Su 2 litre, yatana kadar artar.

3 yaşında 3 çocuğa 5 saat bakma sporu 🤣
Spor çok iyiymiş 😁

Y

Yulaf ezmesini sicak mi tüketiyosun?? Bende gecen denedim ama hic hosuma gitmedi acaba yanlis mi yaptim?
Bazen sıcak bazen soğuk nasil denk gelirse .
Ben çok seviyorum acikcasi ilk yedigim zaman bana da cok hos gelmemisti ama bu sekilde yaptiktan sonra hosuma gitmeye basladi.
Yulafi once robottan geçirip un kivamina getiriyoruz boylece lapa daha pudingimsi oluyor.
3 yemek kasigi yulaf
1 bardak süt
1 yemek kaşığı kakao
Bunlari kısık ateşte pisiriyoruz.
Ocaktan alip biraz soguttuktan sonra 1 tatli kaşığı kadar bal ekliyoruz, dilerseniz 1 yemek kasigi koyabilirsiniz.
Uzerine sevdiginiz meyveleri mutlaka koyun ben en çok muz ve bogurtlen yakistiriyorum. Hindistan cevizi tozu, fistik ezmesi, findik ezmesi falan da ekleyince harika oluyor. Tavsiye ederim :)

Günü kapattım.

Kahvaltıda
2 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalik
Peynir

Aksam yemeği
Ustune yarim muz
Bir avuc böğürtlen
Fistik ezmesi.

3 litre su ictim
Koltuklari sildim
Duvarlari sildim
Gayet iyi bence 👏

Sporumu yaptim
Isinmak icin 15 dk leslie
10 dakika karın
20 dakika bacak çalıştım.

Bayadır yapmıyordum ama çok zorlanmadım. Bu ayin sonunda bacaklarimda 4 5 cmlik bir incelme hedefliyorum. Bel bolgesi icin ise 7 8 cm.
Insallah basaririm.

Gelemezsen de dikkat et canım. Lütfen yeniden alma verdiğin kiloları. Biliyorsun ki vermek zor, almak kolay
Haklısın canım, almak kolay, vermek zor bilmez miyim 😖
Şunu anladım ki ipin ucunu hiç kaçırmamak lazım, biraz boşlayınca sonu hüsran oluyor 🥺
Sende 71 lere düşmüşsün, çok sevindim 👍
İnşallah ben de bundan sonra daha dikkatli olucam. Arada uğrar, aldığım verdiğim kiloları yazarım. Buraya yazacağımı bilmek beni frenliyormuş, bunu daha iyi anladım🙄

Y

Yulafsız bi gün geçiremiyorummm :) instagramda youtubeda değişik tarifler var onları dene. ince öğütülmüş yulaf tercih edebilirsin ağza gelmediği için rahatsız etmez. tarçın-muz, kakao, kuruyemiş, mevsim meyveleri, fıstık ezmesi herşeyle yapabilirsin

Günaydın kızlar..

Ne kadar çok yeni arkadaş katılmış aramıza hepinize hoş geldiniz diyorum. Maalesef geçmişi takip etme imkanım olmadı geçtiğimiz haftalarda.. Kendimi yokuş aşağı yuvarlanıyormuş gibi hissediyorum, yani öyle hissediyordum :KK51: ama nedense dünden beri -bu arada berbat bir gündü dün bu yokuş aşağı giden kısmın pik noktası gibiydi hatta sinirden bacaklarım tutuldu akşam resmen yürüyemedim- yine de dünden beri içimde içimi dolduran bir "her şey çok iyi olacak" hissi var :KK68: değişik acayip bi his bu yani anlamadım ama hoşuma gitti :KK53:

iş yoğunluğu bir taraftan, mesai saatlerinin uzaması bir taraftan, evin hiçbir işini yetiştirememem bir taraftan işler çığrığından çıktı. bugün iş yoğunluğum bitiyor. ev ile ilgili ise bişeyler yoluna girmeye başladı bile :KK23:artık ben de yoluma bakabilirim gibime geliyor :KK51: kendim için geçtiğimiz 15 sene boyunca çok milad belirlemiş olabilirim ama 11.11 için diyebilirim ki bunu ben belirlemedim bunu sadece biliyorum, hissediyorum.

yarın hayatımın çok güzel bir dönemi başlayacak :KK68: bana ne güzellikler getirecek bilmiyorum sadece güzel olacağını yaşadığım zorlukların biteceğini hissediyorum:KK51:

bu arada dünkü menümü de yazıp başlıyım pek menü gibi de değil ama biraz önüne geleni yemece

kahvaltı 7.45
2 yumurtadan omlet 3-4 dilim beyaz ekmek

ara 10.30
sade türk kahvesi + 1 dilim tiramisu (ben yaptım :KK53:)

öğlen 13.00
hellimli ızgara köfte + 10 dilim kadar elma dilim patates + 3 kaşık süzme yoğurt + 2 kaşık pirinç pilavı + l.kola

ara 16.00
sade türk kahvesi + 3-4 tane badem draje + 5-6 tane fındık draje

akşam 20.00
1 tabak menemen + biraz ekmek + biraz peynir (tam miktarlarını hatırlamıyorum ama çok değil) + 3-4 kaşık yoğurtlu makarna

ara 22.30
1 dilim tiramisu

menüm diyet menüsü değil farkındayım sadece paylaşımlara bir an önce başlamak için yazmak istedim sakın beni topa tutmayın :stop:

Back
X