- 28 Mart 2013
- 12.868
- 17.429
- 498
Ergin kirbaçHangi hoca? Youtube da mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ergin kirbaçHangi hoca? Youtube da mi?
Yeşilçay kesinlikle destek oluyor kilo verme surecine, umarim kisa surede hedeflediginiz kiloya gelirsinizBugun 3 yasında 3 cocuk baktım 5 saat kadar5 saat kossam bu kadar yorulmadım herhalde. Spor niyetine
Aksam da pişmiş balik siparişi verdim. Eşim 20den once gelemiyor malesef. Sabah da aksam da gec oluyor. If falan desem de, uzun vadede saglikli bir beslenme şekli degil biliyorumama malesef elimde olan birşey değil.
Bu yuzden yeni bir liste deniyorum. Umarim kendi sartlarim icinde başarabilirim.
Bugun yesil caya da başladım. Destek olur umarım
Emziren anneler de icebilirmi?Yeşilçay kesinlikle destek oluyor kilo verme surecine, umarim kisa surede hedeflediginiz kiloya gelirsiniz
Yulaf ezmesini sicak mi tüketiyosun?? Bende gecen denedim ama hic hosuma gitmedi acaba yanlis mi yaptim?Günü kapattım.
Kahvaltıda
2 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalik
Peynir
Aksam yemeği
3 kaşık yulaftan lapa yaptim
Ustune yarim muz
Bir avuc böğürtlen
Fistik ezmesi.
3 litre su ictim
Henuz spor yapmadim ama temizlik yapyim evde
Koltuklari sildim
Duvarlari sildim
1 saat kadar aktiftim yani.
O konuda bilgi sahibi degilim maalesefEmziren anneler de icebilirmi?
Spor çok iyiymiş12de
1 bardak süt
1 cay kasigi bal
3 kasik yulaf
1 kucuk muz
1 yemek kaşığı kuru üzüm
14te sekersiz turk kahvesi, 2 kuru kayisi, 5 kayısı bademi
16da 3 dolu yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye, yarim bardak yoğurt, yarim dilim tam buğday ekmeğinin uzerine kahvaltılık ezme
18de yeşil cay, 2 ceviz
20de 1 kase yayla corbasi, 1 kilonun çeyreği kadar hamsi, bol salata
Su 2 litre, yatana kadar artar.
3 yaşında 3 çocuğa 5 saat bakma sporu![]()
Bazen sıcak bazen soğuk nasil denk gelirse .Y
Yulaf ezmesini sicak mi tüketiyosun?? Bende gecen denedim ama hic hosuma gitmedi acaba yanlis mi yaptim?
Gayet iyi benceGünü kapattım.
Kahvaltıda
2 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalik
Peynir
Aksam yemeği
3 kaşık yulaftan lapa yaptim
Ustune yarim muz
Bir avuc böğürtlen
Fistik ezmesi.
3 litre su ictim
Henuz spor yapmadim ama temizlik yapyim evde
Koltuklari sildim
Duvarlari sildim
1 saat kadar aktiftim yani.
Teşekkür ederim :)Gayet iyi bence![]()
Haklısın canım, almak kolay, vermek zor bilmez miyimGelemezsen de dikkat et canım. Lütfen yeniden alma verdiğin kiloları. Biliyorsun ki vermek zor, almak kolay
Yulafsız bi gün geçiremiyorummm :) instagramda youtubeda değişik tarifler var onları dene. ince öğütülmüş yulaf tercih edebilirsin ağza gelmediği için rahatsız etmez. tarçın-muz, kakao, kuruyemiş, mevsim meyveleri, fıstık ezmesi herşeyle yapabilirsinY
Yulaf ezmesini sicak mi tüketiyosun?? Bende gecen denedim ama hic hosuma gitmedi acaba yanlis mi yaptim?
Nsl üye olunur