Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Geciktim biraz özür dilerim kızlar anca internet çeken bi yer bulabildim🤦🏽‍♀️ Geçen hafta 60.0 bu hafta 59.9 giden -100

Eklentiler

• CBE87EBB-5017-4113-BD65-438F768CD953.webp
    CBE87EBB-5017-4113-BD65-438F768CD953.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 22
CYMERA_20201127_130205.webp

Gec kaldım kusura bakmayın.@laydline kaptanım bizde belirti yok diye test yapmadılar.Ama iki gündır eklem ağrılarım var o yizden korkuyorum.Böyle devam ederse bende test yaptıracağım

Insallah kaptanım. Ben her diyete girdiğimde spor yapmadigim halde haftada 2 kilo eksi görürdüm en az. Anlamadim neden boyle. Suyu daha artırıp yeşilçay ve beyazçay ile destek vermeyi düşünüyorum. Umarim etki eder.
Sabah kalkar kalkmaz 1 dilim limon atılmış su,
Gunde 1 2 fincan yeşil cay veya beyaz çay
Aksam yatarken 2 kaşık yoğurda biraz limon ve biraz pulbiber katıp yemek.
Aklima bunlar geldi.
Cay ve kahvenin fazlasi vucuttan su atilmasina sebep olur, bu yuzden vucut su tutmaya çalışıyor olabilir.
Odem hissediyorsan kiraz sapi cayi deneyebilirsin 1 hafta.
Kilo vermen cok durduysa da, 3 gunluk detoks yapabilirsin. Metabolizman şaşırmış olur ve o sabit kaldığın kilo kırılır.

Ben gece sahur yaptığım için tartılmadım.
Bu arada bagirsak hareketlerini hizlandirmak icin ne yapmaliyim? Bu hafta 2 kere form çayı içtim, gunde 1 tane de kuri kayisi yemeye çalışıyorum. Salatalik yiyorum. Daha ne yapabilirim 😔

Sahurdan 12 saat geçince tartıldım 69.1
Birakin vermeyi, alıyorum.
Bu hafta 4 kere yuruyuse ciktim. Çoğunlukla kucucuk cocukla elimde bebek arabasıyla.
Hergun istisnasiz yesil cay içtim. Bu hafta 2 kere form cayi içtim.
Tek sorun kahvaltiyi gec yapmak mi yani 😔😔😔
Cok cok cok da zorlasam 11den erkene çekemiyorum malesef

Sahurdan 12 saat geçince tartıldım 69.1
Birakin vermeyi, alıyorum.
Bu hafta 4 kere yuruyuse ciktim. Çoğunlukla kucucuk cocukla elimde bebek arabasıyla.
Hergun istisnasiz yesil cay içtim. Bu hafta 2 kere form cayi içtim.
Tek sorun kahvaltiyi gec yapmak mi yani 😔😔😔
Cok cok cok da zorlasam 11den erkene çekemiyorum malesef

Bana günlük hayatını ayrıntılarıyla saatiyle yazabilir misin canım? Bir sorun var ve bizim bu sorunu çözmemiz lazım.

Sen henüz listede değildin dimi? Ben bir daha düşünsem mi acaba liste işini :KK53::KK53::KK70:
Kaptanım seni görmüşken sorayım aklıma takılan bir durum var. Şimdi çoğumuzun tartısı dijital yani gram olarak artış ve düşüşleri görebiliyoruz ama analog tartıyla ilgili bir kural falan var mı? Onda gram üzerinden göremiyoruz ya kaybı

Selamlar herkese sabah 55 kiloyu gördüm 🤦 binbir emekle verdiğim kiloyu geri aldığıma inanamıyorum bugün itibariyle geri başladım düzenli beslenmeye, 3 gün midemi küçültmek düzene girmek için sabah akşam kahvaltı yapcam 😊 normalde böyle detoxlar yapmam ama yemek yedimmi durduramıyorum kendimi 😌

Selamlar herkese sabah 55 kiloyu gördüm 🤦 binbir emekle verdiğim kiloyu geri aldığıma inanamıyorum bugün itibariyle geri başladım düzenli beslenmeye, 3 gün midemi küçültmek düzene girmek için sabah akşam kahvaltı yapcam 😊 normalde böyle detoxlar yapmam ama yemek yedimmi durduramıyorum kendimi 😌
Çabuk gelen kilolar çabucak gider canım merak etme biraz dikkat edersen eski haline döneceksin inanıyorum. Ben bu sıralar hiç iyi değilim valla. Son bir aydır ciddi bir ödem sorunu yaşıyorum sabah bir kalkıyorum ellerim şişmiş nasıl sızlıyor bazen de geceleri başlıyor şişmeye. Turşu yemiyorum tuzlu yemiyorum her zaman yediğim şeylerden yemeye devam ediyorum böyle.stres zaten hiç iyi gelmiyor hemen sindirim duruyor ne olacak bu halim bilmiyorum:(

Bana günlük hayatını ayrıntılarıyla saatiyle yazabilir misin canım? Bir sorun var ve bizim bu sorunu çözmemiz lazım.
9 10 arasi uyanıyoruz. 3 yasinda oglum var. Onun onune kahvalti veya meyve kuruyemiş vs koyuyorum. Yaninda yatıyorum uyukluyorum 1 saat kadar. O da kafamin uzerinde araba sürüyor 🤣
11de kalkıp evin yemeğini ocaga koyarım, yatak yorgan topla vs. 12de kahvaltimi ederim.
Çalışmıyorum evdeyim. Ev icinde cok kosturan devamli iş yapan bir yapım yok.
Aksam yemeğimiz eşimin gelis saatine göre 20 civarı.
21 gibi oglum uyur.
Biz de gece 1 gibu yatarız. Ama benim uyumam 2 civarı. Ama geceleri oğlum uyanıyor yani deliksiz uykumuz yok.
Başka ne yazabilirim bilemedim

Boyunuz kaç

Kaptanım seni görmüşken sorayım aklıma takılan bir durum var. Şimdi çoğumuzun tartısı dijital yani gram olarak artış ve düşüşleri görebiliyoruz ama analog tartıyla ilgili bir kural falan var mı? Onda gram üzerinden göremiyoruz ya kaybı

Yok canım. Onu da öyle kabul ediyoruz. Dezavantajı var sayılır. Tek tek hesap etmek lazım aslında. Çünkü her hafta birer kilo vermek çok zor.

Çabuk gelen kilolar çabucak gider canım merak etme biraz dikkat edersen eski haline döneceksin inanıyorum. Ben bu sıralar hiç iyi değilim valla. Son bir aydır ciddi bir ödem sorunu yaşıyorum sabah bir kalkıyorum ellerim şişmiş nasıl sızlıyor bazen de geceleri başlıyor şişmeye. Turşu yemiyorum tuzlu yemiyorum her zaman yediğim şeylerden yemeye devam ediyorum böyle.stres zaten hiç iyi gelmiyor hemen sindirim duruyor ne olacak bu halim bilmiyorum:KK43:
Hareketsizlikte yapıyo olabilir ödemi cnm

Günaydın :KK200:

Güzel haberlerle gelsin inşallah bugün herkes :KK68:

Benim test negatif çıktı ama kızım pozitif olduğu için iznim devam ediyormuş. Evdeyim o yüzden.
Canim cok geçmiş olsun görmemişim sabah.. çok üzüldüm, bununla gecmis gitmiş olsun İnşallah ❤️

Back
X