Bende o istikrar yok cnm ya sen 10 numara yaparsın çok uygun olmuş benceTeşekkür ederim canım eskilerden bir bizler varız daimi ben olmasam yardımcı kaptan olabileceklerden biri de sensin:) hayırlı olur inş
Yok canım olur mu sen hep daha istikrarlıydın:)Bende o istikrar yok cnm ya sen 10 numara yaparsın çok uygun olmuş bence
Evet öyle olmuşKızlar bu hafta 3. Olmuşuz tebrik ediyorum sizleri ayrıcaSouldfly canım seni de tebrik ederim bireysel derecelerde 3. Olmuşsun
Tünaydın cnmTünaydınlar kızlar
Canim ne diyecegimi bilemiyorum acikcasi fakat dusuncem bazen baxi seylerin üzerine düştükçe endişe kaygi sebepli kendimizden uzaklastiririz. Cocuk icin diyorum bunu. Ben herseyin bir zamani olduguna inaniyorum tavsiyem seninde boyle oldugunu dusunmen ve kendini rahatlatman yönünde. Diger seylere gelince calisamiyor olma sebebin bulundugun ortam mi? Ailesel mevzular mi? Suan ki surec mi? Suan ki surec hepimizi vurdu malesef. Yok esin istemiyorsa o zaman maddi konularin mevzuu olmaması gerekir yada Kıbrıs ta bulunmansa farkli olarak ne yapilabilir onu dusunebilirsin. Ortami bilmedigim icin yorum yapamiyorum. Ama sebep ne olursa olsun bi akışa birakmani tavsiye ederim kendini. Genel olarak bu bir süreç tüm bunlar gecicek diye dusun bunaltma kendini... Naçizane fikirlerim bunlar haddimi aşmak istememKıbrıs ve covid bende hiçbir şwkilde psikoloji bırakmadı desem yeridir. Burada çalışamamak, bebek istediğim halde olmaması üstüne sürekli kendini birilerine yükmüş gibi hissetmek ve bunu özellikle eşine karşı hissetmek berbat bir şey. Nasıl aşacağımı bilemez oldum artık. Evlenene kadar babamla aynıydık babamdan bir şey istemeye hep çekinirdim para muhabbeti olacak diye. Şimdi eşimde aynısı. Belki şaka yapıyor ben anlamıyorum bilmiyorum ama çok ağrıma gidiyor. Bazen çok gidesim geliyor ama kıbrısta elim kolum bağlı resmen. İşin garibi çalışırkende kendimi yük gibi hissederdim. Çünkü hep istediğim şeyler masraf olarak görülüyor neden anlamıyorum bende mi bi sorun var bilmiyorum.
Canim bende 5 yillik evliyim ama hala harcama yaparken 40 kere düşünüyorum malesef calismiyorum bu gerçekten sinir bozucu bi his umarim aşarız ve dilerim sanada nasip olsun evlatKıbrıs ve covid bende hiçbir şwkilde psikoloji bırakmadı desem yeridir. Burada çalışamamak, bebek istediğim halde olmaması üstüne sürekli kendini birilerine yükmüş gibi hissetmek ve bunu özellikle eşine karşı hissetmek berbat bir şey. Nasıl aşacağımı bilemez oldum artık. Evlenene kadar babamla aynıydık babamdan bir şey istemeye hep çekinirdim para muhabbeti olacak diye. Şimdi eşimde aynısı. Belki şaka yapıyor ben anlamıyorum bilmiyorum ama çok ağrıma gidiyor. Bazen çok gidesim geliyor ama kıbrısta elim kolum bağlı resmen. İşin garibi çalışırkende kendimi yük gibi hissederdim. Çünkü hep istediğim şeyler masraf olarak görülüyor neden anlamıyorum bende mi bi sorun var bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?