Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gelmişken menümüde yazayım kaçamaklı oldu biraz ama
Sabah 11 de yulaf lapası yedim, ahududulu böğürtlenli, fıstık ezmeli
Saat 3 te 3 tane kurabiye (bitti Allah'tan)
Akşam 18.00; hamsi bugulama
Salata
19.00 2 kare bitter çikolata
1.5 litre su, 30 dk.hitt kardiyo

iyi aksamlar
sabah: 1 tane haslanmis yumurta
bir dilim ekmegin uzerine ezme
öglen: bikac ceviz ve biraz peynir
aksam: balik ve salata
*10 bardak su
gece uyumadan: limonlu pulbiberli yogurt

İyi akşamlar
Kahvaltı 11.00
Limonlu su
5dilim dana füme
3,4 tane zeytin

Öğle 14.30
Kavurma
2 dilim ekmek
1 bardak fanta

Akşam 19.00
Salatalık 1tane
Biber
1küçük anne kurabiyesi
2.5 su 2 bardak çay
1avuç kuruyemiş

Kahvalti 12.00
Yarım tost
Yeşilçay

Akşam yemegi 16.00
4 kaşık kısır
5 kasik mayonezsiz havuc tarator
1 dilim cheesecake
2 kasik bezelye salatasi

3 litre su

Selam kizlar.. nasilsiniz bugun??
Ben cok daha iyi hissediyorum kendimi..
Bugun yeni bir baslangic yaptım... Her zamankinden farkli olarak... Cakra dengeleme ve meditasyona başladım.. önce ruhumu arindirmam lazım sanırım...
İlgileneniz var mi?? Benim daha önce de yoga girişimim oldu ama sorun şu ki başladığım hiç birseyi tamamlayamiyorum... İstisnasiz hic birseyi bu sefer tamamlayacagim insallah

iyi aksamlar herkese
sabah: 1 haslanmis yumurta
1 dilim ekmegin uzerine peynir ve ezme
oglen: 1 ceviz
aksam: 2 kase balik corbasi
*10 bardak su
gece yatmadan da pulbiberli limonlu yogurt
bugunku tek kacamagim orta sekerli bi kahve olabilir :)

Iyi akşamlar hanımlar bugün yine sessiz hep sessiziz hadi biraz silkelenin uğrayın buraya da motivasyon olsun
Kahvaltı 12de 2 yumurtadan menemen 8 tane zeytin
3 te 1 bardak kahve yanına küçük iki kare çikolata
5.30 da 3 tane kabak dolması iki kase yoğurt
7de 1 tane muz

İyi akşamlar kızlar 10 30 da kahvaltı 17.00 akşam yemeği, arada 1 tane çizkek yedim sarma pişerken tadına bakma ayağınada epey yedim bugün pek iyi geçmedi valla çok şişim şuan
Suyuda 1 litre anca içmişimdir
Not; pirinç basmati pirinci (çizkek yiyip sağlıklı pirinç yemekte ne bilim )

Eklentiler

• IMG_20201219_163841.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_20201219_104221.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 25
Selam gençler
Kahvaltı 11.00
Limonlu su
Yarım anne kurabiyesi
Patatesli kaşarlı omlet
Salatalık domates

Akşam 17.00
Karışık pide
Küçük çay bardağı fanta

Arada 2 dilim ayva yedim 2.5 su
2,3 bardak çay

İyi geceler diyim artık

Saat 11.00 1.5 haslanmis yumurta, 2 ince dilim beyaz peynir, 7 yesil zeytin, yarim domates

16.00 1 kase mercimek corbasi, haslanmis brokoli karnabahar sarimsakli yogurtlu

19.30 1 kase mercimek corbasi, yesil salata.

Su 1 lt anca oldu kalori takibine basladim yine. Daha once ise yaramıştı.

Bakalim saglam geliyorum

Selam kızlar bendende kaçamaklı bir menü gelsin bakalım
Sabah 12:00
Haşlanmış yumurta 3 adet patatesli sigara böreği 3-4 dilim domates ve salatalık yarım yeşil biber
15:30
Sufle( eşime çok kızmıştım sinirimi çok yanlış şekilde çıkardım ama o an o iyi geldi yoksa kendimden farklı şekilde çıkaracaktım)
Akşam 18:30
Mercimek çorbası, 2 dilim tavuk cordonblue, yarım dilim tavuklu börek( kare dilimin yarısını yedim), çoban salata

Su bu ara çok az içiyorum 2 litre anca vardır. Spor 5 bin adım ve 15 dk leslie

Kıbrıs ve covid bende hiçbir şwkilde psikoloji bırakmadı desem yeridir. Burada çalışamamak, bebek istediğim halde olmaması üstüne sürekli kendini birilerine yükmüş gibi hissetmek ve bunu özellikle eşine karşı hissetmek berbat bir şey. Nasıl aşacağımı bilemez oldum artık. Evlenene kadar babamla aynıydık babamdan bir şey istemeye hep çekinirdim para muhabbeti olacak diye. Şimdi eşimde aynısı. Belki şaka yapıyor ben anlamıyorum bilmiyorum ama çok ağrıma gidiyor. Bazen çok gidesim geliyor ama kıbrısta elim kolum bağlı resmen. İşin garibi çalışırkende kendimi yük gibi hissederdim. Çünkü hep istediğim şeyler masraf olarak görülüyor neden anlamıyorum bende mi bi sorun var bilmiyorum.

Canim ne diyecegimi bilemiyorum acikcasi fakat dusuncem bazen baxi seylerin üzerine düştükçe endişe kaygi sebepli kendimizden uzaklastiririz. Cocuk icin diyorum bunu. Ben herseyin bir zamani olduguna inaniyorum tavsiyem seninde boyle oldugunu dusunmen ve kendini rahatlatman yönünde. Diger seylere gelince calisamiyor olma sebebin bulundugun ortam mi? Ailesel mevzular mi? Suan ki surec mi? Suan ki surec hepimizi vurdu malesef. Yok esin istemiyorsa o zaman maddi konularin mevzuu olmaması gerekir yada Kıbrıs ta bulunmansa farkli olarak ne yapilabilir onu dusunebilirsin. Ortami bilmedigim icin yorum yapamiyorum. Ama sebep ne olursa olsun bi akışa birakmani tavsiye ederim kendini. Genel olarak bu bir süreç tüm bunlar gecicek diye dusun bunaltma kendini... Naçizane fikirlerim bunlar haddimi aşmak istemem

Canim bende 5 yillik evliyim ama hala harcama yaparken 40 kere düşünüyorum malesef calismiyorum bu gerçekten sinir bozucu bi his umarim aşarız ve dilerim sanada nasip olsun evlatumudunu kaybetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…