Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar bundan sonra free listede olsanız dahi bildirim yapmak zorundasınız. En fazla iki kez bildirim yapmayanı free listeden de çıkaracağım. Artık daha düzenli bir takım olma zamanımız geldi. Lütfen cuma günleri herkes saat 11:30 dan önce bildirimini yapsın.

Kaptanım bundan önce defalarca takımda motive olmakta zorlanıyorum diye bırakma kararı aldım vazgeçtim hatta bu hafta bile düşünüyordum. Ama böyle olmayacak kendimi toplamam lazım ayrıca takım olarak da toparlanmamız lazım farkındayım. Sorumluluk olarak neler getirir bilmiyorum ama dilersen kaptan yardımcısı olabilirim. Belki takımla ilgili sorumluluk alırsam daha sıkı tutunurum. Sen ne dersin? Sen de çok fazla gelemiyorsun kendi yoğunluğundan belki yapabileceğim bir şeyler olur

F filmgibi canım bildirim yapmadın?
Haftaicinde gruptan hic bildirim gelmiyor bana.
Siz etiketleyince sadece geliyor.
Hem reglimin ilk gunu, hem de kesinlikle ilacsiz tuvalete çıkamıyorum o yuzden tartilmiyorum.
Buna nasil cozum bulurum bilmiyorum ama 3 haftadır cok sıkıntı veriyor. Bu sekilde ilaca bagimli olmaktan cok korkuyorum

Canım ona doğal yollardan çözüm bulman lazım. İlaç zaten en baştan hata bence. Eğer ilaç alıyorsan mutlaka bırak ilacı. Kendine belli bir rutin oluşturman lazım. Her gün aynı saatte sonuca ulaşamazsan bile belli bir süre tuvalete gidip beklemen lazım. Ben her sabah ayakta bir bardak ılık su içip sonra tuvalete çıkana kadar oturmayla çözdüm sorunu. Vücut bir süre sonra alışkanlık kazanıyor. Ama biraz sabırlı olman lazım. Normalde gruptan bildirimleri açınca geliyor bildirim ama etiket yaptığım zaman geliyor anladığım kadarıyla sana. Cuma günleri bildirim günümüz. Zaten ana listede değilsin o yüzden gönül rahatlığıyla tartılabilirsin bence. Bildirim yapmayanları free listeden de çıkartacağım çünkü.

Valla bence süper bir fikir. Bütün aksilikler üst üste geldi. Tam başlıyoruz şimdi oldu diyorum başka bir hastalık başka bir olay çıkıyor. İnsanlar kendileri gönüllü olmayınca kimseye de kaptan yardımcısı ol diyemiyorum çünkü bu iş gönüllülük işi. Senin de bu sorumluluğu hakkıyla yerine getirceğine inanıyorum. O zaman hayırlı olsun canım kaptan yardımcılığın

Veeee şundan emin ol. Bir gün hem de yakın zamanda diyeceksin ki; iyi ki pes etmemişim iyi ki devam etmişim

Bırakmadıysam senin sayende kaptanım o yüzden ben de bir şeyler yapabilirsem birileri için ne alâ:)

Sabah 2 bardak su iciyorum ve inan 45 dk oturup bekliyorum.
Kasikla zeytinyagi, kuru incir, kuru kayisi, hergun form çayı, her gun ev yoğurdu.. Yok yok..
Ilaci da senede 1 2 kere cok cok mecbur olunca kullanıyorum.
Ama 3 haftadır asla toparlayamadım.
Endometriozisim var muhtemelen o sebep oluyor. Ve hastanelerin durumu malum doktora bile gidemiyorum.
Ben sizin duzeninizi bozmak istemem, cikar beni listeden

Benim de toparlanmam lazim.. gram gram verirken uzuluyordum 100-200 gr verebiliyorum diye. Simdi 100-200 ala ala gidiyorum
Su+spor+kitap+ menu zorunluluğumuz vardi ya ondan yapalim mi yine.. liste olusturuluyordu... yardimci kaptanimiz pessinus hayirli olsun canim hadi toparlanalim hep beraber

Teşekkür ederim canım evet toparlanmalıyız olmuyor başka türlü mutsuz oluyor yiyor şişiyor mutsuz oluyor üstüne tekrar yiyoruz kısır döngü. Kırmamız lazım bu döngüyü:)

Yok canım hatırlayamadım hatırlatır mısın?
Liste tutuluyordu tablo seklinde. Beden eğitimi ogretmenimiz vardi o tutuyordu. Hatta tablo hazirlamakta zorlanmislardi LAydLiNe kaptanim yetiş anlatamiyorum biz onu kagit uzerinde bir kere hazirlayip oradan atabiliriz. Yaptirim ne olur bilmiyorum. yapma zorunluluğu olsun yalnız.
Mesela asagidaki gibi oyle karaladim da daha iyi birsey olabilir bu görevler 22-23 e kadar bitmis olsun ki sabah takibini yapabilelim

Eklentiler

• 16082933118581589184518744291396.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 23
Hatırladım canım şimdi seval de kaç kez yapıp sonra kendisi de yapamamıştı:) ben pek anlamıyorum bu tür işlerden ama öğrenmeye çalışırım takım kabul ederse neden olmasın

Hatırladım canım şimdi seval de kaç kez yapıp sonra kendisi de yapamamıştı:) ben pek anlamıyorum bu tür işlerden ama öğrenmeye çalışırım takım kabul ederse neden olmasın
Kagit uzerinde de yapabilirsin resmini paylasirsin daha kolay olur hem. Diğerleri ne diyecek bakalim.

Kizlar selam
Telefonum arizaliydi yazamadim.
1 kg geri almisim

Eklentiler

• IMG_20201218_101231.webp
    79,5 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…