Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi de kilo vermistim ama yaa
Evet canım gayet güzel gitmişti ama kurallar böyle. Bir de şöyle düşünmek lazım başlangıçta giden kilo değil çoğunlukla ödem oluyor daha sonra gerçek anlamda yağ kaybı oluyor takım listesine yani yarışa o zaman katılmak daha anlamlı. Böyle devam et zaten haftaya en iyi ihtimalle girersin listeye

LAydLiNe kaptanim ben görevlerimi yarindan itibaren yapmak istiyorum. 2 gündür işe gittim çok erken kalktim yorgun hissediyorum kendimi. Musadenle

Kaptan menü kontrolüne geldi hu huuuuuuuuuuuu yazdı mı herkes menüsünü?

Bugün menüm hiç parlak değil ama yine de yazacağım. Çünkü menü yazmaya yazmaya bu hale geldim biliyorum. İnşallah bu size yazdığım son kötü menüm olacak

Menüm

Kahvaltı (08:30)
1 tane dere otlu poğaça

Öğle (12:30)
1 kepçe mercimek çorbası
3 yk et döner
3 yk pirinç pilavı
5-6 yk salata

Akşam (17:00)
2 tane çiğ köfte tako
1 kutu ayran
1 tane çizinin yeni çıkan rulo böreği
1 tane de küçük mandalina

3 litre su
1 saat spor

Son düzenleme:
hemen yazayim
butun gun disardaydim disciye falan gittim arkadasa ugradim bi de bugun odullendireyim dedim kendimi
oglen 12 de kahvalti herseyden yedim
aksam 7 de 3 tane lahmacun
4 bardak su
cay kek cekirdek
bugun boyle olsun yarindan itibaren diyete devam

LAydLiNe kaptanım menüm çok kötü ama ben de paylaşayım
11.30
3 dilim sucukla sucuklu omlet,1 wasa,yarım avokado,domates peynir maydanoz ve dereotuyla salata,1 haşhaşlı çörek
16.00
1 kupa yeşil çay,2 haşhaşlı çörek
19.30
Hamsi tava,salata
Su 2 lt civarı,spor yok.
Bugün menü resmen haşhaşlı çörekten oluştu pişmanım ama yemeye başlayınca duramıyoru. dışarıdaki bütün çörekleri poşetleyip buzluğa attım az önce. Gördükçe aklıma düştükçe yiyorum çünkü

Aman kaptanı kızdırmayalım
Kahvaltı 9.00
Bir simit
Bal
Kaşar peynir
Yarım yumurta

Öğle 14.30
Patatesli poğaça 1 tane

Akşam 19.00
Şehriye çorbası
Menemen
1 dilim ekmek

2 bardak çay
1 tane eti cin
2 lt su

Bilgisayar klavyemin pili bitmiş. Telefondan yazıyorum ve telefondan yazmak hiç hoşuma gitmiyor Menü yazanlara teşekkür ediyorum. Yorumlarını yarın yapacağım menülerin. Yazmayanlara da çok kötü kızacağım
Uzun süre hastalıktan dolayı evde kalınca uyku düzenim bozuldu. O yüzden yeniden düzen oluşturmaya çalışıyorum. Yarın tatil olmasına rağmen erken yatıp erken kalkmaya çalışacağım. O yüzden şimdi uyuma moduna geçiyorum. Yarın yine buralarda olacağım. Lütfen siz de ara ara bakın takıma. Buradan uzak kaldıkça yemememiz gereken şeyler yiyoruz. Temiz bir hafta sonu geçirelim. İyi geceler

Yazmayınca evet kaçırıyoruz ipin ucunu. Bu arada kaptan bu tartımın da başını yedim tartı bozuldu hayır anlamıyorum ki 150 kilonun üstünde falan mıyım nasıl bozuyorum

LAydLiNe geldim
Sabah 7.00 1 haslanmis yumurta

Saat 13.00 1 kepce dugun corbasi, 3 parca gogus izgara, 1 kase kasik salata, 3 mantar, 2 adet baklava

Saat 19.00 1 tabak goce tarhana corbasi, 4 catal domates soslu biber kızartması

20.00 2 kucuk kurabiye
1 kucuk kase çekirdek cok uzun zamandir canim istiyordu. Cuma diye aradan çıkarttım
Yarim portakal,ceyrek armut atistirmaliklarim cok oldu biliyorum. 1 lt kadar su.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…