- 9 Mart 2019
- 715
- 656
- 23
En az iki haftalık deneme süren var canım free listedesin o yüzden. Ve evet muhtemelen sonuncuyuzLAydLiNe kaptancim yarisma listesinde adimi goremedim.
iyi de kilo vermistim ama yaaEn az iki haftalık deneme süren var canım free listedesin o yüzden. Ve evet muhtemelen sonuncuyuz
Evet canım gayet güzel gitmişti ama kurallar böyle. Bir de şöyle düşünmek lazım başlangıçta giden kilo değil çoğunlukla ödem oluyor daha sonra gerçek anlamda yağ kaybı oluyor takım listesine yani yarışa o zaman katılmak daha anlamlı. Böyle devam et zaten haftaya en iyi ihtimalle girersin listeyeiyi de kilo vermistim ama yaa
LAydLiNe kaptanim ben görevlerimi yarindan itibaren yapmak istiyorum. 2 gündür işe gittim çok erken kalktim yorgun hissediyorum kendimi. Musadenle
Yazmayınca evet kaçırıyoruz ipin ucunu. Bu arada kaptan bu tartımın da başını yedim tartı bozulduBilgisayar klavyemin pili bitmiş. Telefondan yazıyorum ve telefondan yazmak hiç hoşuma gitmiyorMenü yazanlara teşekkür ediyorum. Yorumlarını yarın yapacağım menülerin. Yazmayanlara da çok kötü kızacağım
Uzun süre hastalıktan dolayı evde kalınca uyku düzenim bozuldu. O yüzden yeniden düzen oluşturmaya çalışıyorum. Yarın tatil olmasına rağmen erken yatıp erken kalkmaya çalışacağım. O yüzden şimdi uyuma moduna geçiyorum. Yarın yine buralarda olacağım. Lütfen siz de ara ara bakın takıma. Buradan uzak kaldıkça yemememiz gereken şeyler yiyoruz. Temiz bir hafta sonu geçirelim. İyi geceler
Açlık iyidir canım sabah kalktığında daha iyi hissedeceksin:)Nasıl açım nasıl anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?