Geçen gün arkadaşım için dua istemiştim sizden dün kaybetmişizHayır olsun neyün var canım
Geçen gün arkadaşım için dua istemiştim sizden dün kaybetmişizdaha 30 yaşındaydı oğlu 1 yaşında çok üzgünüm canım cokkkk
Umarim kotu birsey yoktur canim.. herneyse mevzuu umarim hallolurGünaydın kızlar hiç yazacak moralim yok çok üzgünüm canım aciyor ama yazmak zorundayim geçen hafta 67.8 bu hafta 67.4
Oyyyy Allah rahmet eylesinGeçen gün arkadaşım için dua istemiştim sizden dün kaybetmişizdaha 30 yaşındaydı oğlu 1 yaşında çok üzgünüm canım cokkkk
ayy deme yaa... offf cok uzucu. Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun. Rabbim ailesine sabir versin..Geçen gün arkadaşım için dua istemiştim sizden dün kaybetmişizdaha 30 yaşındaydı oğlu 1 yaşında çok üzgünüm canım cokkkk
Allah rahmet etsin inşallah çok üzücü
Oyyyy Allah rahmet eylesin
Amin kızlar amin inşallah mekanı cennettir rabbim anne babasına peygamber sabrı versinayy deme yaa... offf cok uzucu. Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun. Rabbim ailesine sabir versin.
Yaa çok üzüldüm canım ne diyeyim bilemedim mekanı cennet olsun. Benden bir yaş küçük dahaGeçen gün arkadaşım için dua istemiştim sizden dün kaybetmişizdaha 30 yaşındaydı oğlu 1 yaşında çok üzgünüm canım cokkkk
Yuh o nasıl bir diyettir bize de söyle kurban olaamSağlık olsun canım bence de kilo olması mümkün değil. Tuvalet sorunu beni de mahvediyor bu ara. 3 gündür kötü durumdayım ben de umarım düzelir. Eşim bugün geldi çok mutluyum kızlar:) bu arada adam 9 kilo vermiş diyet ve sporla kıskanmadım değil
Mekanı cennet olsun Allah çocuğuna sağlık versin canım başın sağolsunGeçen gün arkadaşım için dua istemiştim sizden dün kaybetmişizdaha 30 yaşındaydı oğlu 1 yaşında çok üzgünüm canım cokkkk
Kaptan bende 2 3 gündür gecem gündüzüme karıştı gece uyanık gündüz aralıklı uyuyo oluyorum o yüzdrn bildirim yapamadım bizim ki 2 diş birden çıkardı çok zorladı bizi kilo bildirimini de yükleyeceğimGünaydın kızlar
Ben maalesef bugün çok berbat bir sonuçla geldim. Takımı bu şekilde ben açmak istemezdim ama baktım kimse gelmemiş mecburen ben açıyorum
Tamamdır;Hoş geldin canım. Bugün cuma. Kilo bildirim günümüz ve kilo bildirimi yaparken tartının üzerine kullanıcı adımızı ve bugünün tarihini bir kağıda yazıp koyuyoruz ve öyle tartılıp fotoğraf çekiyoruz. Bildirimini bu şekilde yap bugün olur mu
Acilen toparlanmamız lazım canım. Benim de senden kalır yanım yok. Allahtan spor salonuna başladım. Bugün akşam yine gideceğim. Onun hatırına kaçamak yapmamaya çalışıyorum
2 küçük kare ne? Patates olmamış canım onun haricinde gayet güzel. Karnabahar bazen ödem yapıyor. Umarım sende yapmaz. Bu haftamız yine kötü geçti ama inanıyorum ki bir gün mutlaka düzelteceğiz her şeyi
Çörek olmamış ama sporun gayet güzel.
Canım yediklerinin miktarlarını da yaz lütfen. Menün çok sağlıklı durmuyor. Daha sağlıklı menüler bekliyorum senden. Su az olmuş. Bardağın büyüklüğü ne kadar? Litre olarak hesap edersen daha güzel yorumlarız.
Bu arada yediklerin normalde sağlıklı yiyecekler ama miktar ve öğün olarak az göründü bana o yüzden sağlıklı görünmüyor dedim.
Allah yakinlarina sabir versin gencecik cok üzüldüm gerçekten cok zorGeçen gün arkadaşım için dua istemiştim sizden dün kaybetmişizdaha 30 yaşındaydı oğlu 1 yaşında çok üzgünüm canım cokkkk
Geçmiş olsun öncelikleKaptan bende 2 3 gündür gecem gündüzüme karıştı gece uyanık gündüz aralıklı uyuyo oluyorum o yüzdrn bildirim yapamadım bizim ki 2 diş birden çıkardı çok zorladı bizi kilo bildirimini de yükleyeceğim
Harika tam istedigim seyKızlar üç ayrı liste hazırladım. Menü, Spor ve Su için. Artık her akşam kontrol yapacağım. Saat 00:00 dan önce mutlaka menü, su ve spor bildirimlerimizi yapalım. Ertesi güne kalmayın lütfen. Biraz disipline ihtiyacımız var hep birlikte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?