Cok guzel olmuşBen de yazayım hanımlar
Kahvaltı 10:00
omlet, salatalık, zeytin, çay
ara
Tarçınlı havuçlu kek
akşam 16:30
Yaprak sarma
su
Yatana kadar 2,5 litre geçer
spor
Yarım saat yapmışımdır
Bir de sporun türünü sorarlarCok guzel olmuşkek miltari ve yaprak sarma miktarini sorarlar kaptan ve asistani soyleyim canim
Sut receli ilk kez duydum..Ben de paylaşayım yediklerimi
10.30
1 haşlanmış yumurta,25 gr kadar beyaz peynir,2 wasa,2 kaşık kadar süt reçeli(eşim tadına bakayım diye gittiği yerden getirmiş kıramadım)
14.30
1 kase şehriye çorbası,çok az dünden kalan hamsi tava( toplam 2 yemek kaşığı kadar ancak),2 pikan cevizi
16.00
1 kupa yeşil çay
19.00
2 kaşık tavuk,2 kaşık sade makarna,salata
Su 2.5 lt,spor henüz yok
Ben duymuş ama yememiştim canım. Eşim gittiği yerde deneyince biz de tadalım diye getirmiş. Yoğunlaştırılmış şekerli süt gibi bir şey. Bir de ceviz reçeli getirmiş bakalım yarın da sırada o var:)Sut receli ilk kez duydum..
Ceviz receli daha mantikli sanki onuda yemedim ama lezzetlidir eminim. Sütü ve sutlu tatlilari sevmem eminim onuda sevmezdimBen duymuş ama yememiştim canım. Eşim gittiği yerde deneyince biz de tadalım diye getirmiş. Yoğunlaştırılmış şekerli süt gibi bir şey. Bir de ceviz reçeli getirmiş bakalım yarın da sırada o var:)
Bana da biraz yoğun geldi halbuki sütlü tatlılara bayılırım:) tadı hafif diye getirdi ama bakalım nasıl:)Ceviz receli daha mantikli sanki onuda yemedim ama lezzetlidir eminim. Sütü ve sutlu tatlilari sevmem eminim onuda sevmezdim
BayilirimSut receli ilk kez duydum..
Ne kadar ben bir menüMenümü paylaşayım
Kahvaltı 11.00
3 küçük patatesli börek
Menemen
Kaşar peynir
Ara öğün
Patlıcanlı börek 3 tane küçük
Akşam 19.00
Brokoli
Kaptanım şimdi çay içicem de kestane yasak mı acep
Birakmazsin sen bir yanlislik var bu iste :)Merhabalar ne var yok kızlar, ben dağıldım gene yayılbaşından sonraya bıraktım kendimi eski düzenime dönmek için
Keşke valla cnmBirakmazsin sen bir yanlislik var bu iste :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?