Yılbaşı geçince tüm motivemle burdayım inşallah kaptanım o ana kadar yicem çok şey var daha
İzlemiyorum vallahi annem izliyor. Arada takiliyorum ama dedigin gibi izlenmez :))Master Chef izlemiyor musun ne ayıpBen de ilk kez oradan duymuştum İzledikçe insanı acıktırıyorlar zaten izlememek lazım
Yılbaşı geçince tüm motivemle burdayım inşallah kaptanım o ana kadar yicem çok şey var daha
Kaptan bu teklif bize de geçerli miBence yılbaşına kadar yeme o gün akşam ye ne yiyebiliyorsan sonra gel
Kaptan bu teklif bize de geçerli mi
Yılbaşı günü yiyeceklerimden sonra tartılmam ben baştan diyim amaBence yılbaşına kadar yeme o gün akşam ye ne yiyebiliyorsan sonra gel
Bunu düşünmemiştimAksilik gibi 31 Aralık da perşembeye geliyor. Cuma günü tartı var. Nasıl yiyeceksem bilemedim şimdi
Valla bu konuyu paylaşıma bile yazdım bakalımBunu düşünmemiştim
Vallahi annemle yalniziz evde diger günlerden farkli yemeyiz o da diyette çünkü
Farkettiyseniz baya bi sebzeye döndüm. O gun yumurtali ispanak yerine ispanakli börek mi yesek
Bu hafta da aynı performansı bekliyorum inşallah sendenBu hafta iki gunluk kacamak disinda guzel gecti 2 kilo vermisim
Canım listeye almak istiyorum seni ama lütfen her gün gel.Bu haftayi saglikli geciremesemde spor yapmaya calistim.
Gecen hafta 63
Bence bu ödülden çok daha fazlası olmuşhemen yazayim
butun gun disardaydim disciye falan gittim arkadasa ugradim bi de bugun odullendireyim dedim kendimi
oglen 12 de kahvalti herseyden yedim
aksam 7 de 3 tane lahmacun
4 bardak su
cay kek cekirdek
bugun boyle olsun yarindan itibaren diyete devam
Haşhaşlı çörek menüsü olmuş gerçektenLAydLiNe kaptanım menüm çok kötü ama ben de paylaşayım
11.30
3 dilim sucukla sucuklu omlet,1 wasa,yarım avokado,domates peynir maydanoz ve dereotuyla salata,1 haşhaşlı çörek
16.00
1 kupa yeşil çay,2 haşhaşlı çörek
19.30
Hamsi tava,salata
Su 2 lt civarı,spor yok.
Bugün menü resmen haşhaşlı çörekten oluştu pişmanım ama yemeye başlayınca duramıyoru.dışarıdaki bütün çörekleri poşetleyip buzluğa attım az önce. Gördükçe aklıma düştükçe yiyorum çünkü
Simit, bal, poğaça ve eti cin olmamış. Normalde simitte sıkıntı yok ama simitin nasıl olduğu da önemli. Ayrıca simit yersen eğer yarım simit yemeye çalış ve şu Ankara simidi dediklerinden (sert olanlardan) olsun mümkünse. Yumuşak olanlar açma gibi oluyor. Daha sakıncalı. Bol karbonhidratlı beslenmişsin. Spor da yok. Günlük protein oranını ayarla mutlaka.Aman kaptanı kızdırmayalım
Kahvaltı 9.00
Bir simit
Bal
Kaşar peynir
Yarım yumurta
Öğle 14.30
Patatesli poğaça 1 tane
Akşam 19.00
Şehriye çorbası
Menemen
1 dilim ekmek
2 bardak çay
1 tane eti cin
2 lt su
Daha iyi olmuş yenisi geliyorYazmayınca evet kaçırıyoruz ipin ucunu. Bu arada kaptan bu tartımın da başını yedim tartı bozulduhayır anlamıyorum ki 150 kilonun üstünde falan mıyım nasıl bozuyorum
Baklava da en sona yazılmış ama kaçmadı gözümden. Kurabiye ve çekirdek olmasa olurmuş. Üzerine de meyve yemişsin. Akşam bayağı fena olmuş. Su çok az çokLAydLiNe geldim
Sabah 7.00 1 haslanmis yumurta
Saat 13.00 1 kepce dugun corbasi, 3 parca gogus izgara, 1 kase kasik salata, 3 mantar, 2 adet baklava
Saat 19.00 1 tabak goce tarhana corbasi, 4 catal domates soslu biber kızartması
20.00 2 kucuk kurabiye
1 kucuk kase çekirdek cok uzun zamandir canim istiyordu. Cuma diye aradan çıkarttım
Yarim portakal,ceyrek armut atistirmaliklarim cok oldu biliyorum. 1 lt kadar su.
Kahvaltı saatin çok geç canım. Meyve suyu kendi sıktığın bile olsa diyette içilmemeli. Akşam yemeğin çok iyi. Yürüyüş harika. Suyun miktarını çok bile olsa ölç mutlaka. Artık ölçülü istiyorum senden.Günaydın dünün menüsünü paylaşmadim
1de kahvaltı 1 yumurtadan menemen bikac zeytin 2 lokma çökelek kibrit kutusu kadar peynir
3 te 1 bardak meyve suyu
6da akşam yemeği
4 yemek kaşığı lübye (börülce)
1kase sehriyeli domates çorbası
1 kase yoğurt
8de 1 portakal
1 saat yürüyüş yaptım suyu zaten ne sen sor ne ben söylüyüm
Normalde de olsa korkma yaz lütfen. Bir süre sonra böyle yaza yaza menüler düzene giriyor. Menü yazmazsak eğer bir türlü düzeltemiyoruz beslenme bozukluklarımızı. Pankek, öğlen yediğin tatlı, eti arasına koyduğun emek, pirinç pilavı olmamış. Bu arada umarım evdeki tatlı bitmiştir. Çünkü tatlıyı yedikçe yiyesin gelir. Sen bayağı bayağı abartmışsın. Kendini frenlemen lazım tatlı konusunda. Çünkü dediğim gibi kısır bir döngü bu tatlı işi.Herkes kacamakli menü paylasinca bende korkmadan yazayim bari bugun
Kahvalti yapmadim ama ayak ustu 2 3 ad pankek yedim
13.00 Oglen 2 dilim biskuvili sutlu tatli kahve yemek pisirirken et sogan karisimini ekmek arasi yapmadan olmaz 1 cicek ekmek ile
16.00 yine sutlu tatlı 1 dilim
18.00 aksam yemegi yarim kase yayla corba 3.yemek kasigi pirinc pilavi 1.5 kepce bezelye yemegi bol salata su icmeye aksam yemeginden sonra basladim malesef
1.5 lt icebildim
20.00 1 dilim sutlu tatli ayrica kahve 1 dilim cikolata
Spor yapmadım ama bugun yapicam
Tatli istegime karsi koyamiyorum
Tamam canım bi daha meyve suyu içmemeye özen gösteririm suyu ölçüp yazarım ama hala çok içiyorum malesefKahvaltı saatin çok geç canım. Meyve suyu kendi sıktığın bile olsa diyette içilmemeli. Akşam yemeğin çok iyi. Yürüyüş harika. Suyun miktarını çok bile olsa ölç mutlaka. Artık ölçülü istiyorum senden.
Normalde de olsa korkma yaz lütfen. Bir süre sonra böyle yaza yaza menüler düzene giriyor. Menü yazmazsak eğer bir türlü düzeltemiyoruz beslenme bozukluklarımızı. Pankek, öğlen yediğin tatlı, eti arasına koyduğun emek, pirinç pilavı olmamış. Bu arada umarım evdeki tatlı bitmiştir. Çünkü tatlıyı yedikçe yiyesin gelir. Sen bayağı bayağı abartmışsın. Kendini frenlemen lazım tatlı konusunda. Çünkü dediğim gibi kısır bir döngü bu tatlı işi.
Grupça ceza yeriz o gün tartı bildiri mi yapmayalımValla bu konuyu paylaşıma bile yazdım bakalımBen bayağı bayağı yemeyi düşünüyorum da ertesi gün tartı olursa ne yaparım bilmiyorum
Nasil bir fikir acabaBence bu ödülden çok daha fazlası olmuşSu hiç ama hiç olmamış. Ödül hakkını yeme içmeden yana kullanma bundan sonra. Daha farklı ödüller verebilirsin bence kendine Hatta senin bu ödül olayın benim aklıma harika bir fikir getirdi
Cok haklisin bu ara regl de olmak üzereyim onunda etkileri var bu arada esimin is arkadasi pozitif cikmis bende cok huzursuz oldum bugün yorgunluk ekleg agrilariyla basladim ama dun spor yaptım aksam ve regl olmak uzereyim diye ona bagliyorumKahvaltı saatin çok geç canım. Meyve suyu kendi sıktığın bile olsa diyette içilmemeli. Akşam yemeğin çok iyi. Yürüyüş harika. Suyun miktarını çok bile olsa ölç mutlaka. Artık ölçülü istiyorum senden.
Normalde de olsa korkma yaz lütfen. Bir süre sonra böyle yaza yaza menüler düzene giriyor. Menü yazmazsak eğer bir türlü düzeltemiyoruz beslenme bozukluklarımızı. Pankek, öğlen yediğin tatlı, eti arasına koyduğun emek, pirinç pilavı olmamış. Bu arada umarım evdeki tatlı bitmiştir. Çünkü tatlıyı yedikçe yiyesin gelir. Sen bayağı bayağı abartmışsın. Kendini frenlemen lazım tatlı konusunda. Çünkü dediğim gibi kısır bir döngü bu tatlı işi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?