Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kahvalti
11.00 sucuklu yumurta 2 kasik 2kk peynir 3 zeytin ceyrek simit
15.00 2 dilim biskuvili tatli
Aksam 18.00
2 kasik sebze corba 2 kasik kereviz yemegi 2 kasik pilav ve salata yedim
Suyu 1.5 lt tamamlarim sanırım
Spor yok

Iyi akşamlar hanımlar
Sabah 10da 1 haşlanmış yumurta 4 çatal patates kızartması2 lokma çökelek 2lokma bakla ezmesi
12 de 1 kahve yanında 1 küçük çikolata
4te çeyreğin yarısı ekmek üstüne krem peynir
6 bucukta
1 tabak tavuklu bulgur pilavı 3 lokma bamya 1 tavuk but
Kahvaltı da saçmalamis olabilirim normalde kızartma yapmıyorum ama eşim dün geldi onun gelişinden gelişine yapıyorum anca

Selam kizlar gun biraz yogun gecti gun icinde cok girenedim bu yuzden. Sabahtan islerimiz vardi dışarda onlari hallettik geldik guzel bi kahvslti istiyo insan disardan gelince o yuzdeeennnnn....

Saat 11.30 1 adet simit, 1 haslanmis yumurta, 5 yk domates salatasi, 8 yesil zeytin, 2 dilim beyaz peynir. cok yedim

Sonra kardesim memleketten geldi bu yüzdeeenn...
Saat 19.30 Yarimkase tarhana çorbası, 3 adet biber dolmasi, 12 adet yaprak sarmasi (pirinc bulgur karisik ve etli. tabi bu günahını yariya cekermi bilmiyorum),brokoli, karnabar kalmıştı sarımsakli yogurtla onuda yedim 2 yk kadar.
2 adet fistikli kus lokumu var. Su yok denilecek kadar az ve spor yok.

Menü yazmaya geldim. Mesajları ve menüleri yarın sabah okuyacağım inşallah.

Kahvaltı (08:15)
1 tane dere otlu poğaça (Taktım buna da artık yememem lazım)

Öğle (12:00)
1 kepçe kremalı mantar çorbası
1 kepçe yeşil fasulye yemeği
1 servis kaşığı etli şehriye pilavı
1 tane kepekli roll ekmek

Akşam (17:30)
2 tane az yağda yumurta
3 dilim tam buğday ekmeği
4-5 küçük dal yeşil soğan
5-6 tane küçük yeşil zeytin

Su 2,5 lt Spor 1 saat 15 dk (Hoca beni öldürüyor resmen)

Kızlar bu arada yılbaşında diyete kısa bir ara verip abartamadan yemek içmek isteyenler perşembeden tartılacak. Ama benim için fark etmez ben diyetime devam ederim derseniz cuma sabah tartılabilirsiniz. Ama önceden bana haber verin lütfen.

Souldfly canım maalesef listeye girdikten sonra 2 ay izne ayrılamıyorsun.

pessinus canım o işaret geçen listedeki kilomdan daha yüksek olduğumu gösteriyor. Uyarı emojisi yani. Bir önceki listede daha azdı kilom. Şanssızlık ödemli haftama denk geldi.

Anladım canım daha önce de görmüştüm sebebini anlayamamıştım teşekkür ederim açıklaman için:) bu arada spor olarak aletlerle mi çalışıyorsun

Merhabalar kızlar nasılsınız. Beni de aranıza aldığınız için teşekkür ederim. Ben 32 yaşında 164 boy 64 kiloyum. 10 kilo vermek istiyorum daha önce 14. Takımdan 54 kilo ile mezun olmuştum inşallah hep birlikte fazla kilolarımızdan kurtuluruz diyip niyet ettim diyete

Maşallah maşallah canim

Spor nerde yapiyosun canim ben 20 dk dan sonra sıkıliyorum

Ben perşembe vereyim kaptan esim evdeyken cok zorlaniyorum

selam canim hosgeldin. Benim de 10 kilo fazlam var. insallah veririz :)

Nasil bir fikir acaba
Herkese belli bir hedef belirleyip o hedefe ulaştığı zaman güzel bir yemek ödülü düşündüm. Ama hedefe kadar hiç kaçamak olmayacak ödülü hak etmek için.
Çikolata haricinde harika bir menü
İnşallah size de bulaşmamıştır canım. Ben yakın zamanda atlattım. Zor bir süreç
Kahvalti
11.00 sucuklu yumurta 2 kasik 2kk peynir 3 zeytin ceyrek simit
15.00 2 dilim biskuvili tatli
Aksam 18.00
2 kasik sebze corba 2 kasik kereviz yemegi 2 kasik pilav ve salata yedim
Suyu 1.5 lt tamamlarim sanırım
Spor yok
Pilav ne pilavıydı? Bisküvili tatlı haricinde güzel bir menü olmuş. IF mi yapıyorsun? Su çok az olmuş.
Kızartma, çikolata ve krem peynirli ekmek haricinde güzel menü. Spor ve suyu yazmamışsın?
iyi aksamlar kizlar
bugun niyetliydim
aksam 18 de yogurtlu kabak ve 1 tabak makarna
1 bardak cay 1 dilim baklava
spor ve su yok maalesef
Allah kabul etsin canım inşallah ama menü çok sağlıksız. Kilo vermeyi geçtim ki fark ettiysen burada amacımız kilo vermekle birlikte sağlıklı bir şekilde verebilmek. O yüzden menülerine biraz çeki düzen vermen lazım. Sağlıklı beslenirsen zaten kilolar kendiliğinden gitmeye başlayacak.
Anladım canım daha önce de görmüştüm sebebini anlayamamıştım teşekkür ederim açıklaman için:) bu arada spor olarak aletlerle mi çalışıyorsun
Evet canım hem aletlerle çalıştırıyor hem de normal hareketlerden yaptırıyor. Yapana kadar başında bekliyor
Hoş geldin canım aramıza. Takımın ilk sayfasında katılım formumuz var. Onu doldurup burada paylaşırsan seni daha iyi tanımış oluruz. Daha önce başarmış birisi olarak inanıyorum ki yeniden başaracaksın
Spor nerde yapiyosun canim ben 20 dk dan sonra sıkıliyorum

Spor salonuna gidiyorum canım. Yoksa ben de kendi başıma yapamayanlardanım. Covid nedeniyle biraz zor oluyor ama başka çarem kalmadı artık. Maskemi hiç çıkartmıyorum. Elimi dezenfekte ediyorum sürekli. Çok işe yarayacağına inanıyorum. O nedenle bu kez pes etmeden düzenli bir şekilde yapmaya niyetlendim.

13. Takım Kaçamak listesi :

pessinus : 3 kare sütlü çikolata
Eyslg : 2 dilim bisküvili tatlı
Milyaay : 4 çatal patates kızartması, 1 küçük çikolata
afrasyab08 : 1 dilim baklava, 1 tabak makarna
marbling : 2 tane fıstıklı kuş lokumu

LAydLiNe : 1 tane dere otlu poğaça

Oh oh ne güzel takipli olmak iyidir:) bu hafta kilo çok gitmese bile sonrası hızla gidecektir canım. Ben spor yapmaya tekrar başladığım zamanlarda hep daha fazla çıkıyorum ondan öyle dedim:)

13. Takım Menü25.12.202026.12.202027.12.202028.12.202029.12.202030.12.202031.12.202001.01.202102.01.2021
pessinus + + + +
LAydLiNe + - - +
Ceylinimdeceylinim - + - -
Souldfly + + - -
marbling + + + +
ilaymilya + + - +
afrasyab08 + + + +
whitechocolate-2020 - + - -
Eyslg + + - +

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…