Donemsel oluyo hepimize seninde öyledir üzülmeKeşke valla cnmdoymuyorum deli gibi yiyorum ya sonra kendime kızıyorum o kadar emekle geldin bu kilolara diye, sabaha kaldığım yerden devam ediyorum yemeye
LAydLiNe kaptan nerelerdesin bakalım? Kaçamak mı yaptın yoksa tüm gün yoktun?
Merhabalar kızlar bir şey danışacaktım. Son bir ayda iki tane tartı bozdum yeni bir tartı alacağım marka model öneriniz varsa inceleyebilirim
Cumartesi gecesi ondan sipariş verdik zaten canım teşekkür ederimBaşka fikir veren olmadıysa bizim bilekliklerin tartısı var. Hatta yağ felan ölçüyor. Fiyatı da öyle uçuk kaçık değil. Bi bak istersen. xiaomi Mi 2. Ben evde tefal kullanıyorum. Ne zaman aldım hatırlamıyorum ama hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar. Yaklaşık 6-7 yıl olmuştur alalı. Ama yağ ölçme ya da diğer bazı tartılar gibi çok özellikli değil. Sadece hafıza kaydı var.
Master Chef izlemiyor musun ne ayıpSut receli ilk kez duydum..
Cumartesi gecesi ondan sipariş verdik zaten canım teşekkür ederimbakalım inşallah gelir perşembeye kadar:) bunun da başını yemem inş
Ben de geçen sezon izliyordum kayseri yağlaması canım ne istemişti de 3 gün sonra yapıp yemiştikMaster Chef izlemiyor musun ne ayıpBen de ilk kez oradan duymuştum İzledikçe insanı acıktırıyorlar zaten izlememek lazım
Aynen öyleymiş canım analizi uygulamada gösteriyormuş merak ediyorum doğru yapacak mı ölçümleri. Olabilir kaptan bileklik kardeşliği yaparızHadi bakalım hayırlı olsun inşallah şimdiden. Çocukların ulaşamayacağı bir yere koy istersen bu kez. Bu arada biz seninle bileklikten arkadaş olalım yaaaa kontrol ederiz birbirimizi bol bol dürterim seniTartı otomatik programda gösteriyor bir de kilonu.
Ben de geçen sezon izliyordum kayseri yağlaması canım ne istemişti de 3 gün sonra yapıp yemiştikbu yıl hiç izlemedim. Aslında ben hiç tv izlemiyordum oğlum tv yi bozdu şimdi hiiiçç izleyemiyorum
Yeme içme söz konusu olduğunda üşengeçlik nedir bilmem ama son zamanlarda evde yaptığımı ben dahil yiyip bitiremiyoruz o yüzden yapmıyorum hele eşim hiç yemiyor şekerli tatlı şeyleri. Baklava konusunda da baklavacılar var Allahtan:)Ben de çok izlemem de eşim izliyor. Onun yanında oturunca da ister istemez göz misafiri oluyorum. Baklava yaptılar bir iki gün önce nasıl canım çekti anlatamam. Allahtan üşengeç bir insanım da kalkıp yapmıyorum
13. Takım Spor | 25.12.2020 | 26.12.2020 | 27.12.2020 | 28.12.2020 | 29.12.2020 | 30.12.2020 | 31.12.2020 | 01.01.2021 | 02.01.2021 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pessinus | - | - | 63 dk | ||||||
LAydLiNe | 60 dk | - | - | ||||||
Ceylinimdeceylinim | - | 1000 ip | - | ||||||
Souldfly | - | - | - | ||||||
marbling | - | 15 dk | - | ||||||
ilaymilya | 60 dk | - | - | ||||||
afrasyab08 | - | - | - | ||||||
whitechocolate-2020 | - | 30 dk | - | ||||||
Eyslg | - | 35 dk | - |
Yeme içme söz konusu olduğunda üşengeçlik nedir bilmem ama son zamanlarda evde yaptığımı ben dahil yiyip bitiremiyoruz o yüzden yapmıyorum hele eşim hiç yemiyor şekerli tatlı şeyleri. Baklava konusunda da baklavacılar var Allahtan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?