ben de ben deBu hafta herkes yaptı maalesef ama haftaya bu listede adımın olmaması için uğraşacağım
Ayy canım, teşekkür ederim beni unutmadığın içinGeldim ki Ayşegül yok.Bi eksiklik var.
Nasil unuturum ya canim benim.Bende kg alınca hemen döndüm tekrar.Aslinda biraz kendimi toparlayim dedim önce.Ama toplarken dağılmışım bile.Ayy canım, teşekkür ederim beni unutmadığın için
Sen naptın, tekrar mı döndün gruba?
Kızlar, ben tüm cesaretimi toplayıp bugun tartıya çıktım ve..
71 kilo olmuşum
Son 1.5 ayda 3 kilo birden almışım, çok üzgünüm
Bir yerlerden başlamam lazım ama nerden bilmiyorum
CanımsınnCanim ben yazin bile meyve zor yiyorum kışın hic yiyemem ki buz gibisimdi bile anne zoruyla yiyorum yoksa destek olmak icin yinede yapardim. Başka birsey varsa olur bana uyar kaptanim kizar boyle şeylere kizmis zaten de yine şansımızı zorlariz
İnanıyorum, sen de tekrar hedefine ulaşacaksın inşallahNasil unuturum ya canim benim.Bende kg alınca hemen döndüm tekrar.Aslinda biraz kendimi toparlayim dedim önce.Ama toplarken dağılmışım bile.
Senin enerjin azmin yeter sana Aysegulum bi silkelen yeter.Sen yaparsın
Hipoglisemi ve hipotansiyonum var ben bunu yaparsam 2. Gun haber alamazsiniz benden :)))LAydLiNe kaptan
Kk nın anasayfasında bir diyet gördüm elma diyeti 7 günde 10 kg diye
Bir hafta sadece elma yiyorsun yanında bazen küçük aparatifler var ama ana malzeme elma. Nedersin uygulasak mı?
Kızlarpessinus Ceylinimdeceylinim marbling
Inşallah canım ya.Ver al derken diet hic biter mi ya.Bende başladım tekrar spora.Bi de akşam atistirmalarini bırakabilsem.İnanıyorum, sen de tekrar hedefine ulaşacaksın inşallah
Öyleyse, senin verdiğin bu gazla ben de ufaktan başlayım yine kalori hesabıma, eskiden de derdim ya, ömür biter, diyet bitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?