Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi akşamlar kızlar menümü paylaşayım hemen saat ilerlemeden daha fazla
10.00
2 haşlanmış yumurta,2 kaşık lor domates maydanoz ve dereotuyla salata,2 dilim wasa,1kaşık süt reçeli
13.30
1 kupa sütlü kahve
19.15
1 kase çorba,1 dilim tam buğday ekmeği,fırında tavuk göğüsten bir parça,3 dilim patates tavuğun yanında pişen,salata
Su 3 lt,spor 10 dk kardio,50 dk pilates

selam kizlar
menumu paylasayim
sabh 10 da orta sekerli bi kahve
oglen 2 de yarim kase corba
aksam 6 bucukta bi dürüm
1 saat yuruyus yaptim
su 2 bardak icebildim cunku ogleden sonra disciye gittim aksam anca eve girebildim. O kadar yorulmusum ki uyuyakaldim.

Öyle öyle artıyor bu lanet zaten o umursamaz bu umursamaz olan bize oluyor 1 aydır doğru düzgün bi yere çıkmadım yürüyüşe çıkınca bile maskesi o kadar insan görüyorum ki kimse takmıyor ne yazıkki
Dün başka bi yere de uğramak gerekmeseydi eşimle gidip fazlalık yapmak istemezdim ama bazen öyle denk geliyor rabbim bu günleri sağlıkla atlatmamızi nasip etsin inşallah normal hayata öyle hasret kaldık ki

Geçmiş olsun canım. Umarım sorun çıkmamıştır. Yemesine içmesine de dikkat etmesi gerekiyor eşinin. Biliyorsundur
Evet canım dr da öyle dedi biliyoruz ama tır şoförü ve yollarda bazen aç bazen tok bazen uykusuz kalıyor edebildiğim kadar edeceğim dedi doktor da ilacı değiştirdi bu az geliyor diye bakalım artık inşallah sabitleyebiluriz 1 aydır 200den inmedi ne yazık ki 200 250 arasiydi ama dünkü ilaçtan sonra iki gündür iyi çok şükür

Dikkat etmeye çalışıyorum ama hala tartıya çıkmadım desem
Kesin olan şu ki eski diyet moduma bi türlü dönemiyorum..Bahane değil ama, canlı dersler, evde çocuklar ve kayınvalidemin haftanın çoğu günleri bizde olması... Hamur işi mantı tatlı vs..ölçülü tutmaya çalışıyorum ama eskisi gibi olmuyor bi türlü
Ama unutulmamak çok güzel canım kaptancığııım seviyorum sizi...

Bende menü paylaşımıni yapayım
10da 1 yumurtadan menemen 2 çatal süzme yoğurt 2 lokma çökelek 1 lokma tereyağı üstü ne çilek reçeli
5te
2 şiş tavuk 2 parça lavas ekmek soğan salatası 2 litre su spor yok
9 da yarın için pasta yapıyordum 2 kaşık krema

MENÜM

Kahvaltı (yok)

Öğle (12:159
10-11 sıkım çiğköfte
Bol yeşillik
1 bardak ayran

Ara
Şekersiz Türk kahvesi

Akşam (16:45)
1 tane etli biber dolması (Az pirinçli)
Bir beyaz ekmeğin ucundan parça kopardım
1,5 dl tam buğday ekmeği üzerine kahvaltılık sos
7 tane zeytin

17:15 Yarım ülker çikolatalı gofret

21:15 1 avuç kavrulmuş fıstık

Su 3 lt. 50 dk yürüyüş

Canım Allah göstermesin ama benim dayım da kamyon şoförüydü. Şeker hastasıydı. Dikkat etmemiş. Böbreklere vurmuş şeker, tansiyon derken birden bire diyalize girmeye başladı. Bir insan isterse her şeyi başarır. Her şeyin başı sağlık. O yüzden bol bol uyar lüften eşini. Dikkat etsin. Geçmiş olsun.

Menülerim çok parlak değil ama artık sevabıyla günahıyla yazıyorum hepsini. Yoksa durum çok daha kötü olacak. Bu kaçamaklarım eskilerin yanında çok masum kalıyor. Ama kısa zamanda düzeleceğime inanıyorum. En azından spora ve menü yazmaya başladım. Uzun süreden sonra büyük bir başarı. Menüleri yarın sabah kontrol edeceğim inşallah. Şimdi biraz işim var. Sonra uyumam lazım. Herkese iyi geceler. Yarın yeni yıl kutlayacaklar için tartılma günü. Sabah unutmayın lütfen. Yeni yılın ilk tartı gününde kötü sonuçlar almamak için

Gunaydin arkadaşlar
Kahvalti 10.00
1dilim kaşar peyniri 2 zeytin 2 dilim normal ekmek tereyag 1 haslanmis yumurta
Ogle 13.00
Yarim karniyarik 1 kaşık pirinc pilavi
15.00 1 avuc kuruyemis karışık
Aksam yemegi 17.30
1 kucuk kiremitte etli patates püresi
4 kasik sehriye corba
19.00 ara öğün 1 dilim tiramisu
20.00 2 dilim greyfurt
20 dk aerobik 1.5lt su
Bu arada haftaici 62.40 gösterirken bi anda firladi yine kilo ödem diye düşünüyorum wc sorunum da var bugub tarti veririm demistim hayırlısı

Benimde tanidiklarim çocuğunu hergun parka goturen biri hamile cahil insanlar degiller bu kadar rahat olabilmelerjnj hic anlayamiyorum

Geldim ki Ayşegül yok.Bi eksiklik var.

Kızlar takımda herkes adımlarını sayabiliyor mu? Bundan sonra her gün adım sayısı istiyorum sizden.

Arada kaçırmış olabilirsin diye yazayım şimdi sana. Yarın akşam yeni yıl kutlayacak olanlar yarın sabah tartılacak. Ama cuma paylaşılacak. Sen ne zaman tartılacaksın?
Bende kacirmisim bunu bilmiyordum :)
Gecmis olsun canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…