Öyle öyle artıyor bu lanet zaten o umursamaz bu umursamaz olan bize oluyor 1 aydır doğru düzgün bi yere çıkmadım yürüyüşe çıkınca bile maskesi o kadar insan görüyorum ki kimse takmıyor ne yazıkkiGeçmiş olsun canım eşine. Kaptan hep söylüyor ya işi olan da olmayan da burada hastanede diye gerçekten öyle. Elzem durumlar harici evden çıkmıyorum ben ama insanlar o kadar umursamaz ki. Dün yaşadığım olayı anlatayım gündüz bir yere gittik çocukların serbest vaktinde ve dönüşte 16.30 gibi falan döndük utana sıkıla geç kaldık diye. Evin oradaki parka bir baktık yol üstünde abartmıyorum en az 20 tane çocuk ve aileleri vardı. Herhalde bizde anormallik var dedik. Neyse akşam 19 a kadar eşim market ve dışarı işlerini halletti inan o saatlerde markette çocuklarla gezen insanlar vardı neyün kafasını yaşıyorlar anlamıyorum diyor. Maalesef insanlar kendi hayatları dahil çevrelerindeki herkesi tehdit ediyorlar ama umurlarında değil. Nasıl bir bilinçtir anlayamıyorum
Evet canım dr da öyle dedi biliyoruz ama tır şoförü ve yollarda bazen aç bazen tok bazen uykusuz kalıyor edebildiğim kadar edeceğim dedi doktor da ilacı değiştirdi bu az geliyor diye bakalım artık inşallah sabitleyebiluriz 1 aydır 200den inmedi ne yazık ki 200 250 arasiydi ama dünkü ilaçtan sonra iki gündür iyi çok şükürGeçmiş olsun canım. Umarım sorun çıkmamıştır. Yemesine içmesine de dikkat etmesi gerekiyor eşinin. Biliyorsundur
Dikkat etmeye çalışıyorum ama hala tartıya çıkmadım desemTabii ki alırız almaz mıyız. 13. Takımda yarışan her üye daimi 13. takım üyesidir her zamanSenin de yerin apayrı zaten Aysegul 6666 den de ses çıkmıyor. İnşallah dikkat ediyordur yediklerine
Evet canım dr da öyle dedi biliyoruz ama tır şoförü ve yollarda bazen aç bazen tok bazen uykusuz kalıyor edebildiğim kadar edeceğim dedi doktor da ilacı değiştirdi bu az geliyor diye bakalım artık inşallah sabitleyebiluriz 1 aydır 200den inmedi ne yazık ki 200 250 arasiydi ama dünkü ilaçtan sonra iki gündür iyi çok şükür
bugün ama tartı farkı fena çarptı artılardayımGünaydın kızlar
Bugün tartılacaklar unutmasın lütfen
Benimde tanidiklarim çocuğunu hergun parka goturen biri hamile cahil insanlar degiller bu kadar rahat olabilmelerjnj hic anlayamiyorumAynen canım ben de helal etmiyorum ya ben kendimden çocuklarımdan kısıyorum belki alacakları temix havadan sosyallikten ama maşallah umrunda değil insanların. Kendimi aptal gibi hissediyorum bazen takıntılı davranıyormuş gibi. Ama yani olması gereken bu değil midir birey olarak benim başka yapabileceğim ne var ki?
Geldim ki Ayşegül yok.Bi eksiklik var.Dikkat etmeye çalışıyorum ama hala tartıya çıkmadım desem
Kesin olan şu ki eski diyet moduma bi türlü dönemiyorum..Bahane değil ama, canlı dersler, evde çocuklar ve kayınvalidemin haftanın çoğu günleri bizde olması... Hamur işi mantı tatlı vs..ölçülü tutmaya çalışıyorum ama eskisi gibi olmuyor bi türlü
Ama unutulmamak çok güzel canım kaptancığııımseviyorum sizi...
Canım eğer akşama yılbaşı kutlaması falan yapacaksan bugün kutlamayacaksan normal düzenin devam edecekse yarın tartılıp fotoğraflı bildirim yapabilirsinGünaydın kızlar.Bugun tartılıp yarın mi bildirim yapıyoruz.
Bende kacirmisim bunu bilmiyordum :)Arada kaçırmış olabilirsin diye yazayım şimdi sana. Yarın akşam yeni yıl kutlayacak olanlar yarın sabah tartılacak. Ama cuma paylaşılacak. Sen ne zaman tartılacaksın?
Gecmis olsun canim...Evet canım dr da öyle dedi biliyoruz ama tır şoförü ve yollarda bazen aç bazen tok bazen uykusuz kalıyor edebildiğim kadar edeceğim dedi doktor da ilacı değiştirdi bu az geliyor diye bakalım artık inşallah sabitleyebiluriz 1 aydır 200den inmedi ne yazık ki 200 250 arasiydi ama dünkü ilaçtan sonra iki gündür iyi çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?