Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

05.01.2021 Su

13. Takım Su04.01.202105.01.202106.01.202107.01.202108.01.202109.01.202110.01.2021
pessinus 3 2,5
LAydLiNe 3 3
Ceylinimdeceylinim 3 3
Souldfly - 2,7
marbling 2 2
ilaymilya - 2,5
afrasyab08 YOK 2
Eyslg 2 1,5
bi-zuzu 2,5 2,5
dira90 2,5 2
Aysegul 6666 2,5 2,5
ada81 2 2
SaskinAnne 2 2
krtp86 1,5 2

Farklı uygulamalar var, ben diyetkolik indirmiştim, ordan hesaplıyordum. Şimdilerde çoğunu zihnimden hesaplayabiliyorum
Sağol canım , dün akşam indirdim bende ama karışık gibi geldi tam çözemedim .. akşam çok acımıştım diyetin ilk günleri bende baş ağrısı oluyor o yüzden çok algılayamadım uyudum bugün inceleyecem

Emziren annemisin canım , tam herkesi tanıyamadım.. meyve çok geç saatte olmuş şeker direkt... daha erkene çekersen meyve saatini daha iyi olur

Nazar boncugunu almisim

Emziren annemisin canım , tam herkesi tanıyamadım.. meyve çok geç saatte olmuş şeker direkt... daha erkene çekersen meyve saatini daha iyi olur
Evet canim emziriyorum 1.5 yasinda ve 4 yasinda kizlarim var aslında meyveyle cok aram yok cocuklara dograrken 1 2 dilim yedim

Evet canim emziriyorum 1.5 yasinda ve 4 yasinda kizlarim var aslında meyveyle cok aram yok cocuklara dograrken 1 2 dilim yedim
Allah bağışlasın canım , meyveni erken saatte yiyebilirsin yağa dönüşmez
Benimde meyve ile aram yok aklıma bile gelmez. Kışın en sevdiğim meyve ayvadır onuda ara öğün olarak yerim diye düşünüyorum... ne kadar erken saatte yeme işini bırakırsak o kadar çok yağ yakıyoruz...
Ben aralıklı orucu yani if diyeti yapıyorum bende en iyi bu işe yarıyor

Spor salonlari kapali degilmiymis canim
Yok canım kapalı değil. Ama kalabalık da değil. Maskemi hiç çıkartmıyorum. Ellerime de sık sık dezenfektan sıkıyorum. Evde spor yapamayanlardanım. Bir yerlerden başlamam gerekiyordu. Çok iyi oldu bu salon benim için. 23 Aralık'da başladım. Daha yeni yani.

Bende kapalı diye biliyordum çok iyi yapmışsın kaptanım...çok daha fazla alet var bölgesel incelme için harika

Bende kapalı diye biliyordum çok iyi yapmışsın kaptanım...çok daha fazla alet var bölgesel incelme için harika

Aynen canım birde hoca direkt olarak ilgileniyor. Hangi hareketi yapacağımı, hangi bölgeyi çalıştıracağımı tek tek kontrol ediyor. Başımdan ayrılmıyor Pazartesi bel hareketleri yaptırdı. Üst bölgem şu an öyle bir ağrıyor ki anlatamam. Ağırlıklardan kollarımı kaldıramıyorum. Ama bu eziyetin sonunda güzel bir vücuda kavuşacağımı düşünüp sabrediyorum. İnşallah ödülümü alırım

Ya ne güzel valla ben öyle birebir ilgilenen salon bulamamıştım geçen sene, çok iyi oluyo hocayla çalışmak istesende kaytaramıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…