Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ya ne güzel valla ben öyle birebir ilgilenen salon bulamamıştım geçen sene, çok iyi oluyo hocayla çalışmak istesende kaytaramıyosun
Aynen öyle tam benlik çünkü ben spor konusunda çok istikrarlı biri değilim. Bir süre devam eder sonra azar azar bırakırım. İnşallah bu kez öyle olmayacak. Bir yıllık üyelik aldım çünkü. Nisan'da tahminime göre istediğim vücuda ulaşmış olacağım. Sonrasında da korumak için uğraşacağım. Çok kaslı vücut sevmiyorum Kadınlarda itici geliyor bana.

Kaslı değil ama şöyle taş gibi bi karna ve popoya hayır demem benim spora ağırlık verince karnımda hafif b kaslarım belirginleşiyo seviyorum o görüntüyü

İyi akşamlar kızlar.
Bugün ise gittim. Ölçülü yemeye calistim. Evde olunca yapmiyoruz yada yiyecegimiz seyler yapiyoruz ama is yerinde cok zor vallahi hele benim gibi gorunce dayanamiyorsaniz o yogun calismada kilo almamin tek sebebi. 3 kiloyla kurtardim neyseki.

Saat 07.00
Yarim kase yayla çorbası, 1 haşlanmış yumurta, 3 çeri domates, 2 kucuk kup beyaz peynir, 1 dilim sucuk, 1 adet sigara böreği

Saat 14.00
1 kase tavuk corbasi, 3 yk makarna, 2 adet biber dolma etli ve pirinc bulgur karışık, yogurt

15.00 1 elma

17.30
1 kepce goce tarhana, 12 adet kucuk yaprak sarmasi(etli, bulgur pirinc karisik), 1 adet biber dolma, sarimsakli yogurt
18.30
1 adet eti bidolu fistikli gofret

Su 2 ye tamamlayacagim. 6 bin adimim var.

İyi akşamlar kızlar
10.45
2 haşlanmış yumurta,1 kaşık lor,biraz kahvaltılık sos,7 zeytin,2 wasa,bal kaymak
13.30
1 kupa yeşil çay,1 trabzon hurması,2 ceviz
18.30
1 kase mercimekli yoğurt çorbası,5 hindi köfte,2 kaşık basmati pirinçten pilav,salata
Su şimdiye kadar 3 lt ye yaklaştı. Biraz yediklerim otursun en azından yarım saat leslie yapacağım yaptığımda yazarım. Bu ara inanılmaz bir yoğunluğa girdim aöf sınavlarım var üstüne bir arkadaşımla e twinning işine girdim umarım altından kalkabilirim bir sürü ıvır zıvır var

Canımcım biraz fazla mı olmuş ne bugün? Ben zaten çok yiyorum da sen bu ara az yiyordun ya ondan şeettim:)

Dukan birasina baktım bu arada. Duymuştum bunu daha önce. 750 ml. Suyla 2 tatlı kasigi yesil cay demleniyor, soguyunca icine 1 maden suyu, yarim limon suyu eklenip 1 gece dolapta bekletiliyor. Güzel geldi aslında ama. yazın daha güzel gider gerçekten.

Tansiyon düşüklüğü yapıyor canım.. tansiyon sorunun yoksa olabilir iyi ödem atıyor.. ben denemiştim zaten düşük tansiyonum var bide bunu içince yıldızlar görmüştüm etrafımda

Canımcım biraz fazla mı olmuş ne bugün? Ben zaten çok yiyorum da sen bu ara az yiyordun ya ondan şeettim:)
Evet canimin içi. cok oldu gerçekten. öğlen iş yerinde dolma eve geldim dolma, sarma. Birde ben yediği yemekle mutlu olan insanım beni de memnun etmedi bugün.
kalori olarak 1044 kalori olmus. Tek tesellim.

Evet canimin içi. cok oldu gerçekten. öğlen iş yerinde dolma eve geldim dolma, sarma. Birde ben yediği yemekle mutlu olan insanım beni de memnun etmedi bugün.
kalori olarak 1044 kalori olmus. Tek tesellim.
Ama şişkinlik yapabilir bu kadar dolma. Hem sanki daha fazla gibi kalorin. Ayrıca gofret mi çikolata mı vardı bir de

Tansiyon düşüklüğü yapıyor canım.. tansiyon sorunun yoksa olabilir iyi ödem atıyor.. ben denemiştim zaten düşük tansiyonum var bide bunu içince yıldızlar görmüştüm etrafımda
Benimde genelde düşük. küçük bende 8 olsun yıldızları gör sen ben yazin ant sicaginda soguk su icmem, kisin oda sicakligindaki suyu ısıtır icerim. Suan zaten yapamam bunu

Bugün menü
Sabah 10.50
2 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 közlenmiş kırmızı biber
1 kızarmış form ekmek

Ara
1ç.bardağı kefir

Akşam 16.30
4 adet et köfte
2 yk ıspanak
Bir kase yoğurt
1 kızarmış form ekmek

2.5 lt su içildi LAydLiNe
Spor
60 dk eliptik yapıldı
10 dk bölgesel hareket yapıldı.
90 dk dışarıda tempolu yürüyüş yapıldı...

Eklentiler

• Screenshot_2021-01-06-19-18-05-119_com.yazio.android.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_2021-01-06-19-17-57-919_com.yazio.android.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 25
Benimde genelde düşük. küçük bende 8 olsun yıldızları gör sen ben yazin ant sicaginda soguk su icmem, kisin oda sicakligindaki suyu ısıtır icerim. Suan zaten yapamam bunu
Bende öyle hep ılık su içerim )

İyi akşamlar kızlar kahvaltı 11 de akşam ara öğün 13.30 da akşam yemeği 17.30
Su 2.5 litre, yarım saat hitt kardiyo
Yeşil mercimeğin yarısını yedim bu arada

Eklentiler

• IMG_20210106_164115.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20210106_130855.webp
    83,4 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_20210106_104544.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 25
Afiyet olsun canım menü harika bende yarın yeşil mercimek yapacam ama bu kadar yerim yanında sadece yoğurt planlıyorum..

Muzun üzerindeki fıstık ezmesi değil mi? Dün ben de denedim çok güzel oldu:)

Muzun üzerindeki fıstık ezmesi değil mi? Dün ben de denedim çok güzel oldu:)
Aynen cnm, bazen wasanın üstüne yapıyorum oda güzel oluyo bide dün wasayı ikiye böldüm araya fıstık ezmesi sürdüm 2 kat yaptım bitter çikokataya buladım dolapta dondurdum gofret oldu bildiğin bu aralar böyle tariflere taktım arada deniyorum

Zararsız görünüyor afiyet olsun canım. Tatlı isteyip de daha zararlı şeyler tüketeceğine bunlar iyidir zaten kontrollü tüketiyorsun

Aslında benimde niyetim sadece yeşil mercimek yemekti ama çok acıkmıştım gözüm döndü farkettiysen menününde birbiriyle alakası yok
Haşlanmış tavuğu farkettim ben asla öyle yiyemiyorum haşlanmış tavuğu.. tavuğu en çok sote olarak seviyorum...ama seninki daha doğru salata ile birlikte daha kilo verilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…