Çok az olmamış mı menün? Spor ve su çok güzelKahvalti 8.30
Kasarli domatesli tost
Çay
Oglen yemeği
3 kasik pilav
3 kasik kadar haslanmis tavuk
Ayran
Aksam yemegi 17.30
Sutlu kahve
10 dk karin
1000 ip atlama
Yarim saat yuruyus
4 lt su
Menünü hatırlamıyorum ama akşam yemeği için bol proteinli öğün oluşturursan acıkmazsın diye düşünüyorum yada sadece tarçınlı süt içebilirsin acıktığında . Bende açım şuanda hemen uyumam lazım midemde ülser olduğu için hemen ağrıyor aç kalamıyorum.Bu hafta benim için zor geçecek bu saatlerde çok acıkıyorum
Çok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun cnm migren fena oluyo ya eşimdede var tuttumu kıvranıyo
Tesekkur ediyorum herkese ❤Evet, bencede biraz fazla olmuş ama haftada 1-2 şaşırtmak lazım vücudu bence.Son yediğinin çikolata olmasa aslında daha iyiymiş, ama bugun dengelersin zaten
Geçmiş olsun canım
Sana da geçmiş olsun canım
1 yıldır hergün kalori hesaplaya hesaplaya, beynim kalorimatik e döndü canım
Günaydın kızlar ödem mı tartinin saçmalaması mi yoksaa gerçekten ben mi kilo aldım bilmiyorum
Geçen hafta 67.5 +1100
Hedefe ulaşılmışGünaydın kızlar.
01 Ocak Cuma 62.7
08 Ocak Cuma 61.7
Fark -1 kg
Teşekkür ederim kaptanım tam 1 kg demiştim 1 gitti:)) aslında daha çok verirdimde hedefi geçmesin dedimHedefe ulaşılmış
Teşekkür ederim kaptanım tam 1 kg demiştim 1 gitti:)) aslında daha çok verirdimde hedefi geçmesin dedim
Kaptanım geçen hafta bol kaçamaklıydınız son günler durumu kurtarmaya yetmemiş, ayrıca regl ödemide var ama size güvenim tam haftaya cuma hepsini telafi edersiniz..Hem yeni yıl akşamı ve ertesi günlerdeki kaçamaklarım hem de regl bana kötü bir sonuç getirdi bu hafta.
Geçen hafta: 73.7
Bu hafta Eki Görüntüle 2756593
HarikaGünaydın kızlar.
01 Ocak Cuma 62.7
08 Ocak Cuma 61.7
Fark -1 kg
Amin inşallah,Günaydınlar bol eksili günler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?