- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 42
Inşallah canım ya bayağı canımı sıktı bu durum pes etmek yok bu hafta değilse haftayaYeni yıl akşamının etkisi olabilir ya da ödemdir. Üzülme sakın bu hafta gider mutlaka.
Kaptanım adı saklı kalsın bi arkadaş ortalamamızı bayağı bi düşürmüş onu özelden uyarındahaftaya cuma yarışma takımlarında birinci biz olalım şaka bi yana kızlar bu hafta çook dikkat edip birinci olmalıyız herkes en az 1 kilo hedef koysun diyorum bol sporlu günlerimiz olsun ne dersiniz...
Selam kizlar bugunde eh iste kacamaklarim oldu
Kahvalti 10.00 3 4 minik pankek çocuklar icin yaptım bitane tadinca devami geldi
15.00 1 dilim cikolata sade kahve
Aksam yemegi 17.30 1 kase eristeli yesil mercimekli corba ve patates piyaz
Su bugun 1.5 lt ye ancak tamamlarim g
Bende öyleyim ağzımı tatlıya sürersen gerisi geliyor tutamıyorum kendimi.. o yüzden şuan kuru meyve dahil yemiyorum..Selam kizlar bugunde eh iste kacamaklarim oldu
Kahvalti 10.00 3 4 minik pankek çocuklar icin yaptım bitane tadinca devami geldi
15.00 1 dilim cikolata sade kahve
Aksam yemegi 17.30 1 kase eristeli yesil mercimekli corba ve patates piyaz
Su bugun 1.5 lt ye ancak tamamlarim g
Ooo harikasınİyi akşamlar
13:00
3 adet patlıcan-biber kuru dolması (pirinç-bulgur yarıyarıya) az yufka, bol yeşillik
5 yeşil zeytin
2 ince dilim yağsız pastırma
17:00
Yeşil çay
19:00
2 biber kurusu dolması, bol yeşillik
Birazdan 1 elma, ve 1 mandalina yemeyi planlıyorum.
2,5 litre su,
1,5 saat yürüyüş bandında yürüyüş.( Bugün hızımı alamadım, kendimi aştım, şuan ayaklarımı hissetmiyorum )
Tahmini alınan =600 kalori
Sporla yakılan=600 kalori
Kalan=0 kalori
Günlük kalori ihtiyacım=1750 kalori
Bugün verilen tahmini kilo=250 gram
Afiyet olsun sporda varIyi aksamlar kızlar.
Kahvaltı 10.00
1catal patates kizartmasi
1dilim peynir 2zeytin Salatalık
1tatli kaşığı pekmez
Yarım dilim tb ekmek
12.00sekersiz türk kahvesi 1kare bitter
14.30 1tb ekmekten tost +yesilcay
18.30 Akşam
1kase tarhana çorbası
1tabak tavuklu karnabahar brokoli yemegi
Salata.
3lt su
2mile leslie Sabah. .30squat..
Ogleden sonra 20dak yürüyüş bandında hızlı yürüdüm..
Bugün ödül olmuş sana 54 lü rakamlardasın arada kaçamağın olacak tabiiiİyi akşamlar herkese
Güne iyi başlayıp kötü kapattım bugün
Sabah kahvaltı 10 30 da, akşam yemeğinin fotosu yok hamburger menü yedim çünküburaya yükleyipte milletin canını çektirmiyim dedim akşamıda 16.00 da yedim, saat 20.00 da 1 tane mini browni çikolata yedim su 1.5 litre olmuştur, spor yok
Aslında güne yumurta peynir zeytinle başlasan kaptanım daha tok tutar.. ben güne karbonhidrat ile başlasam gün boyu yerim .. yedikçe yerimmmBen bugün batırdım resmen. O yüzden kendimi size affettirmek için haftaya en az 2 kg hedef koyuyorum kendime. Çünkü bugün ki menüm berbat ötesiydi.
Kahvaltı (08:30)
1 dilim su böreği
Öğle (12:00)
1 kepçe mercimek çorbası
4 kaşık et döner
3 kaşık pirinç pilavı
4 kaşık salata
Akşam (17:00)
2 tane çiğköfte tako
2 bardak kola
2 avuç çekirdek
3 lt su, 1 saat spor
Tamam canim benimde tarti ayna gibi üstümde basimda ne varsa kilo fazlalığı oluyor tartıda yoksa yansıtıyorYok canım. Free listedekilerin zorunluluğu yokAma bence fotoğraf insanı motive ediyor. Bence fotoğraflı devam et.
Asil sana tebrikler 4 gündetebrikler canımmm
Teşekkür ederim canımAsil sana tebrikler 4 günde
Ayni dert bende de var 30 ekimde ayrıldım 30 nisan cuma listede yerimi alirmiyim kaptanim16 ekimde ayrılmışım listeden kendi isteğimle.. listeye dönüşüm Nisan 16 dan sonra olacak demi kaptanımLAydLiNe yine 6 ay kuralı geçerli mi ? Keşkee 3 ay olaydııı
16 Nisanda inşallah hedefime ulaşmış olurum
Kırparak fotoğrafı kesebilirsin yansıma azda olsa azalırTamam canim benimde tarti ayna gibi üstümde basimda ne varsa kilo fazlalığı oluyor tartıda yoksa yansıtıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?