Gördüm canim yazdim sana merak etme esimde diyete basladi bu hafta daha iyi bi dususle gelirim diye düşünüyorum 60.50 bu haftaki hedefimArtık kaçamak olmasın ama menülerde çünkü bu hafta ana listeye girdin. Gördün mü? Mesaj da atmıştım sana görmedin galiba.
Of of off diyorum susuyorumBen bugün batırdım resmen. O yüzden kendimi size affettirmek için haftaya en az 2 kg hedef koyuyorum kendime. Çünkü bugün ki menüm berbat ötesiydi.
Kahvaltı (08:30)
1 dilim su böreği
Öğle (12:00)
1 kepçe mercimek çorbası
4 kaşık et döner
3 kaşık pirinç pilavı
4 kaşık salata
Akşam (17:00)
2 tane çiğköfte tako
2 bardak kola
2 avuç çekirdek
3 lt su, 1 saat spor
Sporun yine şahaneBugün menü
Sabah 11.00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
1 közlenmiş kırmızı biber
Salatalık
Yeşillik
1 kızarmış form ekmek
Ara
1ç.bardağı kefir
Akşam 16.30
12 yk barbunya
1 kase yoğurt
Salata
2.5 lt su içildi..LAydLiNe
Spor
60 dk eliptik yapıldı
10 dk bölgesel hareket
90 dk dışarıda tempolu yürüyüş yapıldı.
Bende 1 beden küçük pantolon sipariş verdim nasilsa zayiflicam simdi tabi asil sebep bana uygun bedenin kalmamis olmasidaselam kizlar
o kadar kacamak yaptim ki bugun odul niyetine sacmaladim tabi. o yuzden hic menuyu yazasim yok. aslinda motivasyonum dustu galiba. yapmak isteyip de yapamamak yoruyor beni. dolapta duran ama ustume olmayan kiyafetlerim. gitgide koyu renk ve bol modelleri tercih etmem mutsuz ediyor artik beni. bi el atin kizlar bi gaza getirin de bu hafta toparlanayim biraz cok ihtiyacim var
bende gecen sene 38 beden aldim heves edip zayiflarim diye ama hala dolapta duruyor.Bende 1 beden küçük pantolon sipariş verdim nasilsa zayiflicam simdi tabi asil sebep bana uygun bedenin kalmamis olmasida
Canım, insanız sonuçta arada kaçamak tabikii oluyor olacak...ama önemli olan battı balık yan gider dememek.. kaldığımız yerden diyete sıkı sıkı devam etmek...selam kizlar
o kadar kacamak yaptim ki bugun odul niyetine sacmaladim tabi. o yuzden hic menuyu yazasim yok. aslinda motivasyonum dustu galiba. yapmak isteyip de yapamamak yoruyor beni. dolapta duran ama ustume olmayan kiyafetlerim. gitgide koyu renk ve bol modelleri tercih etmem mutsuz ediyor artik beni. bi el atin kizlar bi gaza getirin de bu hafta toparlanayim biraz cok ihtiyacim var
ayy supersin ne guzel vermissin kilolari. motive olmam mi ben simdi. iste bunalima girmeme sebep bu kiyafetler bol ve siyah artik biktim. bugun guzel mesajlariniz cok iyi geldi. hepinize tesekkur ediyorum. insallah bu hafta hepimiz icin guzel olurCanım, insanız sonuçta arada kaçamak tabikii oluyor olacak...ama önemli olan battı balık yan gider dememek.. kaldığımız yerden diyete sıkı sıkı devam etmek...
Önceki zayıflama sürecimi anlatayım sana... ben daha nişanlıyken aldığım kıyafetleri bile kimselere vermemiştim bir çoğu etiketi üzerinde duruyordu. Ama ben evlendikten sonra kilo almaya başladım 62 -63 kilolarda evlenmiştim. Zaten hiç öyle zayıf olmadım.
Sonra kızıma hamile kaldım 86 ile doğuma girdim düşün boy 1.58
Doğumdan sonra 75 e düştüm çook uzun süre 75 te kaldım tık oynamadı.. sonra burada gruplara girdim 67lleri gördüm ama kendimi çok ama çok aç bırakmıştım... sonra tekrar 72.5 ları gördüm.. artık çok mutsuz oluyordum kendimi aynada görerek kafada bitirdim ya böyle mutsuz devam edecektim yada artık dur diyecektim.. tekrar burada başladım 57.100 gördüm her kilo verdiğimde gidip dolaptaki kıyafetlerimi denemeye başladım o kadar çok mutlu oluyordum ki anlatamam kelimelerle..ve artık 62 iken giydiğim kıyafetler bile geniş geliyordu...
Kendine bu tarz seni motiveler bul her ay kendine bi kıyafet belirle bu ay sonunda buna girecem diyerek
Zayıfladıktan sonra herşey değişiyor rahatlığı bambaşka bir kot bir bluz giyip çıkmak çok hoş oranı buranı kapatma derdin yok... boynun okadar güzel inceliyor ki takacağın kolyeler düşün ben bunuda çok düşünmüştüm
Umarım azda olsa seni motive etmiştir hikayem
Canım bende bazılarını uygulamada bulamıyorum, benzeri ile hesaplıyorum tahmini.. hiç yoktan iyidir benceAysegul 6666 kalori hesaplamayi denedim gecen ama bazi yiyeceklerin adi yok o yuzden uygulamayi sildim ben de. En iyisi 2 ogun ve az yemek. ah ah... bildiklerimi uygulamak mesele yoksa zayiflamak zor degil.
Canım jelibon olmamış onun dışında gayet güzelİyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 09.00
1.5 dilim tahıllı ekmek
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
5 tane kızarmış patates
1 çy kaşığı çikolata
Ara 12.00
1 kare bitter
5 küçük jelibon
Öğle 14.30
2 servis kaşığı kabak yemeği
1 kase haşlanmış nohutla yeşillikli salata
Akşam 18.30
1 dilim ızgara somon
1 dilim beyaz ekmek
Su 2.5 lt
Spor 10 dk bel basen egzersizi
10 dk zumba
250 ip atlama
250 squat
Hemde sporun âlâ sı olur, kolay mı cam silmek, battaniye yorgan yıkamakIyi akşamlar hanımlar
10 da kahvaltı
1 yumurtadan menemen
50 gram kadar çökelek
6 adet zeytin
1 çeyrek ekmek
1de 1 küçük kare bitter çikolata
3te mandalina
6 da
1 tabak ebegümeci 1 küçük haşlanmış yumurta 1 kase yoğurt
3 litre su
Spora girer mı bilmem cam sildim yerleri sildim küvette battaniye yorgan yikadim çok yorgunum
ama yinede lesli 2 mil yapmaya çalışacağım
Gayet güzel canım afiyet olsunIyi akşamlar hanımlar
10 da kahvaltı
1 yumurtadan menemen
50 gram kadar çökelek
6 adet zeytin
1 çeyrek ekmek
1de 1 küçük kare bitter çikolata
3te mandalina
6 da
1 tabak ebegümeci 1 küçük haşlanmış yumurta 1 kase yoğurt
3 litre su
Spora girer mı bilmem cam sildim yerleri sildim küvette battaniye yorgan yikadim çok yorgunum
ama yinede lesli 2 mil yapmaya çalışacağım
Afiyet olsun canım sen kalorisi hesaplamışsındır zatenBenim menüm ise
11:30
2 yarım ay şeklinde ıspanaklı gözleme
5 yeşil zeytin
18:30
5 patlıcan-biber kuru dolması
Az yufka, bol yeşillik
1 elma 1 çay kaşığı çikolata
2.5 litre su, spor yok
Kuzum menün hep karbonhidratlı olmuş protein aradı gözlerim makro mikro:) falanlar sen daha iyi bilirsin kalori sayarken yağ karbonhidrat ve proteinin belli bi oranda olması gerektiğini biliyormBenim menüm ise
11:30
2 yarım ay şeklinde ıspanaklı gözleme
5 yeşil zeytin
18:30
5 patlıcan-biber kuru dolması
Az yufka, bol yeşillik
1 elma 1 çay kaşığı çikolata
2.5 litre su, spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?