Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sopaları hazırlayın iki gündür annemdeydim bugun manti yapmış yaaa cok uzun zaman oldu yemedim. 3 yk kadar yedim telafisi nasıl olacak bakalim

Teşekkür ederim canım ilk günler çabuk gidiyor asıl bu hafta başlıyor maraton
Benim hiç ilk gun son gun hızlı gitmez metobolizmam bi değişik troid bozukluğu oldugu icin yavaş sanırım

Benim hiç ilk gun son gun hızlı gitmez metobolizmam bi değişik troid bozukluğu oldugu icin yavaş sanırım
Geçmiş olsun troid varsa biraz daha yavaş gidebilir olsun yeterki gitsin.. zaten kilo verdikçe dolabımızda bizi bekleyen kıyafetleri giydikçe motivasyomuz artacak

Geçmiş olsun troid varsa biraz daha yavaş gidebilir olsun yeterki gitsin.. zaten kilo verdikçe dolabımızda bizi bekleyen kıyafetleri giydikçe motivasyomuz artacak
Benim bir kucuk beden pantolon almisligim var 1 ay önce halen giremedim içine o ayrı
Haftada 1 gün abartmamak kaydı ile kendime izin yapacaktım o gün bu gün olsun
Bazen çok sıkınca da bunalıyorum
Sen hangi takimdaydin onceden

Ben hep bu takımdaydım canım , buradan 72.5 ile başladım 57.100 ile mezun oldum..2 yıl geçti..aralarda yine geldim takıma ama diyete konsantre olamadım.. kızım 1. Sınıfa başlamıştı onunla çok ilgilendim spora vs zaman ayıramaz olmuştum..şimdi tekrar eski motivasyonu yakaladım kızımda çok şükür 2. Sınıf oldu artık sürekli yanında oturmak zorunda kalmıyoruö.. ödevlerini yapıyor bende kontrol ediyorum...

Selam kizlar yeni hafta icin start verildi basarilar hepimize

Saat 13.00 10 adet kabartma (ödül olarak), domates roka salatasi, 2 dilim beyaz peynir, 9 yedil zeytin
18.00 1 tabsk eristeli yesil mercimek yemegi, yogurt, bir kac parca tursu

3 parca erik pestili

2 lt limonlu su pazar, alisveris. Uc asagi bes yukari 6000 adim var

Sopaları hazırlayın iki gündür annemdeydim bugun manti yapmış yaaa cok uzun zaman oldu yemedim. 3 yk kadar yedim telafisi nasıl olacak bakalim
3 yemek kaşığı mantıdan bişey cik olmaz, tecrübe ile sabit
1 kaşık mantı 20 kalori, 3 kaşık ise 60 kalori...
Yani çeyrek ekmeğin yarısı kadar, yada 1 ortaboy elma kadar, yada 2 kaşık pilav kadar...
O kadarcık işte..
Abartmadığımız sürece kalori hesabıyla istediğimiz yiyecekten az da olsa yiyerek yine zayıflayabiliriz, benim felsefem bu, ben yasaklara karşıyım. Ama yasak yiyecekleri minumuma indirip diğer öğünlerle dengeleyerek yeme taraftarıyım.

Kahvaltı 9.00
1 elma
Yarım litre limonlu su

Öğle 14.30
3 köfte
2 kanat
1 lavaş

Akşam 19.00
1 servis kaşığı patates kızarması
3 köfte

1 avuç kuruyemiş
2 bardak çay

Soyle bi bağrıma basasim geldi seni
Bu sebeple diyetisyen listelerine uyanıyorum en son verdiğim yüklü miktar ile kapanışı yaptım

selam kizlar
o kadar kacamak yaptim ki bugun odul niyetine sacmaladim tabi. o yuzden hic menuyu yazasim yok. aslinda motivasyonum dustu galiba. yapmak isteyip de yapamamak yoruyor beni. dolapta duran ama ustume olmayan kiyafetlerim. gitgide koyu renk ve bol modelleri tercih etmem mutsuz ediyor artik beni. bi el atin kizlar bi gaza getirin de bu hafta toparlanayim biraz cok ihtiyacim var

Canım başaramayacağımız hiç birşey yok kiloları bir iki haftada almadığımıza göre sabredip zamanla vermeliyiz. Bir kaçamak iki kaçamak önemli değil vazgeçmemek önemli. menünü yine de yaz sen nekadar abartmışsın değerlendirelim. Ayşegül ün dediği gibi herşeyden az yemek en doğrusu şeker hamurişi oluyor mecburen tadımlık enazından nefaimizi köreltmek adına tadına bakılabilir. Canını sıkma lütfen buraya geldiğine göre gerçekten istiyorsun zayıflamayı bir söz vardı her istediğini yersen her istediğini giyemezsin tam da bu yüzden kalori sayabilirsin insanı dizginliyor ben günlük 5bin kalori alan bi insandım saymaya başlayınca elim gitmiyor fazlasını yemeye

evet cok haklisin basaramayacagimiz hicbisey yok. bugun yeni bi baslangic yapayim. tesekkur ederim yazdiklarin cok guzel umudum kirilir gibi oldu ama iyi geldi bu yazdiklarin. iyiki burdayim

Sana ne anlatacağım 22 yasinda unv.yi bitirdiğimde tamda şu anki kilomdaydim yakin bir kiz arkadaşımın bir arkadasi kilomla dalga geçti diye inadım dan 1.5-2 yil icinde 88 kilodan 48 kiloya düştüm
Tabi yas metabolizma herseyi etkiliyor ama demek istediğim pat diye olmadı kafanda bir hedef belirle su su sebeple zayiflamam lazim de elbette kacamak olacak insanız sonuçta nefis bu çeker ama önemli olan koyduğunu telafi edebilmek. Bundan 1 sene sonrasını düşün tamda bu zamanlar ne kadar fit olacaksın bence sabretmeye deger

Ne guzel demissin sabretmeye deger... aynen oyle. Tesekkur ederim

Sabah
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı krem peynir
Cay

Akşam
3 yk manti
2 lt su
6021 adim
Çok çok az yemişsin maksimum 300 kalorilik
Bu şekilde beslenirsen vücut kıtlık moduna girer. Daha sağlıklı beslenmelisin
Canım, bazen böyle olabiliyor, canının istediği kaçamaklardan haftada 1-2 ölçülü yersen ve diğer öğünlerde dengelersen sorun olmaz.
Kalori hesabı yöntemi ile bunu başarabilirsin. 96 kilodan bu kiloya indim ben 7-8 ayda bu yöntemle. Diyetkolik indirip günlük yediğim şeylerin kalorisini ordan hesapladım. Genelde 1000 kaloriyi geçmedim, canımın istediği şeyleri de ara ara ölçülü yedim. En az 2,5 litre su içtim ve çoğu günler yarım yada bir saat yürüyüş yaptım. Sen de denemelisin kalori hesabıyla zayıflamayı...ayrıca heyecanlı oluyo, şu kadar yedim, bugün şu kadar yeme hakkım kaldı diye motive oluyo insan..
Yeter ki vazgeçmeden devam et, sen istersen elbet yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…