Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canım sen kalorisi hesaplamışsındır zaten
Evet canım, hesapladım ama bugun 1100 gibi yemişim canlı derslerimden dolayı spor da yok
Kuzum menün hep karbonhidratlı olmuş protein aradı gözlerim makro mikro:) falanlar sen daha iyi bilirsin kalori sayarken yağ karbonhidrat ve proteinin belli bi oranda olması gerektiğini biliyorm
Haklısın canım, teşekkür ederim.Bugun kahvaltıda kaynanam gözleme yapmıştı, 2 tane yemeden duramadım, yanına da ek başka bişey yemek istemedim yoksa yumurta haşlayacaktım aslında. Öğleden akşama kadar da full canlı dersim olunca yemek yapacak vaktim kalmadı, dünden kalan dolmayı bol yeşillikle yemek zorunda kaldım.
Aslında menülerimizde protein ve vitaminleri çoğaltıp, karbonhidratı ve yağı azaltmak lazım
Bi de ben süt yoğurt peynir ayran vs..yiyemiyorum hiç. Çok küçükken tiksinmişim. 3-4 yaşından beri ağzıma alamıyorum. Bu da benim için çok sağlıksız oluyor..

Iyi akşamlar
9.30 Kahvalti ceyrek omlet 3kk ezine peynir

Aksam
17.00 1 tabak kuru fasulye patates piyaz buyuk kase 2 kaşık pirinc pilavi cocuklar icin yaptım sicakmi sogukmu derken 2 kasik yedim
Ara öğün 20.00 2 dilim muz 2 ad cilek 4 ad civari kestane
Su 1.5 lt galiba 30 dk pilates

iyi aksamlar kizlar
menumu yazayim hemen
sabah 11 de 1 tane haslanmis yumurta, biraz da patatesli omlet ve 2 dilim ekmek
aksam 7 de 1 tane levrek, 1 kase mercimek corbasi, biraz salata
saat 9 da limonlu bir cay, biraz cekirdek ve bur tane burmali kadayif
1 lt su

Iyi aksamlar

Kahvalti 11.00
2 kaşık sucuklu yumurta
1 kk beyaz peynir
Yarım domates
3 siyah zeytin
1 dilim ekmek
Çay

13.00 gıbı greyfurt, portakal ve zencefil suyu

18.00
Kaşarlı ve cheddarli köfte
2 dl ekmek
10 15 tane baharatli firin patates
3 sogan halkasi

3 lt su
300 ip
10 dk karın
10 dk bacak

İyi geceler cagnim takimim
Gecmis yapamiyorum baya birikmis. kaciyo gibi olmasinda Menumu yazip gidicem. Kafam daginik su aralar dersleri toparlamaya calisiyorum. Ugrayacagim yine gun icerisinde mutlaka.
Saat 13.00 1 patates kadar patates kizartmasi, soganli omlet, domates salatasi, 8 yesil zeytin
16.00 1 tabak kisir, 2 bardak ayran
Hedeflerinizi belirlediniz mi?? Ben belirlememistim. Hedefim 73.6 dan 72.5 olsun 1.1 kilo.

Günaydın herkese,
Benim hedefim de 65.400 olsun

Ertesi gün şişkinlik oldu zaten
Birkac gündür kendimi iyi hissetmiyorum tadım yok ondandır

Sisli, puslu, güneşsiz bir karantina sabahından günaydın herkese

Dün koskoca günü bomboş geçirdim. Canım hiçbir şey yapmak istemedi. Telefonda bol bol eski fotoğrafları karıştırdım. Arada bir böyle oluyor bana. Her şeyi yapmak isteyip hiçbir şey yapamıyorum.

Bir kaç gün önce bir diyetisyen takip etmeye başlamıştım instagramda. Dün o ödem attırıcı bir tarif verdi canlı yayında. Ona denedim. Aslında ödemden ziyade karaciğer için faydalarından bahsetmişti. Merak ettim ben de yaptım. Kalanını da bugün sabah içtim. Bekleyince tadı daha güzel olmuş. Birkaç gün daha deneyeceğim. O kadar basit ki yapılışı. Ve içindekilerin hepsi de sağlıklı yiyecekler.

Yeşil elma
Maydonoz
Salatalık
Limon
Taze zencefil.

Spor hocam da bunları suda beklet iç demişti. Ama bu diyetisyen hepsini blendırda karıştırdı. Karıştırmak bana daha mantıklı geldi sonuçta suyunu içmektensen, kendilerini yemek daha akla uygun geliyor. Ayyyyyy dün gelmedim yaaa sabah sabah çenem açıldı. Geçmişe bakıp dönüyorum.

Bu arada yarın pazartesi, tartı günümüz. Fotoğraf atmadan yarın sabah herkes kilo bildirimi yapsın lütfen. Bakalım hafta sonunda kimler kaçırmış ne şekilde görelim

Menü ve spor çok güzel, suyu da 2-2.5 içsen mükemmel olacak. Kilo vermenin püf noktası bol su içmektir, kendini biraz daha su içmeye alıştırmalısın. 3 bardak daha içsen çok iyi olur

Çekirdek ve kadayıfa kadar herşey güzel, kadayıfı daha erken yesen daha iyi olurdu, su çok çok az olmuş, sağlıklı zayıflamak için en az 2-2.5 içmeye alışmamız lazım.

Canım, hayırdır karantina da mısınız? Ben mi kaçırdım geçmişi, haberim yok? Hasta mısınız?

Günaydın kızlar, eşim sıcak ekmek istedi tam buğday unum bitmiş normal undan yaptım, tabi taze ekmek kokusuna dayanamadım löp löp yedim bende yarın tartıyı görünce pişman olmam umarım
Kız sıcak sıcak taze ekmeğe dayanılır mı biz annemde tandirda yaptığımızda bayağı kaçırıyorum o gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…