Ah arkadaşım o baklava o saatte yenir mi öğlen yeseymişsin keşke. Baklavanın kalorisinide düşününce bence hemenn kendine ceza ver 50 squat 50 ip atlamaİyi akşamlar
11:00
Çeyreğin çeyreği ekmek
4 kaşık semizotu kavurma
3 lokma tahinli çörek
4 yeşil zeytin
18:00
3 kase arabaşı çorbası
3 kaşık arabaşı hamuru
1 elma 1 mandalina
19:00
2 baklava
2.5 litre su, spor yok. Akşama kadar canlı dersteydim, spora vakit bulamadım.
Baya inceydi canım.Annem durmuyorki.Diet bozar gibi.Birinden biri olmasa cok iyi olurdu.Afiyet olsun canım. inşallah kek incecik bir dilimdir dolmada var ikisinden birini yesen daha iyi olurmuş
Evet, ancak boyle verebiliyorum kilo, daha kontrol altinda oluyorumSizde mi aralıklı oruç yapıyorsunuz ?
Nohut azdi, kocaman 5 kişilik salataya 1 su bardağı nohut koyuyoruz, bugun ogle yenegi olarak da yiyeceğim, daha onceden gittigim diyetisyen önerisi kalori dusuk, yağsız oluyorCanım geçmiş olsun hastalığın için. menün gayet güzel olmuş perşembeye yakışır hafif. Sadece akşam için salatada nekadar nohut kullandığını merak ettim kendileri pek bi kalorilide peynirinde kalorisini düşününce akşam yemeği için 400 500 kalorilik menüler fazla gibi. 19. 00 saat olarakta geç sayılabilir bu kadar kalori için kendim genelde sabahları 400 500 kalori alıp akşam yemeğini 250 300 lük tutuyorum
2 bardak su muselam kizlar
sabah 10 haslanmis 1 yumurta
oglen 2 de orta sekerli turk kahvesi
aksam 7 de 1 dilim ekmek, bir iki catal alinazik, yarim kase pilav bezelye, bir tane gofret
modum dusuktu bugun aksama dogru diyeti bozdum biraz
su 2 bardak spor yapamadim
Tebrikler. Yalnız bildirimleri artık tartı fotoğrafıyla birlikte yapıyoruz aklında olsun canımKilom 73.6
sali gunu 74.6 idi
maalesef canim galiba bu yuzden bu hafta kilo veremedim o kadar acliga ragmen2 bardak su mu
Su 2 bardak mi
Bardak 2 su mu
Mu su bardak 2
harikasin gitmis 1 kiloKilom 73.6
sali gunu 74.6 idi
Yok canim sivastayim ailem ordaÖyle mii, ben K.maraşlıyım aslında ama Kayseri de yaşıyorum. Sen Kayseri'de misin
Günydın kuzum. Diyetisyeni bırakmak için özel bi sebebin yoksa bana kalırsa bırakmazsan daha iyi olur. Motive olmak doğru şeyler yaparak sağlıklı zayıflayabilmek için.Selam kizlar arti kilo ile hastalığı bitirdim
Birazda şişkinlik var sanirim
Diyetisyenim den 1.5 ay önce randevu almışım yarin icin unutmusum bile bugun aradi gideyim son defa dedim aslinda bir daha gitmem diyordum
Ben nohut salatasını diyet yapan arkadaşımdan duymuştum. Ayarım yok tabi bir koca kase haşlanmış nohutun içine bikaç yeşillik koyup yemiştim. Kalorsine bakınca şok oldum. Nohuttan hep korkarımNohut azdi, kocaman 5 kişilik salataya 1 su bardağı nohut koyuyoruz, bugun ogle yenegi olarak da yiyeceğim, daha onceden gittigim diyetisyen önerisi kalori dusuk, yağsız oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?