Bende gecen sene 1 yasindaki kizim deniz kizi pasta yapmıştım uzerine tas kalGeçmiş olsun oğluşuna.. Doğum günü kutlu olsun minnağın benimde kızım bikaç ay sonra 4 yaşında olacak. Şimdiden konsept belirliyor deniz kızı olacakmış 3 kişilik parti yapıcam bende
Bende kayseriliyim canimKızlar, akşamdan beri Kayseri'de çok güzel kar yağıyor, yerler kar tuttu bile, millet kar oynuyo dışarda...
Benim menüm ise:
11:30
Çeyreğin çeyreği ekmek
1 tavada yumurta
6 yeşil zeytin
14:00
1 baklava, çeyrek muz
17:00
1 elma, 1 portakal
18:30
1.5 tabak eşkili çorba
1 lokma ekmek
2.5 litre su,
1.5 saat yürüyüş
900 kalori yedim, sporla 600 kalori yaktım
MERHABAAAA sabah giremedim , nasılsınız
Kaptan ya motivasyonum çok düşükaz bu sıralar evde de bir sürü işlerim oluyor kendi planlarıma uyum sağlayamıyorum resmen üstüne regl oldum bu sabah depresyonda gibi hissediyorum sebep yok ama moralim bozuk falanBugün çok sakin buralar
Kaptan ya motivasyonum çok düşükaz bu sıralar evde de bir sürü işlerim oluyor kendi planlarıma uyum sağlayamıyorum resmen üstüne regl oldum bu sabah depresyonda gibi hissediyorum sebep yok ama moralim bozuk falan
Şu an farklı bir yoğunluğun içine girdim canım ya duygusal olarak yıprandım biraz o yüzden mutsuzum baya baya. Tabi regl döneminin de çok etkisi oluyor. Bahsetmiştim bir proje işine girdim diye konulara hiç vakıf değilim her şeyi araştırıp yapmam çok zaman alıyor üstüne aöf sınavlarım var iki haftadır evdeki işler zatem hiiiçç bitmiyor bunaldım bunlardan mütevellit. Haftaya az daha toparlarım inşallah teşekkür ederim yazın içinArada hepimize oluyor canım böyle şeyler. Ben de sık sık yaşıyorum bildiğin gibi. Ama biliyoruz ki geçici bir dönem. Geçecek bunların hepsi. Her şeye yetişemiyoruz ve bu konuda yalnız değilsin. Ben yavaş yavaş planlarıma uymaya çalışıyorum. Ama uyamaz isem de kendimi üzmüyorum. Yeniden başlıyorum. Dün üzerine düşündüm bu konunun. Hangi işe başlarsak başlayalım hep en başta acemi oluyoruz. Sonra tekrarlaya tekrarlaya iyice alışkanlık haline getirip en iyi şekilde yapıyoruz. Hayatta böyle. Hala öğreniyoruz, hep de öğreneceğiz. O yüzden hiç üzme kendini. Defalarca da olsa yeniden başlamamak için hiçbir neden yok. Hadi yeniden başla her şeye
Aah, ahh kaptanım bende kızımın isteği üzerine cupkek yaptım kızım bayılıyor yapmaya yemeye ben 6 tane çıkacak şekilde planladım asla yemeyi düşünmüyorum yarın cuma tartı günü ve bu sabah pek güzel sonuç alamadığımı gördüm maydonoz sapı kaynattım limon sıkıp içtim akşam yemeğinide hafif yemeyi düşünüyorumBugün öğle yemeğinde bizim oda çiğ köfte yaptırmış. Yanında da börek ve çikolatalı kek vardı. Normalde olsa asla affetmem. Birer dilimden bir şey olmaz diye düşünüp yerdim mutlaka. Çok da yaptırmışlar. Hatta ikincileri bile yiyebilirdim. Dün akşam kendime bir söz verdim. Tek lokma dahi olsa kaçamak yapmayacağım diye. Spordan eve gittikten sonra eşim çerezini almış oturmuş televizyon seyrediyor. Bir gün önce olsa oturur kajularını ve antep fıstıklarını seçer yerdim. Elim iki kez gitti antep fıstığına sonra söz verdim diye düşünüp bıraktım. Öğle yemeğinde sadece iki sıkım çiğ köfte yedim yanında yeşillikle. Yemekte de sosyete mantısı vardı. Çorba ve pırasayı alıp mantıya dokunmadım. Dün yaptığım yeni başlangıcı uzun süre devam ettirmeyi düşünüyorum. O yüzden her yaptığımız yanlışta hayat bitmiyor. Devam ediyor. Nasılsa yanlış yaptım diye, yanlışa devam etmeye gerek yok. Yeniden yeniden başlayabiliriz her şeye. Yeter ki gerçekten isteyelim
Umarım anlatabilmişimdir anlatmak istediğimi
Yoğunluklarda güzel üstesinden gelebileceğine inanıyorum regliden sanırım modun biraz düşmüş kaptanımızda yazmış herşey gelip geçiyor modunu sakın düşürme proje işin için kolaylıklar ve başarılar diliyorumŞu an farklı bir yoğunluğun içine girdim canım ya duygusal olarak yıprandım biraz o yüzden mutsuzum baya baya. Tabi regl döneminin de çok etkisi oluyor. Bahsetmiştim bir proje işine girdim diye konulara hiç vakıf değilim her şeyi araştırıp yapmam çok zaman alıyor üstüne aöf sınavlarım var iki haftadır evdeki işler zatem hiiiçç bitmiyor bunaldım bunlardan mütevellit. Haftaya az daha toparlarım inşallah teşekkür ederim yazın için
Teşekkür ederim canım birkaç güne daha iyi hissedeceğime inanıyorum sınavlarım da bitiyor şükür:)Yoğunluklarda güzel üstesinden gelebileceğine inanıyorum regliden sanırım modun biraz düşmüş kaptanımızda yazmış herşey gelip geçiyor modunu sakın düşürme proje işin için kolaylıklar ve başarılar diliyorum
Canım kusura bakma geç yazabildimMenun çok güzel çok güzel dengelemissin ekşili çorba nasıl oluyor bi tarif verir misinben bi mercimekli biliyorum onu da sevmiyorum bi de domatesli yapmayı biliyorum
Ara öğünün karbonhidrat fazla olmuş canım..Dunki suçlu menumu yazamamistim şimdi yazayım buhafta kilo koruma gibi gecti yeni hedefe ulasamicam sanirim
Kahvalti 10.00
Sosisli 1 yumurta 3 zeytin
Ara öğün gun icinde totalde 4 5 ad kurabiye yedim küçük malesef 1 kasikta fistik ezme
Aksam 17.301 ispanakli krep sarma salata
Ara ogun cekirdek 1 kase
Öyle mii, ben K.maraşlıyım aslında ama Kayseri de yaşıyorum. Sen Kayseri'de misin?Bende gecen sene 1 yasindaki kizim deniz kizi pasta yapmıştım uzerine tas kal
Bende kayseriliyim canim
Canım, üstesinden geleceğine eminim. Bazen ben de öyle hissediyorum ama zamanla yerine oturuyor herşey. Hiçbir şey mükemmel olmak zorunda değil, elinden geleni yap, gerisini kafana takma olur mu?Şu an farklı bir yoğunluğun içine girdim canım ya duygusal olarak yıprandım biraz o yüzden mutsuzum baya baya. Tabi regl döneminin de çok etkisi oluyor. Bahsetmiştim bir proje işine girdim diye konulara hiç vakıf değilim her şeyi araştırıp yapmam çok zaman alıyor üstüne aöf sınavlarım var iki haftadır evdeki işler zatem hiiiçç bitmiyor bunaldım bunlardan mütevellit. Haftaya az daha toparlarım inşallah teşekkür ederim yazın için
Bazen öyle oluyor canım , geçici .....inşallah tekrardan hızlıca toparlanırsınKaptan ya motivasyonum çok düşükaz bu sıralar evde de bir sürü işlerim oluyor kendi planlarıma uyum sağlayamıyorum resmen üstüne regl oldum bu sabah depresyonda gibi hissediyorum sebep yok ama moralim bozuk falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?