Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugün menü
Sabah 11.00
2 yumurta yağda 1 yk yulaf ile
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
1 salatalık
1 közlenmiş kırmızı biber
Yeşillik

Akşam 16.30
4 adet tavuk köfte
7 yk yoğurtlu kabak
1 trabzon hurması

2.5 lt su içildi LAydLiNe
Spor Sabah
60 dk eliptik yapıldı
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm
10 dk bölgesel hareket

Akşam spor yok dışarı çıkamadık çook yağmur yağıyor....

Son düzenleme:
Bende kendimi sağlıklı beslenme diye motive ediyorum.. çok fazla tartı hesap kitap yapmıyorum bu sefer.. yemeklerimin saatine çok dikkat ediyorum.. canım bişey mi istedi akşam sabret ada yarın kahvaltıda yersin diyorum.. kendime yasak kelimesini kaldırdım.. öğlen bişey isteyince akşam yemeğinde bir parça yersin diye kendimi motive ediyorum...
Bu diyetimde kuru meyve her akşam yemek sonrası 1 tane yiyorum böylece tatlı isteğim azalıyor ve mutsuz olmuyorum... daha önceki diyetlerimde kuru meyve dahil yemiyordum ama mutsuz oluyordum illaki vucud tatlı bişey istiyor.. sporumuda yapıyorum daha ne olsun ada diyorum eninde sonunda bu sağlıklı beslenmeyle kilolar gidecek diyorum

Ayyy çok teşekkür ederim canım benim deneyeceğim mutlaka güzel bisey olur ekşili ekşili

Ben de menümü paylaşayım sabah sabah kendimi biraz kaybettim yeme konusunda
10.30
1 haşlanmış yumurta,tam buğday ekmeğine sucuklu kaşarlı tost,benimkinin yarısı boyutlarında ancak olan oğlumun kalan tostunu da yedim,5 zeytin,1 wasa,1 tk kaymak,1 çk bal
14.30
1 kupa sütlü kahve,1 küçük muz dilimleri arasına çok az şekersiz fıstık ezmesi
18.15
1.5 dilim fırında pırasa mücver,6-7 küp hindi göğüs kavurma,3 kaşık ıspanak,yarım dilim tam buğday ekmeği
Su 2 lt spor 30 dk kardio. Sonunda ruhumu teslim edecektim nerdeyse

İyi akşamlar

11:00
Çeyreğin çeyreği ekmek
4 kaşık semizotu kavurma
3 lokma tahinli çörek
4 yeşil zeytin

18:00
3 kase arabaşı çorbası
3 kaşık arabaşı hamuru
1 elma 1 mandalina

19:00
2 baklava

2.5 litre su, spor yok. Akşama kadar canlı dersteydim, spora vakit bulamadım.

Menü cok guzel,spor da harika
Yaa ne güzel spor yapıyorsunuz kıskanıyorum
Sabah kaymak,bal olmasa daha iyi,aksam dengelemissin ama
Hiiii8 keşke yarın yeseydin baklavayi

Menü cok guzel,spor da harika

Yaa ne güzel spor yapıyorsunuz kıskanıyorum

Sabah kaymak,bal olmasa daha iyi,aksam dengelemissin ama

Hiiii8 keşke yarın yeseydin baklavayi
Spor yapmayı çok seviyorum diyet yapmadığım zamanlarda bile mutlaka yürüyüşe çıkarım... bu yüzden olduğum kilomdan daha az görünürüm hep öyle söylerler... bunu spora borçluyum

Sizde mi aralıklı oruç yapıyorsunuz ?

Iyi aksamlar kızlar.Herkes nasil? Bugun annemdeydim.Henuz kendime geldim.menu ile baslayim.
Kahvaltı 09 30
Yarim dilim tb ekmek
7 dilim kadar patates kızartma
1dilim peynir 2zeytin 1cay kaşığı pekmez
Salatalık domates

13.00 Şekersiz türk kahvesi
15.00 1 dilim cevizli tarçınlı kek
1kabak dolma.
1fincan çay

19.00 Aksam
1kase mercimek çorbası
4tane firinda kofte salata.

2.5lt su.
Bugün spor yapamadım evde değildim.

Canım geçmiş olsun hastalığın için. menün gayet güzel olmuş perşembeye yakışır hafif. Sadece akşam için salatada nekadar nohut kullandığını merak ettim kendileri pek bi kalorilide peynirinde kalorisini düşününce akşam yemeği için 400 500 kalorilik menüler fazla gibi. 19. 00 saat olarakta geç sayılabilir bu kadar kalori için kendim genelde sabahları 400 500 kalori alıp akşam yemeğini 250 300 lük tutuyorum

Afiyet olsun canım. inşallah kek incecik bir dilimdir dolmada var ikisinden birini yesen daha iyi olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…