Hadi ya, çok şaşırdım, o zaman hastanenin ki mi yanlış, evdekiler miYeni tartımı denedim kızlar eski tartımdan 150 gram fazla tartıyorGaribimin günahını almışım
İnşallah canım, kontrollü yemeye çalışacağım, yine kalori hesabıma devam yani. Teşekkür ederimO bile çok güzel başarı şimdi yeşil alandasın çok sevindim senin adına.. Bu sana bi heyecan olur bu üç hafta memlekette tıkınmazsın inşallah kırmızı alanda görmek istemiyorum seni geldiğinde lüütfen boğazını tut herşeyi yeme hayır de ikramlaraiyi tatiller
Bu hafta güzel kilo vermek istiyorum benimle aynı düşüncede olan varmı rakip arıyorum.. Varsa kendine güvenen gelsin şöyle yamacıma
İnşallah bi daha kırmızı alana hiç girmem canım, bende çok mutlu oldum, çok güzel bir psikoloji yeşil alan, içim yeşillendi sankiO bile çok güzel başarı şimdi yeşil alandasın çok sevindim senin adına.. Bu sana bi heyecan olur bu üç hafta memlekette tıkınmazsın inşallah kırmızı alanda görmek istemiyorum seni geldiğinde lüütfen boğazını tut herşeyi yeme hayır de ikramlaraiyi tatiller
Bugün iyiyim çok şükürBu hafta sonu deniyorum bunu. Zaten ben genelde hafta sonları kaçırıyorum. Teşekkür ederim canım tarif için. Bence oldukça sağlıklı yenilenler. Bakalım sonuç nasıl olacak.
Tamam canım. Ama bildirim yapacaksın di mi bugün?
Neden acaba? Şimdi nasılsın?
Bugün bayağı bi batırmışsın menüyü. Kalori hesabı ne der bilmiyorum ama kurabiyeler olmamış.
Seni çok merak ettim canım. Ne zaman yardıma ihtiyacın olursa biliyorsun ki biz buralardayızBiz hepimiz iyiyiz canım çok şükür. Evden bir covid salgını geldi geçti. Şükür kazasız belasız atlattık. Gülce evde ve maalesef evden hiç çıkamıyorlar bir süredir. Sürekli online canlı dersler var. Senin ufaklıklar nasıl? Büyümüşlerdir şimdi biraz daha
Emzirirken her şeyi dikkatli tüketmek lazım aslında. Bi araştırsaydın etkisi oluyor muymuş diye. Ben galiba faydasını gördüm. Bugün akşam da deneyeceğim. Tadını seviyorum zaten.
Afiyet olsun kuzum. Girişin çok güzel oldu hadi bakalım kim kazanacak bugün tatil günümdü menüm coştu 1300 e yakın kalori aldım ama yarından sonra aç gezmesemde güzel şeyler yapacağım09:15 1 bardak sıkma kan portakalı
11:00 1 domates
2 yumurta
1 ayva
Biraz beyaz peynir
1 bardak yeşil çay (kupa)
2 yk ev yoğurdu
14:45
1 Hindistan cevizi yağlı Türk kahvesi
18:00
4-5 kaşık yoğurt
4-5 kaşık mercimekli bulgur pilavı
Turşu
Biber dolması içi 2-3 adet kadar
toplamda 4 kupa yeşil çay içtim
Su içmeye devam ediyorum
az sonra Leslie yapacağız.
Afiyet olsun kaptanım bu hafta 1.liğe yürüyeceğim diyorsun yani menün çok az aç gezmekte fayda değil biliyorsunMenüm
12:15
1,5 kepçe yatla çorbası buğdaylı
1 servis kaşığı etli şehriye pilavı
20:00
250 ml orman meyveli kefir
2,5 lt su ve 1 saat spor
Hadi ya süper o zaman. Ben başka tartıyla tartılmadığımdan kıyas yapamıyorum ama diyestisyene yakın çıktıysa güzel doğruya yakın sonuçlar desenepessinus canım gerçekten tartı çok iyi. Analizi diyetisyenin analizine çok takın ve anında atıyor programa
Su için alarm kurabilirsin her iki saatte bir bir bardak içsen 8 bardak eder yeterli olır 200 mlden. Birde söylemiştim sanırım ama suyunu lezzetlendirebilirsin ne seversen limon çilek salatalık bir dilim koysan leziz oluyor içirtiyor.. Bi kez kızım benim su şişemin içine 2 diş sarmsak soyup atmıştı suyu içerken onlaeıda yedim ziyan olmasın diyeselam kizlar
bugun sabah 10 da haslanmis 2 yumurta
oglen 3 te 3 bardak sekerli cay, biraz manti peynir, zeytin, patates salatasi
aksam 8 de patates salatasi 1 kase kadar
ve gunu kapattim.
ve yine su icmeyi unuttum :)
Kız Allah seniSu için alarm kurabilirsin her iki saatte bir bir bardak içsen 8 bardak eder yeterli olır 200 mlden. Birde söylemiştim sanırım ama suyunu lezzetlendirebilirsin ne seversen limon çilek salatalık bir dilim koysan leziz oluyor içirtiyor.. Bi kez kızım benim su şişemin içine 2 diş sarmsak soyup atmıştı suyu içerken onlaeıda yedim ziyan olmasın diyeve gün içinde okadar susadımki 5 lt içmişimdir.. Evde kalacaksan kahbaltıdan sonra dene istersen aşırı su içtiriyor
Su için alarm kurabilirsin her iki saatte bir bir bardak içsen 8 bardak eder yeterli olır 200 mlden. Birde söylemiştim sanırım ama suyunu lezzetlendirebilirsin ne seversen limon çilek salatalık bir dilim koysan leziz oluyor içirtiyor.. Bi kez kızım benim su şişemin içine 2 diş sarmsak soyup atmıştı suyu içerken onlaeıda yedim ziyan olmasın diyeve gün içinde okadar susadımki 5 lt içmişimdir.. Evde kalacaksan kahbaltıdan sonra dene istersen aşırı su içtiriyor
Selamselam kizlar
bugun sabah 10 da haslanmis 2 yumurta
oglen 3 te 3 bardak sekerli cay, biraz manti peynir, zeytin, patates salatasi
aksam 8 de patates salatasi 1 kase kadar
ve gunu kapattim.
ve yine su icmeyi unuttum :)
Ceza bir tepsi baklava yapıp bize ikram edebilirsin ama sen yemek yokKızlaar benim yüzüm yok buralara gelmeye 2 dilim baklava yedim neden yedim ki çok pişmanım fıstıklı baklavayı görünce dayanamadım akşam yemek yemem dedim ama böyle olmazki çok pişmanım an itibariyle dünde pasta yemiştim.. Güzel bi cezayı hakettim bana ceza verin en iyisi. bekliyorum ilk gören yazsın cezamı günahı neyse çekicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?