- 19 Ekim 2011
- 7.754
- 8.268
- 398
- 41
Sonuclar iyi gidiyor da çok ağrılarım var romatizma a ve fibromiyaljiİnsallah canim kiraz sapi falanmi icsek bagirsaklari
Bu beslenmeyle bugun guzel bi sonuc gelir senden
Hangi dans yapıyorsun canimŞu 59 u görsek bi daha azimle yapacağız sporu falan. Ama yinede bugün trençkotumu giydiğimde düğmelerinin iliklenmiş haliyle bi bolluk bile vardı. Bir ay önce iliklenmiyordu düğmeler.. Dans sanırım belimi kalçamı inceltti 4 kilo bermiş görünüyorum ama 1.5 beden küçülmüşüm gibi.. Çok mutlu oldum cidden iliklenmiyordu zorla çeke çeke ilikliyordum hertarafıma yapışıyordu
O spor çok iyimişKahvalti 11.00Kahvaltı 09.00
1 yumurtadan yapılmış omletin yarısı
3 zeytin
Öğle 14.30
1 porsiyon etli kurufasulye
5 yk pirinç pilavı
1 dilim tam buğday ekmeği
100 ml ayran
Ara 14.50
2 dilim baklava
Akşam yok
Su 2 lt
Spor
200 squat
200 ip atlama
100 bangjamping
40 dk yoğun tempolu spor
30 dk leslie 5 ml
Sanırım yarım daha dikkat edersin2 haşlanmış yumurya 1 dilim kasar10 zeytin 4 5 ad patates kizartma
Ara ogun 12 ile 5 arasi cig kofte ceyrek ekmek tereyag 2 cupcake
Aksam 17.00
1 tabak dolusu makarna
1 avuc cig kuruyemiz
Su 1.5 lt olur bugun sporda yok malesef
cok pis gaza geldim
bekle ve gör
Dayanamadım ayrıca yazayım dedimİyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 09.00
1 yumurtadan yapılmış omletin yarısı
3 zeytin
Öğle 14.30
1 porsiyon etli kurufasulye
5 yk pirinç pilavı
1 dilim tam buğday ekmeği
100 ml ayran
Ara 14.50
2 dilim baklava
Akşam yok
Su 2 lt
Spor
200 squat
200 ip atlama
100 bangjamping
40 dk yoğun tempolu spor
30 dk leslie 5 ml
Süpersiniz yaBende çok memnun oldum. Bir küçük dilim kek mi bahsettiğin şeker benim menümü gördün mü sen benim kafa yerimd eyok demektirhoş yıllarca yedik yedik cidden insanı boş kafa yapıyor ne kadar haklısın
Belli bi dansım yok kızımla oyun havalarından girip mezdeke zumba disco takılıyoruz hatta havaya gireyim diye bi bel kemeri alasım vardaha bi coşkuyla oynarım diye düşünüyorum.. Tam huni takmalık oluyoruz kızım belime bişeyler bağlıyor kabarık elbisesini giyiyor gece lambamız var yanıp sönen onu falan takıp çıldırıyoruz.. Özel bi dans değil ama bel ve kalça bi oyana bi buyana
Ha ha çok tatlışlar ya şımarmak onların bir numaralı işi zaten. Seninkiler erkek sanıeım tekme tokat:)) Benim bir kızım var 3.5 yaşında o çok seviyor müzik açalım oynayalım zıplayalım sıkılıyor bazen başka oyunlar oynamaya başlıyor odasına gidip. leslie dikkatini çekmiyor ben kendi kendime bir dizi açıyorum kaçırdığım bölümü, laptoptanda lessie yada başka bi video hareketleride ezberledim artık ufak bi gözucuyla bakarak yapıyorumDayanamadım ayrıca yazayım dedim
Bu kadar sporu nasıl yapıyorsun sanırım birde annesin eğer öyleyse Zor olmuyor mu kaç çocuğunun var yaşları merak ettim
Seni örnek almak istiyorum.
biz 15 dk Leslie yapıyoruz çocuklar bayılıyor çok seviyorlar etrafımda pervaneler kan ter içinde kalıyorlar hiç durmadan koşuyorlar 30 dk yapsam mahvoluruz. Elimi kolumu ayağımı hep kaldırıyorum ya hareket halindeyken arada tekme Tokat havada uçuyor o zamana kahkalarla gülüyorlar
Aah ahh kuzum tamda komşuya ihtiyacım var nasıl mutlu olurdum. Yarın sıkı bi programla bekliyorum seni.. yeter artık yapışan kilolardan kurtulalımSüpersiniz yavalla komşu olasım geldi sana
Yok yaşpasta yedim 2 koca dilim bir gün öncesinde bahsettiğmartık yapcak bişe yok son bir günüm sıkı geliyorum ama
İlk haftanın havasımı desek ne desekki önce maaşallah diyeyimdeKızlar günaydın
Tartıda çok güzel rakamlar görüyorum.
Aman dilimi ısırayım, popomu kaşıyayım maşallahrakipler ne alemdesin mantı pasta kızartma patates salatası yiyenler su içmeyenler spor yapmayanlar
Afiyet olsun canım. evet biraz sessizleştik sanki hadi kızlar az canlanalım grubuIyi akşamlar hanımlar bugün pek sessiz burası
12 de 2 haşlanmış yumurta 50 gram kadar çökelek çeyrek ekmek 6 zeytin 1 lokma tereyağı üstüne çilek reçeli
5te 1 tabak tavuklu bulgur pilavı 1 kase yoğurt turşu közlenmis biber
3 litre su yarım saat yürüyüş
Cok gecmis olsun canim Allah sifa versinSonuclar iyi gidiyor da çok ağrılarım var romatizma a ve fibromiyalji
Magnezyum ve d3k2 aliyorum ama halen bir ilerleme yok
Agtilarim biraz hafiflese yürüyüş yapacağım
Canim simdi gördüm sabah 9 da 35 dk pilates yaptim sayilirmiHani tamam bende mamir değilim sana akıl verirken ama yinede ben akşam yemedim telafi etmek için en az 400 500 kalorilik spor yaptımEyslg cezan 30 dk boyunca mezdeke yada zumba açıp oynayacaksın kabul mü. En geç yarın 18.00 a cezanı tamamlamış olmanı bekliyorum..
Sayılsın bari yapmışsın okadarCanim simdi gördüm sabah 9 da 35 dk pilates yaptim sayilirmi
Merhabalar ne güzel kendi çabalarınızlamı 86ya düştünüz diyetisyene gittiniz mi maaşallah darısı vermek istediğiniz diğer kilolara. Lütfen düşürmeyin motivenizi helede 86 larda hedef kaç bilemiyorum ama son dönemeçlerdesiniz... Pes etmeyin.Merhaba beni de guruba alır mısınız ? Ocak 2020 de 112 kilo ile başlayıp Nisan’da 108 kiloya düştüm sağlıklı beslenerek . Temmuz 2020 de 108 ile tekrar başlayarak 86 kiloya düştüm . 1 haftadır çok saldım motivasyonum düştü . Böyle guruplar beni hep motive etmiştir . Beni de alır mısınız ?
Merhaba teşekkür ederim öncelikle . Kendi çabam ile aralıklı oruç yaparak lowkarb (düşük karbonhidratlı beslenerek ) verdim kiloları hedefim inşallah 65 .Merhabalar ne güzel kendi çabalarınızlamı 86ya düştünüz diyetisyene gittiniz mi maaşallah darısı vermek istediğiniz diğer kilolara. Lütfen düşürmeyin motivenizi helede 86 larda hedef kaç bilemiyorum ama son dönemeçlerdesiniz... Pes etmeyin.
LAydLiNe kaptanımız ilgilenebilirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?