Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Inşallah olur canım rabbim yüzümüzü güldürsün herhangi bir sorun var mı cnm tüp bebek denemediniz mı hiç biz martta 6.tedaviye başlıyacaz kısmetse
Sadece bi kere aşılama yaptık. O da tutmadı. Doktorlar hiç bişi sorun yok diyor. Biz de nasip dedik bekledik. Memlekette tedaviye başlarız diye düşündük

Sadece bi kere aşılama yaptık. O da tutmadı. Doktorlar hiç bişi sorun yok diyor. Biz de nasip dedik bekledik. Memlekette tedaviye başlarız diye düşündük
Sorun yoksa tedaviye gerek kalmadan olur inşallah bizim malesef çok ciddi sıkıntı var ama olacak inşallah umutluyum rabbim isteyen herkese en kısa zaman da nasip etsin inşallah

Milyaay İnşallah Canım, ikimiz de yakın zamanda sağlıkla kucaklarımızda birer yavru görürüz

Sorun yoksa tedaviye gerek kalmadan olur inşallah bizim malesef çok ciddi sıkıntı var ama olacak inşallah umutluyum rabbim isteyen herkese en kısa zaman da nasip etsin inşallah
Kızlar inşallh en kısa zamanda bebişlendiğinizin haberini alırız. Allah size ve bu durumda olan tüm ailelere sağlıklı mutlu bebişler nasip etsin.. Aslında hiç sevmem örneklendirmeyi herbirey kendine özel ama 2 arkadaşımda çeşitli sebeplerden olmuyordu birinin aşılamayla dördüzü diğerinin hiçbir tedavi olmadan kendiliğinden bebeği oldu.. Gönlünüzü ferah tutun rabbim tez vakitte doldursun kucağınızı

Ayyy çok teşekkür ederim canım güzel dilrklerin için çok çok amin inşallah en kısa zaman da ikimizde iyi hanerler veririz

Iyi akşamlar cok oldu menü paylaşımıni yapmadım
10 30 da 2 yumurtadan omlet çeyrek ekmek 6 zeytin biraz dil peyniri
3te yerfıstikli krokan
5 bucukta 1 büyük kase mercimek çorbası 1 bucuk ıspanaklı gözleme
3 litre su 1 saat yürüyüş

Bugün biraz daha iyisin sanki. Ama ekmekle aran senin de benim gibi iyi
Ekmeği çok severim canim özellikle ekmek arasiama biz bu seneye kadar haftasonlari yada canımız ekstra ekmek istemedikçe almıyoduk şimdi büyük kızım gün içinde ekmek arası biseyler istiyo onun bahanesine alıyoruz arada bizde yiyoruz malesef

Iyi aksamlar kızlar
Bugun geçmeyen baş ağrısıyla acligimi bastırmak için ilk bulduğum abur cubur gömdüm kendimi üzgünüm
Kahvalti 10
2 yumurta ile firinda bulut omlet

Gun icinde 1 avuc leblebi 2 kucuk dilim kabak tatlı pakete yakın peynirli çizi biskuvi,

Aksam 18.00
3 kasik bulgur pilavı 2 kasik yesil fasulye 3 kasik kadar kiymali sote ve salata
20.30 2 3 dilim kabak tatlisi yine
1.5 lt su
Yaklaşık 40 dk civari spor chloe ting yaptım

Amin Canım, her şeyin en iyisini en doğrusunu Rabbim bilir. Vardir bi hikmeti elbet. Ben inanıyorum, inşallah olacak bizim de bebislerimiz

Gayet güzel menün Canım
Niye paylasmiyodun ki izinde misin

Valla ben ekmeği kessem çok iyi olacak Böyle olmuyor
Sporla vicdanını rahatlatmaya çalışmışsın ama iyi de götürmüşsün bi yandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…