Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ne iyi yapmışsınız, temiz hava, bağ bahçe

Krokan ya da incir den bir tanesini tercih etsen yeterli olurmuş sanki Onun dışında gayet güzel bir menü
Arabayı da mı sen yıkadın
Canım regl dönemindeyim diye canım aşırı tatlı çekiyor o yüzden tatlı yeme isteğini bastırmak için yedim arabayı ben yıkıyorum sürekli eşim yurtdışında olduğu için onu bekleyememyıkamaya vereceğim parayı kumbarama atıyorum

Dün sabah aç karna 66.5 bugün 67.5 buyur burdan yakher yerim şiş

Ne iyi yapmışsınız, temiz hava, bağ bahçe

Krokan ya da incir den bir tanesini tercih etsen yeterli olurmuş sanki Onun dışında gayet güzel bir menü
Arabayı da mı sen yıkadın
Çok sıkılmıştık iyi geldi bize de.Havalar soğumadan tekrar.

Iyi aksamlar kizlar.
Kahvaltı 10.00
1yumurtadan peynirli omlet.
2zeytin Salatalık domates.maydanoz.

12.00 1kucuk avuç badem ceviz kuru kayısı

15.00 1dilim tb ekmek..3kasik tavuk sote.
1bardak ayran salata.

19.00 Akşam.
2kaisk pirinç pilavı..4kasik et sote.
Salata.
1kucuk kase sütlaç.

2.5lt su..
Belim duzelene kadar Spora ara verdim.

Az önce 1 hurma 8 9 kayısı çekirdeği yedim
Neyseki az yemişsin Canım. Benim de canım az önce fındık istedi. Eşim karşımda avuç avuç yerken ben öyle bakakaldım. Sonra bi tane nefsim kırılsın diye yedim
Artık şu mantıktayım. Bir tane yesem de aynı tadı alacağım 10 tane yesem de. Böyle düşünerek kendimi tutuyorum

Mükemmel tasarruf
Dün sabah aç karna 66.5 bugün 67.5 buyur burdan yakher yerim şiş
Regl etkiliyor Canım, bir sonraki hafta eminim daha fazla eksi göreceksindir
Menün gayet dengeli görünüyor Canım, afiyet olsun

Inşallah canım inşallah bir an önce gelsin bitsin istiyorum ilaç kullanıp dengeyi bozmak istemiyorum bakalım ne zaman gelixek artık

Tabii ki olur canım, hatta çok güzel olur

Bu hafta hiç gelemedim kızlar. Söylemiştim daha önce, geçici olarak başka bir odaya geçtim. İşin de belli bir sürede bitmesi gerekiyordu. Haftaya kendi odama geçeceğim inşallah ama bu kez de tek başıma çalışacağım. Yine sık gelemem ama gelmemezlik de etmem. pessinus canım geçmişi okuyamadım ama döneceğim demiştin. Buralarda mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…