Apayı bende duydum okudum ama kendime güvenemedimYooo ben öylesine 71 olcam haberin olsun gardını al demek istemiştim
İyiyim canım çok şükür apaya başladım bakalım aç aç geziyorum
Yarışalım canım hadi bakalım cuma kim daha fazla kilo verecekAaa gördün mü
Bekliyorum
Bunhafta 1.200 gr verdim naber
Gel yarışalım aramızda pek fark yok sen beni yakalayana ben ohooooo böyle giderimsana uzaktan el sallarım
Benimde borç çok emziriyorum da aynı zamanda pazartesi denemek istiyorum bakalimAy olur valla tek olmamış olurum. Borçları var geçen sene küçüktü bebeğim emziriyorum diye tutturmadılar zorla bana borç kaldı
Yasaklı listeyi ben yazdım astım dolaba yemek yaparkende ona dikkat ediyorum ama benim eşim durmuyor gidip dünde hamburger yaptı yemedim:) normalde olsa hiç reddetmem herşeyi yerim önceki gün tost yaptı yedim çok açtım, benim menülerle doymuyor o yapıncada ben yemeden duramıyorum. irade olması lazım amaç ve hedefimize odaklanacağız.. sana linç yok üç aşağı beş yukarı biçoğumuz aynı durumdayız.. Silkelenip kendimize gelelim kaçamak yapmayalım hedefimizi ve zayıflamış bedenimizi düşünelimYa menüleri görünce utandım valla ben bugün kızartma ın dibine vurdum resmen akşam karışık kızartma sabah simit poğaça
Tamam tamam vurmayınbir an önce düzeltiyorum kendimi çok saldım bu ara
Kesinlikle katılıyorum . Bende kaçamak yapmamak için ders aralarında kendi öğünümü hazırlıyorum. Kendi yemeklerimi porsiyonlayıp öyle oturuyorum bizimkilerle masaya bu hem amacımı hatırlatıyor hem kendimi dizginlememi sağlıyorYasaklı listeyi ben yazdım astım dolaba yemek yaparkende ona dikkat ediyorum ama benim eşim durmuyor gidip dünde hamburger yaptı yemedim:) normalde olsa hiç reddetmem herşeyi yerim önceki gün tost yaptı yedim çok açtım, benim menülerle doymuyor o yapıncada ben yemeden duramıyorum. irade olması lazım amaç ve hedefimize odaklanacağız.. sana linç yok üç aşağı beş yukarı biçoğumuz aynı durumdayız.. Silkelenip kendimize gelelim kaçamak yapmayalım hedefimizi ve zayıflamış bedenimizi düşünelim
Çok iyi başladın menü süperBugün menü
Sabah 10.30
1 yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 közlenmiş kırmızı biberGonul83
5 yeşil zeytin
1 salatalık
Yeşillikler
1 kızarmış form ekmek
Ara 15.00
5 yk yoğurt içine 1 elma 7 badem ve 1yk yulaf ezmesi
Akşam 17.00
7 sıkma mercimek köftesi
Bol salata
3 tk helva (ahh ahh komşum yapmış nasıll güzeldi dayanamadım 3 tatlı kaşığı yedim)
2 lt su içildi...
Spor
1 saat eliptik yapıldı
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm
benimde butun kilolar gobekte. muhtemelen kilo verdikten sonra kotu durabilir. diyet gruplarindan birinde okudum bi tanesi baya kilo vermis bol su ictigi icin sarkma olmamis. bi arkadasim da 46 bedenden 36 bedene dusmus yaptigi tek spor mekik cekmekmis. sezeryan doguma ragmen karni dumduzdu.Kızlar 4 kilo verdim
Ve göbeğim yumuşamaya başladı
Şimdi göbek eritme videoları adı altında olan egzersizlerimi yapayım göbek sıkılaştırma kas yapma gibi şeyler mi yapayım
Belki de ikisi de aynı kapıya çıkıyordur .
Bende halen emziriyorum 1 yaşında oğlum ama artık ek gıda da herşey veriyorum *paketli ürün dışında o yüzden artık tutmam lazım yoksa unutulup gidiyor vallaBenimde borç çok emziriyorum da aynı zamanda pazartesi denemek istiyorum bakalim
Ayyy canım ya ne güzel yazmışsın çok güzel okudum valla ama çok haklısın irade mizi koruyabilsek hiçbirşey kurtulamaz elimizden ama işte inşallah aminYasaklı listeyi ben yazdım astım dolaba yemek yaparkende ona dikkat ediyorum ama benim eşim durmuyor gidip dünde hamburger yaptı yemedim:) normalde olsa hiç reddetmem herşeyi yerim önceki gün tost yaptı yedim çok açtım, benim menülerle doymuyor o yapıncada ben yemeden duramıyorum. irade olması lazım amaç ve hedefimize odaklanacağız.. sana linç yok üç aşağı beş yukarı biçoğumuz aynı durumdayız.. Silkelenip kendimize gelelim kaçamak yapmayalım hedefimizi ve zayıflamış bedenimizi düşünelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?