2 saat yürümeye üşenmemde şu Mekik tarzı hareketler yok mu beni benden alıyorbenimde butun kilolar gobekte. muhtemelen kilo verdikten sonra kotu durabilir. diyet gruplarindan birinde okudum bi tanesi baya kilo vermis bol su ictigi icin sarkma olmamis. bi arkadasim da 46 bedenden 36 bedene dusmus yaptigi tek spor mekik cekmekmis. sezeryan doguma ragmen karni dumduzdu.
Geçmiş olsun canımselam kizlar
iki gundur menu yazamadim kaptanLAydLiNe gecen aksam mideme bi agri girdi ki anlatamam. iki gundur ara ara agrilar oldu cok kivrandim ama gecti. usutmustum galiba.
Göbek sıkılaştırma hareketleri yap canım.. ben hiç yer hareketleri sevmiyorum..Kızlar 4 kilo verdim
Ve göbeğim yumuşamaya başladı
Şimdi göbek eritme videoları adı altında olan egzersizlerimi yapayım göbek sıkılaştırma kas yapma gibi şeyler mi yapayım
Belki de ikisi de aynı kapıya çıkıyordur .
Yok canım benim vucud bi bakıyorsun kitliyor kendini hiç belli olmaz.. ben güzel diyet yapmaya başlarsam 20 günden sonra kilo kaybı tıkır tıkır başlıyor ... ama o 20 gün zor geçiyor gr gr gidiyor sabrımı zorluyorÇok iyi başladın menü süper
Cuma günü benden daha çok verebilirsin
İlk haftan olduğu için
Bende hiç sevmiyorum yerde ki hareketleriGöbek sıkılaştırma hareketleri yap canım.. ben hiç yer hareketleri sevmiyorum..
Niyetlendim canim benimki de 18 aylık ama çok ciddi yeme sorunu var çok seçici yumurta yogurt peynir asla yemez kahvaltida yerse 1 2 ad patates 1 dilim belki salatalik o kadar beni çok zorluyor günde max 1 cay bardagi kadar ek gida alıyor 2 yasinda emmeyi bırakınca nolucak gorucezBende halen emziriyorum 1 yaşında oğlum ama artık ek gıda da herşey veriyorum *paketli ürün dışında o yüzden artık tutmam lazım yoksa unutulup gidiyor valladene bakalım canım inşallah zorlamazsın
Pamela reif 48 dk lık bi videosu var onu yapsana çok iyi geliyo ise yaradığını hissediyorsun birde kadın asla mola vermiyo ben her hareketin sonunda 5 sn kala mola verdimKızlar 4 kilo verdim
Ve göbeğim yumuşamaya başladı
Şimdi göbek eritme videoları adı altında olan egzersizlerimi yapayım göbek sıkılaştırma kas yapma gibi şeyler mi yapayım
Belki de ikisi de aynı kapıya çıkıyordur .
gunaydin canim. evet okullar acilirsa gondermeyi dusunuyorum. umarim yine iki gun olmaz. sistem zaten kotu boyle olursa bombos bir sene gecirmis olacaklarGünaydın kızlar
Bizim eyalette bugün okullar ve kreşler açıldı ve bende çocukları götüreceğim artık bizim için daha iyi olacak bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz açılırsa gönderecekmisiniz çocukları
Benim için bayağ koşturmalı harekt günler başladı temmuza kadar böyleyiz bir daha kapanmazsa tabi
Ne acaba kuzum bana yazsan adını benimkide çok yumuşadıBende hiç sevmiyorum yerde ki hareketleri
Ayakta göbek egzersizi videosu buldum onu yapıyorum.
Bu nasıl bir farktır 2 günde ne yaptın kuzum senCuma:75.300g
Bugün:74.350g
Fark:-950g
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?