Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Teşekkür ederim canım ama inşallah artık düzelecek bir şeyler. Bugün diyetisyenle çözmeye çalıştık işi bakalım haftaya neler olacak

Bu arada sana da hayırlı olsun. Artık ana listedesin
Diyetisyen neler söylediyse bekliyoruz canım:)

12.00
-5 zeytin
-3 yumurta beyazı 1sarısı ile ıspanaklı peynirli omlet 3/4
-3 grissini

13.45
-tarçınlı kuşburnu çayı+7 kayısı çekirdeği

15.45
-sabahki omletin 1/4
-2 yk semizotu
-2 yk Taze fasulye
-2 yk yoğurt

16.45
-filtre kahve+ Bitter çikolata 0.5 kare

17.30
10 dut kurusu

20.00(spor sonrası)
-80 g maş fasulyesi
-150 g yoğurt

3 lt su yaparım
1100 ip+ karın +bacak
Bugün öğünlerim çok düzensiz oldu. Normalde sekizdeki öğünü yapmayacaktım ama geç yatacak gibiyim acıkacağımdan yaptım

Iyi aksamlar kızlar
Kahvaltı 10.00
1yumurta ile menemen..maydanoz ve peynirde ekledim..1cay kaşığı pekmez
Salatalık..tazenane..1dilim tb ekmek

12.00 şekersiz türk kahvesi

14.00 2grissini +yeşilçay

18.30 Akşam
1kucuk tabak ton balıklı tam bugday makarna. +Salata
1kucuk kase sütlaç

2.5lt su..Spor yok bugün.

Bdv ye açsam yeri yani buda yapılmazki az önce de pasta yedi yanımda ben bir çatal bile almadım ama tosttan yiyecek gibiyim çok açım

Kızlar olan oldu yarım olarak yedim 100 ml kola içtim patates bile kızartmıştı 3 dilimde kızarmış patates yedim. Gece 2 gibi uyumayı düşünüyorum spor yapamayacak durumdayım. Üzgün değil gibiyim tam doymadımda ama iyi geldi çok lezizdi.. Buda bu haftanın ilk ve son kaçamağı olsun. Amin

İyi akşamlar
LAydLiNe kaptanım merhaba.
Sonuç listelerini hazırlarken farkettim ki, bildiriminizin karşısında bildirimde bulunmadı notu var, yanlışlıkla kalmıştır diye sildim, bilginize.

Yaaaaw bu üzdü keşke olmasaydı ama olan olmuş daha önünde kocaman bir hafta var toparlarsın . Benimde karşımda havuç dilimi baklava yediler, bende servis edip hakkımı dağıttım millete... Tabi yaparken üzdü biraz

Menüm
Kahvaltı 09.00
1 yumurta ile omlet
1/2 tb ekmeği
1 tk çilek reçeli

Öğle 13.00
2 kepçe yayla çorbası

Akşam 16.00
20 25 tane barbun tava
1 dilim tb ekmeği
Salata

21.45
2 dilim tb ekmeği ile yapılmış karışık tostun yarısı
100 ml cola
3 dilim patates kızartması

Su 2.5 lt
Spor 50 dk yürüyüş

Artık olan olmuş canım.Bugun cuma.Bundan sonra dikkat edersin.

Merhaba kızlar ,
Uzun zamandır yoktum gelemedim.. sırt ağrım çok uzun sürdü hala da tam geçmiş değil Rabbim kimseye vermesin çok zor süreç....Dikkat ediyorum kendimi çok yormamaya çalışıyorum ....bu dönemde yedim yattım haliyle kilolar geri geldi.. birde 15 gün babam bizdeydi misafir varken diyet hiç olmuyor herşey değişiyor yemek düzeni bile ☹
Geçtiğimiz salı diyetisyene başladım tekrar düzen kurmaya başladım... spor mecbur çok az yapıyorum ... diyetisyen bana sen diyetin %20 lik kısmına yani spor kısmına ağırlık vermişsin halbuki işin %80 ne yediğin ne içtiğindir dedi. Evet bir çok insanın üşendiği yapmak istemediği sporu yapmışsın ama beslenmeyi düzene koymadan olmaz dedi...

Hoş hepsi bildiğim şeyler ama sonunda harfiyen uyma kararı aldım .. haftanın 4 günü 1 saat yürüyüş yeter dedi....

2 ana öğün 2 ara öğün şeklinde başladık salı randevum var sonucu merak ediyorum...tartılmıyorum sürpriz olsun diye...diyetisyenin tartısında 68.700 çıktım tabii gittiğim saat akşam saati deli gibi yedim öyle gittim... jübile yaptım

Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz??.. listeye keşke girebilsem hazır diyetisyene de gidiyorum ama yanılmıyorsam nisanda girebiliyorum.....

evet canim oncelikle diyet. spor vucudu bicimlendirmek icin sart. diyetisyene gitmen iyi olmus. ben de online destek almistim ama kacamaklar yuzunden sonuca ulasamadim.

evet canim oncelikle diyet. spor vucudu bicimlendirmek icin sart. diyetisyene gitmen iyi olmus. ben de online destek almistim ama kacamaklar yuzunden sonuca ulasamadim.
Diyetisyen beni disiplin eder diye düşündüm eğer salı günü tartıya çıkacam düşüncesi olmasaydı bugün tatlıya gömerdim kendimi tuttum kendimi..
Yüzyüze destek alsan belki seni daha çok motive eder

Geçmiş olsun canım

İyi akşamlar
LAydLiNe kaptanım merhaba.
Sonuç listelerini hazırlarken farkettim ki, bildiriminizin karşısında bildirimde bulunmadı notu var, yanlışlıkla kalmıştır diye sildim, bilginize.
Evet kaptanım yaaaaa acele yapmıştım paylaşımı unutmuşum silmeyi. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…