- 31 Ocak 2021
- 507
- 1.511
- 63
Diyetisyen neler söylediyse bekliyoruz canım:)Teşekkür ederim canım ama inşallah artık düzelecek bir şeyler. Bugün diyetisyenle çözmeye çalıştık işi bakalım haftaya neler olacak
Bu arada sana da hayırlı olsun. Artık ana listedesin
Yaaaaw bu üzdü keşke olmasaydı ama olan olmuş daha önünde kocaman bir hafta var toparlarsın . Benimde karşımda havuç dilimi baklava yediler, bende servis edip hakkımı dağıttım millete... Tabi yaparken üzdü birazKızlar olan oldu yarım olarak yedim 100 ml kola içtim patates bile kızartmıştı 3 dilimde kızarmış patates yedim. Gece 2 gibi uyumayı düşünüyorum spor yapamayacak durumdayım. Üzgün değil gibiyim tam doymadımda ama iyi geldi çok lezizdi.. Buda bu haftanın ilk ve son kaçamağı olsun. Amin
Artık olan olmuş canım.Bugun cuma.Bundan sonra dikkat edersin.Kızlar olan oldu yarım olarak yedim 100 ml kola içtim patates bile kızartmıştı 3 dilimde kızarmış patates yedim. Gece 2 gibi uyumayı düşünüyorum spor yapamayacak durumdayım. Üzgün değil gibiyim tam doymadımda ama iyi geldi çok lezizdi.. Buda bu haftanın ilk ve son kaçamağı olsun. Amin
evet canim oncelikle diyet. spor vucudu bicimlendirmek icin sart. diyetisyene gitmen iyi olmus. ben de online destek almistim ama kacamaklar yuzunden sonuca ulasamadim.Merhaba kızlar ,
Uzun zamandır yoktum gelemedim.. sırt ağrım çok uzun sürdü hala da tam geçmiş değil Rabbim kimseye vermesin çok zor süreç....Dikkat ediyorum kendimi çok yormamaya çalışıyorum ....bu dönemde yedim yattım haliyle kilolar geri geldi.. birde 15 gün babam bizdeydi misafir varken diyet hiç olmuyor herşey değişiyor yemek düzeni bile ☹
Geçtiğimiz salı diyetisyene başladım tekrar düzen kurmaya başladım... spor mecbur çok az yapıyorum ... diyetisyen bana sen diyetin %20 lik kısmına yani spor kısmına ağırlık vermişsin halbuki işin %80 ne yediğin ne içtiğindir dedi. Evet bir çok insanın üşendiği yapmak istemediği sporu yapmışsın ama beslenmeyi düzene koymadan olmaz dedi...
Hoş hepsi bildiğim şeyler ama sonunda harfiyen uyma kararı aldım .. haftanın 4 günü 1 saat yürüyüş yeter dedi....
2 ana öğün 2 ara öğün şeklinde başladık salı randevum var sonucu merak ediyorum...tartılmıyorum sürpriz olsun diye...diyetisyenin tartısında 68.700 çıktım tabii gittiğim saat akşam saati deli gibi yedim öyle gittim...jübile yaptım
Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz??.. listeye keşke girebilsem hazır diyetisyene de gidiyorum ama yanılmıyorsam nisanda girebiliyorum.....
Diyetisyen beni disiplin eder diye düşündümevet canim oncelikle diyet. spor vucudu bicimlendirmek icin sart. diyetisyene gitmen iyi olmus. ben de online destek almistim ama kacamaklar yuzunden sonuca ulasamadim.
Geçmiş olsun canımMerhaba kızlar ,
Uzun zamandır yoktum gelemedim.. sırt ağrım çok uzun sürdü hala da tam geçmiş değil Rabbim kimseye vermesin çok zor süreç....Dikkat ediyorum kendimi çok yormamaya çalışıyorum ....bu dönemde yedim yattım haliyle kilolar geri geldi.. birde 15 gün babam bizdeydi misafir varken diyet hiç olmuyor herşey değişiyor yemek düzeni bile ☹
Geçtiğimiz salı diyetisyene başladım tekrar düzen kurmaya başladım... spor mecbur çok az yapıyorum ... diyetisyen bana sen diyetin %20 lik kısmına yani spor kısmına ağırlık vermişsin halbuki işin %80 ne yediğin ne içtiğindir dedi. Evet bir çok insanın üşendiği yapmak istemediği sporu yapmışsın ama beslenmeyi düzene koymadan olmaz dedi...
Hoş hepsi bildiğim şeyler ama sonunda harfiyen uyma kararı aldım .. haftanın 4 günü 1 saat yürüyüş yeter dedi....
2 ana öğün 2 ara öğün şeklinde başladık salı randevum var sonucu merak ediyorum...tartılmıyorum sürpriz olsun diye...diyetisyenin tartısında 68.700 çıktım tabii gittiğim saat akşam saati deli gibi yedim öyle gittim...jübile yaptım
Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz??.. listeye keşke girebilsem hazır diyetisyene de gidiyorum ama yanılmıyorsam nisanda girebiliyorum.....
Evet kaptanım yaaaaa acele yapmıştım paylaşımı unutmuşum silmeyi. Teşekkür ederimİyi akşamlar
LAydLiNe kaptanım merhaba.
Sonuç listelerini hazırlarken farkettim ki, bildiriminizin karşısında bildirimde bulunmadı notu var, yanlışlıkla kalmıştır diye sildim, bilginize.
Hedef belirleyecek miyiz ki? Yüzdelik hesaba göre yarışıyoruz ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?