çok geçmişolsun melzeyit.bu arada menier nedir sakıncası yoksa öğrenmek isterim.sanırım dr yolu göründü bana.aslını istersen gebelikten önce gitmiştim ve bağırsak iltihabım vardı.gebelikte şikayetlerim azaldı,ama ilaçlarımı kullanamamıştım vede böyle şişkinliğim olmuyordu.gebelikten sonra şişkinlikle beraber tekrar başladı.umarım biran önce geçerde rahatlarım çok sinir bozucu.ADCIM BENİMKİ O ŞİŞKİNLİKTEN değil senin bağırsak problemin olabilir benim menier sendromu ve kalbime elektrik gitmiyor bu yüzden vücudum su topluyor bazen 1 günde 3 kilo aldığım oluyor bu yüzden desali kullanıyorum vücudumdaki suyu atsın diye sen bi doktora git istersen bakteri falan olabilir dolaşım sisteminde
çok geçmişolsun melzeyit.bu arada menier nedir sakıncası yoksa öğrenmek isterim.sanırım dr yolu göründü bana.aslını istersen gebelikten önce gitmiştim ve bağırsak iltihabım vardı.gebelikte şikayetlerim azaldı,ama ilaçlarımı kullanamamıştım vede böyle şişkinliğim olmuyordu.gebelikten sonra şişkinlikle beraber tekrar başladı.umarım biran önce geçerde rahatlarım çok sinir bozucu.
:enbuyukkk:
selam kızlar
sabah artık süt içmek istemedim 2 gündür midem çok bozuk
bu sebepten sabah kaçamak yaptım 1 büyük tost meyve suyu ve üzgünüm çok az patates kızartması
bu arada almış olduğunuz karar bana çok uyar önce kendi takımımızda uygulayalım şu koçluk meselesini sonra kardeş takımla bakarız
takımdaki bütün arkadaşlar rahatsız ya hepinize geçmiş olsun kızlaryaa biran önce hepiniz iiyileşiinn dikkat edin ilaçlarınızı kullanın....
canım sen bebişine bak yazık ilgisiz kalmasın bir pazarınız var
ayy canım yaa tek gününde bizimle bile ilgileniyon a.s.
çok geçmişolsun melzeyit.bu arada menier nedir sakıncası yoksa öğrenmek isterim.sanırım dr yolu göründü bana.aslını istersen gebelikten önce gitmiştim ve bağırsak iltihabım vardı.gebelikte şikayetlerim azaldı,ama ilaçlarımı kullanamamıştım vede böyle şişkinliğim olmuyordu.gebelikten sonra şişkinlikle beraber tekrar başladı.umarım biran önce geçerde rahatlarım çok sinir bozucu.
:enbuyukkk:
canım geçmiş olsun, dikkat et kendine. Bence biran önce git doktora, tekrarlamış olabilir.
Benim de ülserim vardı, gbelikte zorlanırım demiştim ama inanılmaz bir kere midem ağırmadı.
bir yandan da ders notlarımı, sunumlarımı ayarlıyorum, öğrencilerime mail atıyorum, sayfama notlar koyuyorum :dance:
hepinize yeterim şekercim :teytey:
takımcıma tabi vakit ayıracağım:enbuyukkk:
melzeyit canım en çok sen merak ediyordun hemen bilgilendireyim
herbalife ı bugün kullanmadım çünkü midem 2 gündür iyi değil
ilk kullandığım zamanlar acıkıyordum sonra açlığa alıştım
meğer açlığa alışmamışım bugün farkettim gerçekten bu ürün bayağı bi tok tutuyormuş
bugün gerçek anlamda acıktım
yediklerim
sabah büyük bi tost 1 meyvesuyu biraz patates kızartması
tabii sabah çok geç yemiştim
akşamda
2 tane zeytinyağlı enginar ve 1 kaşık yoğurt
ama şimdi çok açım normalde bu kadar acıkmıyordum mesela meyve bile yemediğim oluyordu
ama şu an meyve yiyorum açlığımı bastırmak için
kilo vermeye gelince bana çok yaramadı ama bi arkadaşım 6 haftada 16 kilo verdi bünyeye göre değişiyor
13.takımın çıtırları herkese slmlar
bu gün nöbetçiydim ve yemekhaneden yedim
neler yedim
sabah 2 çatal peynir 1/2 kepek ekmek 1 zeytin 1 kutu reçel
ara yok
öğle menemenimsi bişey ve p.pilavı azıcık. 1 muz
ara 3 N**** (Siyahi) :ecrin_bebek:
akşam çorba ve salata.haşlanmış tavuk göğsü
yine su içemedim dosbaaaaaaaaaaaaa:1shok:
öğrencilerle yakartop ip atlama
süpersin melis üstelik birde küçük hanfendü:ecrin_bebek: var evde
ee nası gidio kızlar anlatın biraz yaw...bu hafta sanki çok katılım yok gibi..gerçi herkes haftasonu bişeylerle uğraşıyor ama..
melzeyit canım en çok sen merak ediyordun hemen bilgilendireyim
herbalife ı bugün kullanmadım çünkü midem 2 gündür iyi değil
ilk kullandığım zamanlar acıkıyordum sonra açlığa alıştım
meğer açlığa alışmamışım bugün farkettim gerçekten bu ürün bayağı bi tok tutuyormuş
bugün gerçek anlamda acıktım
yediklerim
sabah büyük bi tost 1 meyvesuyu biraz patates kızartması
tabii sabah çok geç yemiştim
akşamda
2 tane zeytinyağlı enginar ve 1 kaşık yoğurt
ama şimdi çok açım normalde bu kadar acıkmıyordum mesela meyve bile yemediğim oluyordu
ama şu an meyve yiyorum açlığımı bastırmak için
kilo vermeye gelince bana çok yaramadı ama bi arkadaşım 6 haftada 16 kilo verdi bünyeye göre değişiyor
Ben geldim herkes gitmiş yine
Bu gün ben geç kalktım kahvaltı ve öğle yemeği birleşti
Melemen, peynir,4-5 tane zeytin,
roka,maydanoz taze nane
2 dilim çavdar ekmeği ve bir çay kaşığı bal yedim
öğleden sonra 3 saatten fazla halk oyunları çalışması ve yaklaşık 1.5 lt su
akşam ise öyle yorgundum ki iştah falan kalmamıştı
2 tane köfte yedim 2-3 bardak ayran içtim (yinede hararetim geçmedi)
Bu arada melzeyirçiğim benim yaptığım diyet protein ayırma değil karbonhidratı azaltma
burada Karbonhidrat diyeti diye bir topik var oradan daha ayrıntılı okuyabilirsin. karbonhidratlara puan veriliyor günlük yediğin karbonhidrat miktarı 50 puanı geçmeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?