Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hemen cevaplıyorum güzelim adı desal ödem söktürücü bağırsaklarla değil idrarla atıyosun bu iyi yani biras başağrısı yapıyor ve ayrıca koçluk hakkıondaki fikirlerinede katılıyorum

kızlar ben kendimde incelme görüyorum belimde ve kalçamda ama tartımda eksilme yok..... benneyaptımki

hemen cevaplıyorum güzelim adı desal ödem söktürücü bağırsaklarla değil idrarla atıyosun bu iyi yani biras başağrısı yapıyor ve ayrıca koçluk hakkıondaki fikirlerinede katılıyorum
teşekkürederim.eşim eczaneye sormuştu.birkaç ilaç adı vermişler,ama senin yazdığın ilacı yazmamışlar.eğer gerçekten kullan dersen tavsiyene uyup kullanmak istiyorum.tabi bulabilirsek.

kızlar ben kendimde incelme görüyorum belimde ve kalçamda ama tartımda eksilme yok..... benneyaptımki

bence buda çok önemli nereus.çünkü bu incelmeler zamanla kiloya dönüşecek yani inceldikçe kilo vereceğini düşünüyorum.herhangi bir krem kullamıyorsan sıkılaştırıcı mesela gayet güzel bir haber senin adına sevindim.

selam kizlar nasilsiniz bakalim ben dün bütün gün calistim melyezitcim haklisin ögünleri cok atliyorum ama ben sabah ise gidiyorum ve kahvalti canim istemiyor öglen esimde eve geliyor hep beraber ya kahvalti yapiyoruz yada yemek yiyoruz evde ne olursa aksamda ise gidiyorum cocuklar yerken canim istemiyor saat 4.4.5 arasi oluyor isten gelesiyoe kadarda cok gec oluyor 8-9 gibi iste meyve yada cubuk kraker gibi hafaf seyler yemeye caliyorum onun icinde ögünler gidiyor ama bu hafta daha düzenli yapmaya calisacagim bakalim cünkü ilaclari mecbur tok karnina almak zorundayim yoksa midem cok kötü oluyor ben dün aslinda guzel yemistim taki aksam görümceme gidesiyoe kadar
21.mart
kahvalti
2 bardak cay
iki dilim ekmek
zeytin peynir
domates salatalik
arada 1 elma
1 fincan kahve
aksam
mercimekli köfte:tomato:
22 mart
kahvalti
iki dilim ekmek
zeytin
biraz patates kavurmasi
peynir
domates
salatalik
arada
1 elma
aksama
firinda tavuk ve salata
1.5 litre su
simdilik bu kadar

ilacın adı desal perşembeleri kullanıyorsun ok.sağolasın,peki nereusa verdiğin ilacın adı nedir onuda öğrenebilirmiyim.ben sürekli şişkinlik yaşıyorum bu problemi atlatamadım.artık dr gitmeyi planlıyorum ama senin dediğin ilaç işe yararsa belkide gitmeme gerek kalmaz.şuan bile karnım o kadar şişki anlatamam.daha doğru dürüst birşey yemedim bile.umarım bendede işe yarar.

adcım sıkılaştırıcı krem falan hiç bişey kullanmıyorum ayy inşallaahh

kızlar merhaba,
malum pazar ben de bugün pek giremedim, kızım uyudu ben de notlarımı toparladım, o arada yarın biliyorsunuz bütün gün dersim var. Neyse az kaldı işim ama sonra yemek, sonra kuaför akşam olur artık.
Bu arada dün ne yediğimi de yazamadım, eşim nöbetçiydi annemlere gittik, kızım uyudu ben de peşinden uyudum çok yorgundum, kızımın gece uyukuları yine bozuk çünkü.
Dün (22 mart) ne yedim:
sabah: 1/2 puaça (geçen haftadan saklamıştım ya, ama yine de eşimle pyalaştım), bal, peynir.
ara: yok
öğlen: kurufasulye
ara: 1 kol böreği (annem yapmıştı )
akşam: tavuk, salata.
ara: 1 dilim kek ama kocaman dilim
offf hafta sonları bütün diyet gidiyor elden.
Neyse bugün dikkat ederim.

Tüm düşüncelerinde haklısın. Biz aslında Melzeyitin önerisi ile bu koçluk işini bizim takımda yapalım dedik, iyi kilo verenler veremeyenlere/ azkilo verenler şeklinde. ama kardeş takım beraber yapalım diyince formül aramaya başladık.
İsterseniz şöyle yapalım, herkes de kafalar karıştı, önce bizim takımda oturtalım bu işi, işe yararsa kardeş takımla beraber uygulamaya koyarız. Bu süreçte de kardeş takımla daha iyi kaynaşırsınız, daha samimi bir ortamda yürütebiliriz.
Bizde de şöyle yapabiliriz, en az kilo veren ya da alan kişinin o hafta koç desteği alması zorunlu olsun, koç olarak da o hafta en çok kilo veren kişilerden biri/ ya da bugüne kadar en başarılı kilo veren kişi olabilir. Onun dışında isteğe bağlı olarak başka eşleşmeler de yapılabilir. Mesela dosba farklı şekil beslendiği için bu aralar bana uygun değil diyor haklı. Ama başka kişiler isteyebilir. Ne dersiniz?

20.03.2009
öğün arasında 1 adet çikolata bir adet elma ve yeşil çay
4 adet sigara böreği
1.5 dilim çikolatalı pasta
19.03.2009
Öğlen : iki tane tost 1
18.03.2009
O saah ne kadar ekmek yediğimi hatırlamıyorum bile ağır bir kahvaltı yapmıştım
Öğlen1 dilim börek
Yarım dilim revani
14.03.2009
Öğlen köfte ekmek

gülüm kilo verememenin sebebini buldum.

ADCIM BENİMKİ O ŞİŞKİNLİKTEN değil senin bağırsak problemin olabilir benim menier sendromu ve kalbime elektrik gitmiyor bu yüzden vücudum su topluyor bazen 1 günde 3 kilo aldığım oluyor bu yüzden desali kullanıyorum vücudumdaki suyu atsın diye sen bi doktora git istersen bakteri falan olabilir dolaşım sisteminde

bencede bu fikir şuan için daha sağlıklı görünüyor tatlım ozaman eşleşmeleri sen ayarla böylece kimse yok diyemez yarından geçerli başlayalım

kızlar benim 2 saatlik işim var hepinizi öptüm bu akşam umarım herkesler olurda sohbet ederiz bitürlü toplu halde bi araya gelemedik bu gece ders çalışacam internetim açık olacak bi durum değerlendirmesi yapalım ne dersiniz

tamam o zaman önce kendi takımımızda uygulayalım. Sonra açılırız. Kimse stres olmaz, çok samimi olduk artık birbirimizle güzel takımın benim.

görüşürüz canım kolay gelsin ama ben akşamları giremiyorum nete

bensiz kalcanız yani.. sırnaşık şey

kimsenin saati kimseye uymuyor genelde kötü oluyor.
B:en bu akşam girmeye çalışırım, umarım girebilirim çünkü biliyorsunuz laptop arızalı eşim de çeviri yapacakmış,i bakalım denk getirebilirim inşallah. Girebilen girsin canlarım konuşalım.

geçmiş olsun canım.

ablam canım çok geçmiş olsun sporda yapcaksın zararı olurmu acaba sana dikkat et emi kendine a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…