teşekkürederim.eşim eczaneye sormuştu.birkaç ilaç adı vermişler,ama senin yazdığın ilacı yazmamışlar.eğer gerçekten kullan dersen tavsiyene uyup kullanmak istiyorum.tabi bulabilirsek.hemen cevaplıyorum güzelim adı desal ödem söktürücü bağırsaklarla değil idrarla atıyosun bu iyi yani biras başağrısı yapıyor ve ayrıca koçluk hakkıondaki fikirlerinede katılıyorum
kızlar ben kendimde incelme görüyorum belimde ve kalçamda ama tartımda eksilme yok..... benneyaptımki
teşekkürederim.eşim eczaneye sormuştu.birkaç ilaç adı vermişler,ama senin yazdığın ilacı yazmamışlar.eğer gerçekten kullan dersen tavsiyene uyup kullanmak istiyorum.tabi bulabilirsek.
onu vyazdırmana gerek yok ben sadece perşembe günleri kullanıyorum benim ödem problemim olduğu içi gözle görülen al derim bide nereusa bi ilaç adı vermiştim istersen onuda sor benim 4 yıldırbi eczacım var o verdi bunu fyatıda1.98 tl sadece perşembeleri kullan tartıda gerçek kilon ortaya çıkar ben alıyorum eğer süt vermiyosan çocuğuna bi kullan derim lahana kapsülünden çok ucuz hemde bi zararı olacağınıda zannetmiyorum olsaydı eczacım vermezdi
teşekkürederim.eşim eczaneye sormuştu.birkaç ilaç adı vermişler,ama senin yazdığın ilacı yazmamışlar.eğer gerçekten kullan dersen tavsiyene uyup kullanmak istiyorum.tabi bulabilirsek.
bence buda çok önemli nereus.çünkü bu incelmeler zamanla kiloya dönüşecek yani inceldikçe kilo vereceğini düşünüyorum.herhangi bir krem kullamıyorsan sıkılaştırıcı mesela gayet güzel bir haber senin adına sevindim.
bu arada kızlar koçluk fikrinde hem fikirim,ama basit bir görev olduğunu düşünmüyorum,''çok yedin az ye,geç yedin erken ye'' gibi olacaksa sanırım pek bir faydası olmaz.lölizin dediği gibi akşam karbonhidratlı alınmaması lazım gibi mesela.böyle bilgileri iyi bilmesi gerektiğini düşünüyorum.yani hangi zamanda neyin tüketileceğini bilmesi gerekiyor diye düşünüyorumve de 2 hafta sürdürülmesi taraftarıyım.yani bu hafta olmadı vazgeçelim şeklinde olmaması gerekli.çünkü ilk hafta sorumluluğunu üstlendiği kişinin vucüdunu ve metabolizmasını tanımak adına uğraş verilmeli,yani karşısındakinin gün boyunca ençok neleri yediği,hızlımı yoksa yavaşmı yiyor,gibi bilgiler mesela.ona görede bir liste hazırlamalı diye düşünüyorum.faydalı olunursada kilolar verilesiye kadar sürdürülmesi taraftarıyım.bunlar benim nacizane fikirlerim.neyse bu arada melzeyit birşey sormak istiyorum bu şişkinlik için eczaneden bir ilaç aldım ve iyi geldi demiştin.sakıncası yoksa bu ilacın adını özelden yazarmısın.umarım cevaplarsın.:1rolleyes:
ilacın adı desal perşembeleri kullanıyorsun ok.sağolasın,peki nereusa verdiğin ilacın adı nedir onuda öğrenebilirmiyim.ben sürekli şişkinlik yaşıyorum bu problemi atlatamadım.artık dr gitmeyi planlıyorum ama senin dediğin ilaç işe yararsa belkide gitmeme gerek kalmaz.şuan bile karnım o kadar şişki anlatamam.daha doğru dürüst birşey yemedim bile.umarım bendede işe yarar.
Tüm düşüncelerinde haklısın. Biz aslında Melzeyitin önerisi ile bu koçluk işini bizim takımda yapalım dedik, iyi kilo verenler veremeyenlere/ azkilo verenler şeklinde. ama kardeş takım beraber yapalım diyince formül aramaya başladık.
İsterseniz şöyle yapalım, herkes de kafalar karıştı, önce bizim takımda oturtalım bu işi, işe yararsa kardeş takımla beraber uygulamaya koyarız. Bu süreçte de kardeş takımla daha iyi kaynaşırsınız, daha samimi bir ortamda yürütebiliriz.
Bizde de şöyle yapabiliriz, en az kilo veren ya da alan kişinin o hafta koç desteği alması zorunlu olsun, koç olarak da o hafta en çok kilo veren kişilerden biri/ ya da bugüne kadar en başarılı kilo veren kişi olabilir. Onun dışında isteğe bağlı olarak başka eşleşmeler de yapılabilir. Mesela dosba farklı şekil beslendiği için bu aralar bana uygun değil diyor haklı. Ama başka kişiler isteyebilir. Ne dersiniz?
nereuscum spor inceltir, tüm incelmeler de hem nkiloya yansımaz, zamanla hepsinin yansıyacağına eminim.
kızlar benim 2 saatlik işim var hepinizi öptüm bu akşam umarım herkesler olurda sohbet ederiz bitürlü toplu halde bi araya gelemedik bu gece ders çalışacam internetim açık olacak bi durum değerlendirmesi yapalım ne dersiniz
ADCIM BENİMKİ O ŞİŞKİNLİKTEN değil senin bağırsak problemin olabilir benim menier sendromu ve kalbime elektrik gitmiyor bu yüzden vücudum su topluyor bazen 1 günde 3 kilo aldığım oluyor bu yüzden desali kullanıyorum vücudumdaki suyu atsın diye sen bi doktora git istersen bakteri falan olabilir dolaşım sisteminde
ADCIM BENİMKİ O ŞİŞKİNLİKTEN değil senin bağırsak problemin olabilir benim menier sendromu ve kalbime elektrik gitmiyor bu yüzden vücudum su topluyor bazen 1 günde 3 kilo aldığım oluyor bu yüzden desali kullanıyorum vücudumdaki suyu atsın diye sen bi doktora git istersen bakteri falan olabilir dolaşım sisteminde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?