amiiin... inş. canım
2 gündür midem bulanıyordu çok korktum hamileyim diye...
sonuçta herbalife kullanıyorum ilk defa tek çizgiye bu kadar çok sevindim
şu kiloları vereyim çok istiyorum artık hayırlıca :ecrin_bebek:
evet ya allah dosbacıma ve kaymaklıma kendileri gibi güzel çocuklar nasip etsin
melis aslında kalistenin yazdıklarınada baktım ama kafamda şöyle bir soru işareti var mesela ben kendi adıma şahsendelikafadulden 5.takıma daha yeni takıldım ve kimseyi tanımıyorum ama kendi grubumda ki arkadaşların yemek düzenlerini ve ne azbuçuk birbirimize alıştık zorlanırmıyız acaba tanımadığımız birileri üzerinde baskı kurmaya acaba alınganlıklar olurmu
bu asrda arkadaşlar lütfen yediklerimizi yazmaya devam edelim, dün akşam az kişi yamiştı, kaçamak yok ona göre, yazamayacağınız şeyler yemeyin.
melis aslında kalistenin yazdıklarınada baktım ama kafamda şöyle bir soru işareti var mesela ben kendi adıma şahsendelikafadulden 5.takıma daha yeni takıldım ve kimseyi tanımıyorum ama kendi grubumda ki arkadaşların yemek düzenlerini ve ne azbuçuk birbirimize alıştık zorlanırmıyız acaba tanımadığımız birileri üzerinde baskı kurmaya acaba alınganlıklar olurmu
..ben de yediklerimi yazayım
sabah süt
1 dilim ekmek ve çok az tulum peyniri
öğlen
1 tabak taze fasülye
akşam sadece süt
bu arada eşimle yürüyüşe çıkacağız akşama kadarda 3 lt su
..
dosbam ne güzel her gün 3 litre su içiyosun..ben hiç içmediğimi farkettim.bir yöntemin varssa bana :çok üzgünüm:da anlat canım
canım bende hiiiiç ama hiiiç su aklına gelmeyenlerdenim
ama herbalife ile içmek zorunda olduğum için içiyorum
ama şundan eminimki bittiğinde de bana alışkanlık kalacak
benim sana tavsiyem şu
önce evine,çantana,masana kayabileceğin pet şişe al
ben önceden hep 1/2 lt tercih ediyordum yada 1.5 lt lik
ama en idealini buldum 1 lt pet şişe delikafadulden
çok daha ideal olduğunu gördüm
1/2lt şişe bitince üşeniyorsun 1.5 çantaya girmiyor :1no2:
sabah kalkar kalkmaz hiç bişey yemeden önce 2 bardak su içiyorum
bu çok önemli sonrası zaten gelio
hep elimde geziyorum gittiğim odaya pc başında sporda ve sokakta
yani kısacası hep gözünün önünde bulunsun
ister yudum yudum istersen bardak bardak iç
ama önce kendine söz ver
hoş biliyosun ben bu hafta vermedim ama su muhakkak sonuçlarını bana gösterecek buna inanıyorum
çok güzel açıklamışsın şeker,,hemen uygulamaya başlayacağımm..
bi de çiş problemi çıkacak galiba kaydirigubbakcemile3
canım ya fazla vaktim yok bakıp hemen çıkıyorum bende yazdım bizim takıma melis bakıp aktarır buraya, yani başlayalım olmaz ben sevmedim çok daha kötü oldum diyen olursa bu duruma göre ayarlama yaparız çünkü amacımız herkesin keyifle kilolardan kurtulması değilmi kim nasıl zevk alacaksa o yönü deneriz... pazartesiye dek düşünüp fikir üretelim isteyen yazar kabul eden etmeyen filan.. bizdede yeni üyeler gelecek honeyimiz halime onu çıkartalım dedik işte bu düzenlemeleri yapalım pazartesiden itibaren yazılanları toparlayıp işimize koyuluruz.. öptüm kaçtım hepinizi....
yediklerimizi cuma günü yazıcaz diye yazmıyordum buraya.
sabah kurabiye:tomato:
öğlen bulgur pilavı, yoğurt
bugün uzun zamandır yemediğim ve tiryakisi olduğum çekirdek yedim. 2 şişe maden suyu içtim. akşam yemeği için midemde yer kalmadı.
Boş kaldıkça bisiklete biniyorum ve Ebru Şallı'nın pilatesini yapıyorum. Vücudum baya toparlandı. Pilates çok yavaş beni sıkıyor ama sonrasında kendimi iyi hissediyorum tavsiye ederim.
caım açıkcası ben bu konuda çok kararsız kaldım.yani belki samimi olamayacağız ama mesafeden kaynaklanan bir otorite de oluabilir.böylece biz de daha kontrollü oluruz.arkadaşlar kallistenin de dediği gibi daha iyi/değişik fikri olanlar yazsın pazartesiye kadar, bence çok iyi olur. Eşleştime için de fikirlerinizi bekliyorum.
Selam arkadaşlar ancak geldim.Dün beni halk oyunlarında yarışma kadrosuna almışlar hafta sonu yoğun çalışıyorum ama şikayetçi değilim bir türlü düzene oturtamadığım sporu bu şekilde daha sıkı yapabileceğim.Okul çalışmaları da hızlandı ben he sene bu 23 nisan ve 19 mayıs döneminde zayıflarım zaten.
Koçluk demişsiniz kardeş takıma elimden bie şeyler gelirse ne mutlu seve seve
Analiz istemişsiniz uzun uzun yazamayacağım çünkü benim diyetim listeye dayalı değil zaten o yüzden tercih ettim protein ağırlıklı diyeti.
Genelde her gün tek öğün karbonhidratı tercih ettim o da genelde öğlene denk geldi.
Okulda çok fazla seçenek yok çünkü ama tostumun ekmeğini evden getirdim (her gün iki dilim çavdar ekmeği ve dil peyniri)
Dışarıda yediğimde genelde ızgara tercih ettim
Sabah yoğun proteinli bir kahvaltı öğlende ızgara falan yediysem akşamları çorba ve 1 dilim ekmek yedim yada salata (patates,brokoli..falan)
Benim derdim kan şekerimi belli bir seviyede tutmaktı çünkü aniden düşen şeker beni hemen anlık atıştırmaya özelliklede abur cubura yönlendiriyordu.
Tatlı krizleri için püsküütten aldığım bir tüyo çok işime yaradı tarçın canm taylı çektiğinde çubuk tarçın parçasını attım ağzıma kahvemin bile içine attım (tadı da güzel oluyor bu arada)tatlı krizlerimi püskürttü gerçekten ben tatlısız yaşayamayanlardanım ama maalesef tatlı kesilmeden kilo verilmiyor.
Gelelim bundan sonrasına asıl macera şimdi başlıyor.Hedefime çok az kaldı.Protein diyetleri hızlı kilo verdiriyor ama hızlada aldırıyor bu yüzden hedefime 2 kilo kala karbonhidratları dengeli bir şekilde tekrar hayatıma sokacağım.Bundan sonra 2 öğün karbonhidrat (ama kaliteli yani kana yavaş karışan) tüketeceğim akşamları yine az karbonhidratlı olacak çünkü onlar en çok akşam zararlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?