Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

pilates için söylenen : "10 derste farkı hissedecek, 20 derste farkı görecek, 30 derste ise farklı bir bedene sahip olacaksınız"

uymayalım bu nişanlılara başdan çıkarıyorlar bizi :) onlar bize uysunlar :)

tesadüfe bak bende temmuz 2009'da nisanlandim sizin dügün ne zaman karar verdinizmi? yoksa belli degilmi daha

yok belli değil aslında belliydi ama erteledim acelem yok :) beklesin biraz uğraşsın öyle kolay değil kız almak hehe evlenene kadar onlar çekicek sonra biz hep öyle oluyor bare uzatalımda keyf sürelim biraz ay çok kötüyüm

bayağı şey tutuyor seninle ay senin kilondada olayım birde hehe :) ekim 2008 den beri birlikteyiz temmuz 2009 nişan

Son düzenleme:
maşallah canım, ne kadar uzun zamandır nişanlıymışsınız:) tadını çıkarın bol bol.
bizim de en kızdığımız şeylerden biri diyette olan birine yemek konusunda ısrar edenler. senin yaptığın gibi yapmak lazım aslında:)
spordan nefret etmesin sonra nişanlın:) seni görmesine engel oluyor diye

oo maşallah o ne boy öyle ya
pilatesin hep önemli olduğunu söylüyorlar. ben de başlamak istiyorum artık.

pilates için söylenen : "10 derste farkı hissedecek, 20 derste farkı görecek, 30 derste ise farklı bir bedene sahip olacaksınız"
hımm bunu yazıyorum bir yere o zaman:)

şimdiki kızlar çektiriyorlar valla :)

hehe evet öyle kolay değil :) çeksinler :) bişey diyemiyor ya beni tanıyan bilir 1 kadın 1 erkeği izliyormusun bilmiyorumda nişanlım hep oradaki zeynebe benzetiyor beni huyumu hahah tersim kötüdür kaç direk :) o yüzden spora bişey diyemez :) birde 1.5 senelik aldım üyeliğimi hehe

aynen öyle oldu.. nisanlim baska bi yerde oturdugu icin buraya tatile gelmisti.. bende onu havaalaninda alacagim zaman onu gördügümde kosa kosa ona sarildim ve bi baktimki ayagimi yerden kesmis.. bana sonradan acayip kilo verdigimi ve kendi istegi disinda kendisininde haberi olmadan beni kadirdigini söyledi hihi .. demek okadar alismiski kilolarima verdigimde hafif gelmissim

3 ay onu görmeyecegim ve üzüleyim mi sevineyim mi bilmiyorum.. nede olsa beni yedirmeye calisan bi nisanlim olmayacak ve daha kolay kilo verecegim

kızlar ben yatar sabah iş var kendinize iyi bakın yarın görüşürüz kaçamaksız günler
iyi geceler canım. yarın görüşmek üzere inşallah.
dijitürk olmadığından izleyemiyorum o diziyi. ama keyifli bir diziye benziyor. bazen youtube'da kısa videolarını görüyorum.
spor üyeliğin de hayırlı uğurlu olsun:) nişanlın da üye olur olmazsa senden ayrı kalmaz:)

ay yatamıyorumki hehe :) ben onu üye yapıcam kendi evine yakın olan yere :) hatta dedim beslenme listeni ben oluşturucam ve amino asitlerin falan butun takvıyelerının sponsoru benim :)

cicim üzülme ama sadece özle ve diyetini rahatlıkla yap :) yine gelince zayıf bulsun seni

artık bu saatlere kadar hep şen burası şen şakrak veriyoruz kilolarımızı

Ayy biz de daha yeni biraz daha hareketlensek diyorduk.

Hiç güleceğim yoktu bu gece.
:)

ay yatamıyorumki hehe :) ben onu üye yapıcam kendi evine yakın olan yere :) hatta dedim beslenme listeni ben oluşturucam ve amino asitlerin falan butun takvıyelerının sponsoru benim :)
şanslı adam valla, daha ne olsun? nişanlısı bu kadar özenle ona spor yaptıracak. siz de inşallah düğününüze fit bir çift olursunuz canım.:81:

güzel olaymış ya sen düğüne daha da hafif olacaksın inşallah.:97:

Demek burasi hareketlenmesi icin 2 üye lazim mis oda biz olduk tesadüfen artik hep böyle olur insallah , Allah nesemizi bozmasin ve bol bol kilo verelimmmm
gerçekten hoşgeldiniz canım. gündüzleri daha hareketliyiz tabi nispeten. akşamları evinde bilgisayar olmayan arkadaşlar veya da iş güç yüzünden pek girilmeyebiliyor takıma. ama bugün gece hoş oldu gerçekten. tv izleyecektim bilgisayarın başından kalkamadım

kızlar hızınıza yetişebilsem hoşgeldiniz diyecem ama maşallah çok hızlısınız
HOŞGELDİNİZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…