- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
benimki de aynen öyle.. ama beyefendi 100 kiloda 187 boyunda masallah atletik vücutlu ve ne yerse veriyor kas orani yüksek diye.. bende salak gibi ona uyup yiyorum ve kilolari aliyorum. bu sefer kararliyim ve kilolari verecegim ama bu sefer spor destekli..
bi hafta öncesinden 1 ay pilates yapmistim ve inanilmaz bi sikilasma oldu. vücudumun toparlandigini hissetmistim ama kilo vermem durmustu.. suan pilatesime yine baslayacagim ve yürüyüslerle destekleyecegim
Ayy burası hareketlenmiş .
Hoşgeldiniz arkadaşlar.
tesadüfe bak bende temmuz 2009'da nisanlandimsizin dügün ne zaman karar verdinizmi? yoksa belli degilmi daha
maşallah canım, ne kadar uzun zamandır nişanlıymışsınız:) tadını çıkarın bol bol.evet nişanlıyım 2009 temmuzdan beri :) öyle tersim fenadır bilir bugünde heyheylerim üstümde :) reglm ya sinir var biraz herkesi paylıyorumdiyete başlayınca herkes eyvah çekiyor :) yemek teklif etmeye korkuyorlar yiyorlar zındığı :) nişanlımada diyorum bak anlaşma yapıyorum :) 1-çiğköfte yok 2-fast food yok 3-bana patates kızart demek yok işine geliyorsa ben sebze ve salata yiyorum ama 16:00 sonrası bişey yemiyorum yoksa sadece telefonda konuşuruz :) benim yanımda yeme gerçi hoş spor yaptığımdan beri görüşemiyorum kimseyle kendimi spora adadım :)
oo maşallah o ne boy öyle yabenimki de aynen öyle.. ama beyefendi 100 kiloda 187 boyunda masallah atletik vücutlu ve ne yerse veriyor kas orani yüksek diye.. bende salak gibi ona uyup yiyorum ve kilolari aliyorum. bu sefer kararliyim ve kilolari verecegim ama bu sefer spor destekli..
bi hafta öncesinden 1 ay pilates yapmistim ve inanilmaz bi sikilasma oldu. vücudumun toparlandigini hissetmistim ama kilo vermem durmustu.. suan pilatesime yine baslayacagim ve yürüyüslerle destekleyecegim
hımm bunu yazıyorum bir yere o zaman:)pilates için söylenen : "10 derste farkı hissedecek, 20 derste farkı görecek, 30 derste ise farklı bir bedene sahip olacaksınız"
yok belli değil aslında belliydi ama erteledim acelem yok :) beklesin biraz uğraşsın öyle kolay değil kız almak heheevlenene kadar onlar çekicek sonra biz hep öyle oluyor bare uzatalımda keyf sürelim biraz ay çok kötüyüm
maşallah canım, ne kadar uzun zamandır nişanlıymışsınız:) tadını çıkarın bol bol.
bizim de en kızdığımız şeylerden biri diyette olan birine yemek konusunda ısrar edenler. senin yaptığın gibi yapmak lazım aslında:)
spordan nefret etmesin sonra nişanlın:) seni görmesine engel oluyor diye
oo maşallah o ne boy öyle ya
pilatesin hep önemli olduğunu söylüyorlar. ben de başlamak istiyorum artık.
hımm bunu yazıyorum bir yere o zaman:)
şimdiki kızlar çektiriyorlar valla :)
İyi geceler :)
Sabah gelenler burayı görüp şaşıracak.
pilates için söylenen : "10 derste farkı hissedecek, 20 derste farkı görecek, 30 derste ise farklı bir bedene sahip olacaksınız"
uymayalım bu nişanlılara başdan çıkarıyorlar bizi :) onlar bize uysunlar :)
iyi geceler canım. yarın görüşmek üzere inşallah.kızlar ben yatar sabah iş var kendinize iyi bakın yarın görüşürüz kaçamaksız günler
dijitürk olmadığından izleyemiyorum o diziyi. ama keyifli bir diziye benziyor. bazen youtube'da kısa videolarını görüyorum.hehe evet öyle kolay değil :) çeksinler :) bişey diyemiyor ya beni tanıyan bilir 1 kadın 1 erkeği izliyormusun bilmiyorumda nişanlım hep oradaki zeynebe benzetiyor beni huyumu hahahtersim kötüdür kaç direk :) o yüzden spora bişey diyemez :) birde 1.5 senelik aldım üyeliğimi hehe
iyi geceler canım. yarın görüşmek üzere inşallah.
dijitürk olmadığından izleyemiyorum o diziyi. ama keyifli bir diziye benziyor. bazen youtube'da kısa videolarını görüyorum.
spor üyeliğin de hayırlı uğurlu olsun:) nişanlın da üye olur olmazsa senden ayrı kalmaz:)
kızlar ben yatar sabah iş var kendinize iyi bakın yarın görüşürüz kaçamaksız günler
aynen öyle oldu.. nisanlim baska bi yerde oturdugu icin buraya tatile gelmisti.. bende onu havaalaninda alacagim zaman onu gördügümde kosa kosa ona sarildim ve bi baktimki ayagimi yerden kesmis.. bana sonradan acayip kilo verdigimi ve kendi istegi disinda kendisininde haberi olmadan beni kadirdigini söyledihihi .. demek okadar alismiski kilolarima verdigimde hafif gelmissim
3 ay onu görmeyecegim ve üzüleyim mi sevineyim mi bilmiyorum.. nede olsa beni yedirmeye calisan bi nisanlim olmayacak ve daha kolay kilo verecegim
artık bu saatlere kadar hep şen burası şen şakrak veriyoruz kilolarımızı
aynen öyle oldu.. nisanlim baska bi yerde oturdugu icin buraya tatile gelmisti.. bende onu havaalaninda alacagim zaman onu gördügümde kosa kosa ona sarildim ve bi baktimki ayagimi yerden kesmis.. bana sonradan acayip kilo verdigimi ve kendi istegi disinda kendisininde haberi olmadan beni kadirdigini söyledihihi .. demek okadar alismiski kilolarima verdigimde hafif gelmissim
3 ay onu görmeyecegim ve üzüleyim mi sevineyim mi bilmiyorum.. nede olsa beni yedirmeye calisan bi nisanlim olmayacak ve daha kolay kilo verecegim
şanslı adam valla, daha ne olsun? nişanlısı bu kadar özenle ona spor yaptıracak. siz de inşallah düğününüze fit bir çift olursunuz canım.:81:ay yatamıyorumki hehe :) ben onu üye yapıcam kendi evine yakın olan yere :) hatta dedim beslenme listeni ben oluşturucam ve amino asitlerin falan butun takvıyelerının sponsoru benim :)
Ayy biz de daha yeni biraz daha hareketlensek diyorduk.
Hiç güleceğim yoktu bu gece.
:)
güzel olaymış yaaynen öyle oldu.. nisanlim baska bi yerde oturdugu icin buraya tatile gelmisti.. bende onu havaalaninda alacagim zaman onu gördügümde kosa kosa ona sarildim ve bi baktimki ayagimi yerden kesmis.. bana sonradan acayip kilo verdigimi ve kendi istegi disinda kendisininde haberi olmadan beni kadirdigini söyledihihi .. demek okadar alismiski kilolarima verdigimde hafif gelmissim
gerçekten hoşgeldiniz canım. gündüzleri daha hareketliyiz tabi nispeten. akşamları evinde bilgisayar olmayan arkadaşlar veya da iş güç yüzünden pek girilmeyebiliyor takıma. ama bugün gece hoş oldu gerçekten. tv izleyecektim bilgisayarın başından kalkamadımDemek burasi hareketlenmesi icin 2 üye lazim mis oda biz olduk tesadüfenartik hep böyle olur insallah , Allah nesemizi bozmasin ve bol bol kilo verelimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?