Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın arkadaşlar nasılsınız ben iyiyim dün akşam yine çok az yemek yedim hatta açlıktan gece 3 gibi uyandım ve 4 e kadar uyuyamadım ama yine de bir şey yemedim....

bu sabah peynir ekmek ve az yağlı bol acılı bir yumurta yedim daha çay içmedim

biraz sonra bir portakal yiyeceğim inş

günaydııııınnnn
sabah sabah yine hareketliyiz
evet kızlar cum günü bildirim yapıyoruz saat 11:30a kadar
bu hafta sizin deneme süreniz olduğu için bildirim yapmıyorsunuz haftaya kadar bizimle olur ve bol paylaşımda bulursanız ki öyle görünüyor haftaya sizde cuma bildirim yapıp listede yerinizi alacaksınız

bu arada gribim azalmış gibi ama öksürük çok fena arttı arkadaşlar sabaha kadar öksürdüm
şimdi ıhlamur ile güne başladım
çörekotu yağı içtim birazcık kesti...

poly canım nasılsın??
sohbete katılsana....neler yaptın ne durumdasın uzun zaman oldu??

bu arada gribim azalmış gibi ama öksürük çok fena arttı arkadaşlar sabaha kadar öksürdüm

geçmiş olsun sedergine öneririm soğuk algınlığı için iyi geliyor

kızlar günaydın,
koca bir bardak yağsız sütüm ve ihe'nin üzümlü fındıklı altınçörek ile kahvaltımı yapıyorum :)
günaydın. afiyet olsun canım. altın çörek iyi bir seçim olmuş, içinde oldukça faydalı şeyler var.

günaydın kızlar
dün akşam yemeğim
1 tabak ıspanak yemeği
yarım kase yoğurt

1 bardak nar suyu

sabah
2 bisküvi
bişey yiyesim yok

akşam 50 mekik

kilom: aynı kalmış
günaydın nihancığım. bu hafta iyi gitmiştin ama zaman zaman duruyor kilo vermeler. hem senin hedefine de az kalmış:) öyle hemencecik mezun olma yaw, dermişim:) nihan beni dövermiş. akşam güzel beslenmişsin. bugün de moralini bozma. haftaya gider o kara kilolar.

kilo bildirimini cuma günlerimi yapıyoruz
evet, kilo bildirim günü cuma. bu hafta siz de yazarsanız başlangıç kilonuz olarak not alınır. gerçi sen daha önce takımlardaymışsın sanırım. takımlarda yer alanlar hastalık veya hamilelik gibi nedenlerden ayrılmadılarsa ayrıldıkları kiloyu başlangıç alıyoruz diye biliyorum. takım kaptanımız ad1. o açıklar inşallah bu mesajı görünce.

günaydın canım sana da. dün gün boyunca tam olarak ne yediğini bilemediğim için yorum yapamıyorum. gündüz çok az yediysen ondan acıkmış olman muhtemel. neyse bundan sonra hepsini yazarsın yediklerinin bakarız. kahvaltın da afiyet olsun.

seninki gittikçe bronşit gibi gözüküyor. ıhlamura devam etmen iyi olmuş. inşallah tamamen de kesilir.

ara saatim gelmiş :) 2 adet gün kurusu ile yola devam :) keten tohumu aldım öbür aramda light yoğurt ve keten tohumu olacak

yeni başlayanların kilosu başlangıç kiloları mıydı? ben şuan 80 kiloyum da birde kilomuzu kime nasıl bildireceğiz?:44:
canım burda yazıyorsun cuma günleri 11e kadar yazmamız gerekiyor.
başlangıç kilondaysan yani şuan 80 isen bunu yazman yeterli
ama her cuma mutlaka 11e kadar bildirlm yapmak şart:82:

valla ya az kaldı ee ben mezun olursam ne olcak sizleri özlicem

SELAM KIZLAR NASILSINIZ UZUN ZAMANDIR UĞRAYAMADIM SİZLERE TAKIM İÇİ BİRAZ İŞLERİMİZ VARDI ŞÜKÜR DÜZENE SOKTUK HERŞEYİ ASUMANCIM LİSTEMİZİ KONTROL EDERMİSİN CANIM

5. TAKIM 188. ETAP

takyon ( 66,0 / 67,0 / -1 / -1,51% )
ferihan ( 90,0 / 90,0 / 0,0 / 0,00 % )
atceken2005 ( 56,8 / 57,0 / -0.2 / -0,35 % )
begümD (83,2 / 83,5 / -0,3 / -0,36 % )
amonra ( 81,3 / 80,0 /1,3 / 1,60 % )
elakerem ( 72,0 / 71,9 / 0,1 / 0,14 % )
shelly ( 70,4 / 70,9 / -0,5 / -0,71 % )
ebrehe ( 63,8 / 63,2 / 0,6 / 0,94 % )
esw ( 59,8 / 58,6 / 1,2 / 2,00 % )eski üye geri döndü
senanaz ( 70,0 / 72,0 / -2 / -2,85 % )eski üye geri döndü

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 713,3 / 714,1 / -0,8 / 0,11 % )

canım ben 1 sene önce grupdaydım başlangıç kilom o kalmadıkı aldım
aldınmı şuan hangi kilodaysan onu yaz canım ya
bize destek verirsin
evet
SELAM KIZLAR NASILSINIZ UZUN ZAMANDIR UĞRAYAMADIM SİZLERE TAKIM İÇİ BİRAZ İŞLERİMİZ VARDI ŞÜKÜR DÜZENE SOKTUK HERŞEYİ ASUMANCIM LİSTEMİZİ KONTROL EDERMİSİN CANIM
kendi adıma iyiyim takyoncum sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…