evet canım cuma günleri yapıyoruz:97:
bu arada gribim azalmış gibi ama öksürük çok fena arttı arkadaşlar sabaha kadar öksürdüm
şimdi ıhlamur ile güne başladım
çörekotu yağı içtim birazcık kesti...
sedergine ilaç mı canım ??nedir??
bu ara ilaç kullanamıyorum da ...
c vitamini cnm thylot gibi ama thylot zararlı onu kullanmıyorum
önerin için teşekkür ederim canım ama bu ara ilaç alamıyorum
thylot evet zararlı zaten onuda kullanmazdım
günaydın.kızlar günaydın,
koca bir bardak yağsız sütüm ve ihe'nin üzümlü fındıklı altınçörek ile kahvaltımı yapıyorum :)
günaydın nihancığım. bu hafta iyi gitmiştin ama zaman zaman duruyor kilo vermeler. hem senin hedefine de az kalmış:) öyle hemencecik mezun olma yaw, dermişim:) nihan beni dövermiş. akşam güzel beslenmişsin. bugün de moralini bozma. haftaya gider o kara kilolar.günaydın kızlar
dün akşam yemeğim
1 tabak ıspanak yemeği
yarım kase yoğurt
1 bardak nar suyu
sabah
2 bisküvi
bişey yiyesim yok
akşam 50 mekik
kilom: aynı kalmış
evet, kilo bildirim günü cuma. bu hafta siz de yazarsanız başlangıç kilonuz olarak not alınır. gerçi sen daha önce takımlardaymışsın sanırım. takımlarda yer alanlar hastalık veya hamilelik gibi nedenlerden ayrılmadılarsa ayrıldıkları kiloyu başlangıç alıyoruz diye biliyorum. takım kaptanımız ad1. o açıklar inşallah bu mesajı görünce.kilo bildirimini cuma günlerimi yapıyoruz
günaydın canım sana da. dün gün boyunca tam olarak ne yediğini bilemediğim için yorum yapamıyorum. gündüz çok az yediysen ondan acıkmış olman muhtemel. neyse bundan sonra hepsini yazarsın yediklerinin bakarız.günaydın arkadaşlar nasılsınız ben iyiyim dün akşam yine çok az yemek yedim hatta açlıktan gece 3 gibi uyandım ve 4 e kadar uyuyamadım ama yine de bir şey yemedim....
bu sabah peynir ekmek ve az yağlı bol acılı bir yumurta yedim daha çay içmedim
biraz sonra bir portakal yiyeceğim inş
seninki gittikçe bronşit gibi gözüküyor. ıhlamura devam etmen iyi olmuş. inşallah tamamen de kesilir.bu arada gribim azalmış gibi ama öksürük çok fena arttı arkadaşlar sabaha kadar öksürdüm
şimdi ıhlamur ile güne başladım
çörekotu yağı içtim birazcık kesti...
evet canım cuma günleri yapıyoruz:97:
canım burda yazıyorsun cuma günleri 11e kadar yazmamız gerekiyor.yeni başlayanların kilosu başlangıç kiloları mıydı? ben şuan 80 kiloyum da birde kilomuzu kime nasıl bildireceğiz?:44:
günaydın.afiyet olsun canım. altın çörek iyi bir seçim olmuş, içinde oldukça faydalı şeyler var.
günaydın nihancığım. bu hafta iyi gitmiştin ama zaman zaman duruyor kilo vermeler. hem senin hedefine de az kalmış:) öyle hemencecik mezun olma yaw, dermişim:) nihan beni dövermiş. akşam güzel beslenmişsin. bugün de moralini bozma. haftaya gider o kara kilolar.
evet, kilo bildirim günü cuma. bu hafta siz de yazarsanız başlangıç kilonuz olarak not alınır. gerçi sen daha önce takımlardaymışsın sanırım. takımlarda yer alanlar hastalık veya hamilelik gibi nedenlerden ayrılmadılarsa ayrıldıkları kiloyu başlangıç alıyoruz diye biliyorum. takım kaptanımız ad1. o açıklar inşallah bu mesajı görünce.
günaydın canım sana da. dün gün boyunca tam olarak ne yediğini bilemediğim için yorum yapamıyorum. gündüz çok az yediysen ondan acıkmış olman muhtemel. neyse bundan sonra hepsini yazarsın yediklerinin bakarız.kahvaltın da afiyet olsun.
seninki gittikçe bronşit gibi gözüküyor. ıhlamura devam etmen iyi olmuş. inşallah tamamen de kesilir.
valla ya az kaldı ee ben mezun olursam ne olcak sizleri özlicem
aldınmıcanım ben 1 sene önce grupdaydım başlangıç kilom o kalmadıkıaldım
evetbize destek verirsin
kendi adıma iyiyim takyoncum sen nasılsınSELAM KIZLAR NASILSINIZ UZUN ZAMANDIR UĞRAYAMADIM SİZLERE TAKIM İÇİ BİRAZ İŞLERİMİZ VARDI ŞÜKÜR DÜZENE SOKTUK HERŞEYİ ASUMANCIM LİSTEMİZİ KONTROL EDERMİSİN CANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?