hoşgeldin masalcım. gözlerimiz yollarda kaldı yaw. nerelerdeydin? nasılsın?
ben iyiyim canım, çok şükür. bildiğin uğraşlarla devam ediyorum.
midene kesinlikle baktırman gerekiyor artık sanırım. hala bitmedi mi şu dönem yaw? bir an evvel göstersen iyi olacak. çok uzun süre aç kalmışsın. trekking de olmamış anladığım kadarıyla. neyse, başta sağlık olsun.
kendine dikkat et canım. ben şimdilik kaçıyorum, artık uyumam lazım. sana iyi geceler.:80:
günaydıııınnnnnn 13.takımın güzel bayanları
canlarım,güzellerim canım arkadaşlarım...veda konuşması gibi olmasını istemiyorum :)) ama bu takımdan mezun olmayı çok isterdim kısmet değilmiş... burda çok güzel arkadaşlıklar kurdum hatta sanal ortama ilk defa güvendim paylaştım... ve sizinle yine paylaşmak istiyorum .... hamileyim :))
evet bu güzel haberi dün öğrendim... dr. falan gittim sonucu tel ile öğerendim...çok mutluyum
kızlar dualarınızı bekliyorum...
bu kadar uyumamın sebebi ortaya çıktı... 69 ile hamile kaldım aslında düne kadar umrumda değildi...biliyorsunuz diyeti bıraktım ve ben buna bağlıyorum ki rahatladım ve hamile kaldım :)))
ama dün dr.um eşime kan değerlerine göre ikiz olabilir demiş...şimdi arada bi 69u düşününmüyor değilim ...sağlık olsun döner dolaşır yine kk'ya dönerim yeter ki sağlık olsun ve sizlerde mezun olun
kızlar buaralardayım...bana dua edin
ayyy canım çok sevindim inşAllah hayırlısıyla sağlıklı bebek(ler) dünyaya getirirsin
Kolayca doğrurusun inşAllah canım benim
seni özleriz ama uğrarsın dimi buraya arada
saol nihancımmm
yok kız ben gidemem burdan...inanın başka topiclere bile uğrayamıyorum... iyiki varsınız
canım Rabbim isteyen herkese ve sanada nasip etsin...hayırlıca kucağımıza almayı nasip etsin
günaydıııınnnnnn 13.takımın güzel bayanları
canlarım,güzellerim canım arkadaşlarım...veda konuşması gibi olmasını istemiyorum :)) ama bu takımdan mezun olmayı çok isterdim kısmet değilmiş... burda çok güzel arkadaşlıklar kurdum hatta sanal ortama ilk defa güvendim paylaştım... ve sizinle yine paylaşmak istiyorum .... hamileyim :))
evet bu güzel haberi dün öğrendim... dr. falan gittim sonucu tel ile öğerendim...çok mutluyum
kızlar dualarınızı bekliyorum...
bu kadar uyumamın sebebi ortaya çıktı... 69 ile hamile kaldım aslında düne kadar umrumda değildi...biliyorsunuz diyeti bıraktım ve ben buna bağlıyorum ki rahatladım ve hamile kaldım :)))
ama dün dr.um eşime kan değerlerine göre ikiz olabilir demiş...şimdi arada bi 69u düşününmüyor değilim ...sağlık olsun döner dolaşır yine kk'ya dönerim yeter ki sağlık olsun ve sizlerde mezun olun
kızlar buaralardayım...bana dua edin
günaydın kızlar
masal gelmiş hoşgeldin canım
dün akşam yemeğim
yarım tabak herse(partlıcan,yağbiberi,çarliston biber közlemesi)
1 dilim ekmek
1 fincan kahve
yatmaya yakın 1 bardak ballı süt
sabah kahvaltım
1,5 dilim ekmek
biraz tahin helva peynir zeytin
şekersiz süt
Afiyet olsun Nihancım.
Kahvaltı da helva olmasa iyi olurmuş diyeceğim ama Dosba sabah sabah keyiflendirdi kızmayacağım.
Dosbacımm nasıl mutlu oldum inanamazsın.
Ne denir bir an bilemedim bebek haberine.
Hayırlı olsun.
Çok güzel, çok şanslı bebek veya bebekler getirirsin umarım hayata.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?