Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hoşgeldin masalcım. gözlerimiz yollarda kaldı yaw. nerelerdeydin? nasılsın?

Neyneysecim teşekkür ederim sen nasılsın?
Cumartesi akşam Ankaraya döndüm bir arkadaşla buluştuk oturduk sohbet etmeye başladık bir baktık gece 12ye yaklaşmış saat, oturduğumuz yer kapanınca anladık :S O saatten sonra da dönemedim sabaha kadar sohbet ettik. Pazar günü de devam ettim bu olay. Akşam tam odaya geldim bilgisayara oturdum yazacağım arkadaşım geldi onunla çıkmam gerekti ufak bir problem varmış. Bugün büün gün dersim vardı dersten gelince sızmışım garipti yani.
Psikolojik olarak da o kadar garip zaman geçiriyorum ki hem iyiyim hem kötü ..
Karma karışık aklım bilmyorum ..
Bu arada kötü bir mide ağrısı çektim şimdi hafifledi yaklaşık 30 saat yemek yiyememiştim ne yazııki.
Tekrar düzene girmeye çalışıyorum.
Sen nasılsın iyi misin?

ben iyiyim canım, çok şükür. bildiğin uğraşlarla devam ediyorum.

midene kesinlikle baktırman gerekiyor artık sanırım. hala bitmedi mi şu dönem yaw? bir an evvel göstersen iyi olacak. çok uzun süre aç kalmışsın. trekking de olmamış anladığım kadarıyla. neyse, başta sağlık olsun.
kendine dikkat et canım. ben şimdilik kaçıyorum, artık uyumam lazım. sana iyi geceler.:80:

Teşekkür ederim canım.
Artık 15 gün daha bekleyeyim de Eskişehir'e gidince baktırırım dedim.
Adet dönemim olduğundan ağrım vardı o yüzden ben gidemedim bu sefer aslında olmuş trekking güzelmiş de ama yapacak bir şey yok.
Senin de saydığın günler iyice azaldı gelse artık eşin de bir de hayırlı olsun diyebilsek sana.
İyi gecelerr..

Takım nasıl hareketlenmiş böyle maşallah nazar değmesin.
Ama bu kadar yoğun olunca tek tek yorum yazamıyorum.

Günaydın kızlar bakıyorum aşağıya kalabalığız hem de bu saatte.
4te yattım 7 de kalktım duşumu alıp kahvaltımı yaptım.
Birazdan çıkacağım.
Kaçta gelebilirim bilmiyorum artık.
Şimdiden hepinize iyi günler.

günaydıııınnnnnn 13.takımın güzel bayanları
canlarım,güzellerim canım arkadaşlarım...veda konuşması gibi olmasını istemiyorum :)) ama bu takımdan mezun olmayı çok isterdim kısmet değilmiş... burda çok güzel arkadaşlıklar kurdum hatta sanal ortama ilk defa güvendim paylaştım... ve sizinle yine paylaşmak istiyorum .... hamileyim :))
evet bu güzel haberi dün öğrendim... dr. falan gittim sonucu tel ile öğerendim...çok mutluyum
kızlar dualarınızı bekliyorum...
bu kadar uyumamın sebebi ortaya çıktı... 69 ile hamile kaldım aslında düne kadar umrumda değildi...biliyorsunuz diyeti bıraktım ve ben buna bağlıyorum ki rahatladım ve hamile kaldım :)))
ama dün dr.um eşime kan değerlerine göre ikiz olabilir demiş...şimdi arada bi 69u düşününmüyor değilim ...sağlık olsun döner dolaşır yine kk'ya dönerim yeter ki sağlık olsun ve sizlerde mezun olun
kızlar buaralardayım...bana dua edin

günaydın kızlar

masal gelmiş hoşgeldin canım

dün akşam yemeğim
yarım tabak herse(partlıcan,yağbiberi,çarliston biber közlemesi)
1 dilim ekmek

1 fincan kahve

yatmaya yakın 1 bardak ballı süt

sabah kahvaltım
1,5 dilim ekmek
biraz tahin helva peynir zeytin
şekersiz süt

ayyy canım çok sevindim inşAllah hayırlısıyla sağlıklı bebek(ler) dünyaya getirirsin
Kolayca doğrurusun inşAllah canım benim
seni özleriz ama uğrarsın dimi buraya arada

ayyy canım çok sevindim inşAllah hayırlısıyla sağlıklı bebek(ler) dünyaya getirirsin
Kolayca doğrurusun inşAllah canım benim
seni özleriz ama uğrarsın dimi buraya arada

saol nihancımmm
yok kız ben gidemem burdan...inanın başka topiclere bile uğrayamıyorum... iyiki varsınız
canım Rabbim isteyen herkese ve sanada nasip etsin...hayırlıca kucağımıza almayı nasip etsin

saol nihancımmm
yok kız ben gidemem burdan...inanın başka topiclere bile uğrayamıyorum... iyiki varsınız
canım Rabbim isteyen herkese ve sanada nasip etsin...hayırlıca kucağımıza almayı nasip etsin

sağol canım ya sende iyiki varsın
aminn dosbacım
hamilelerin duası kabul olurmuş güzel dileklerin için sağol canım arkadaşım.

Dosbacımm nasıl mutlu oldum inanamazsın.
Ne denir bir an bilemedim bebek haberine.
Hayırlı olsun.
Çok güzel, çok şanslı bebek veya bebekler getirirsin umarım hayata.

Afiyet olsun Nihancım.
Kahvaltı da helva olmasa iyi olurmuş diyeceğim ama Dosba sabah sabah keyiflendirdi kızmayacağım.

Dosbacımm nasıl mutlu oldum inanamazsın.
Ne denir bir an bilemedim bebek haberine.
Hayırlı olsun.
Çok güzel, çok şanslı bebek veya bebekler getirirsin umarım hayata.

saol masalcım güzel dileklerin için...
bebekler düşüncesine alışmak istemiyorum hayırlısıysa tek tek olsun bu bebişler...
ama ailemde çok ikiz var olma ihtimalini yüksek gibi...bana en yakın halam...ikizleri var :))
kısmet diyoruz...haftaya bakacak dr. daha heyecanlıyım

hadi ben şimdi anladığım şu güzel uykuma bi döneyim :))
her dakika gözüm uykuda geçen gün bi avm'de eşimi beklerken uyuyalmışım yani halimi siz anlayın
şimdilik by by

kızlar günaydın,
Dün giremedim spinning beni çok yordu :) 2 gün ara verdim hemen fark etti :) yoruldum kızlar 82ydim ve 80 çıktım sabah tartıldım süper mutlu oldum :)

Sabah yoğurt yedim yağsız iş vardı fırsat bulamadım ofisde hazırlamaya

günaydın arkadaşlar. bugun benım diyetimin ilk gunu forumu açtım ki ilk gunumde harıka bı haber gördüm. dosba canım daha tanışamadık ama senın adına çok sevindim. darısı başıma inşallah

dün akşam eşim iş çıkışıma geldi birlikte köfte yedik. sonrada tartılmaya gittik alışveriş merkezlerindeki şu dijital tarılar oluyo ya yağ kilo oranını söylüyo onlarda tartıldık. boyum 1,60 kilom 59,50 çıktı. 60ı geçtiğimi düşünüyordum sınırdaymışım meğer. hedefim 50 kg. inşallah sizin de desteğinizle 5-6 aya yayarak vermek istiyorum.

ama bugun regl oldum sanırım diyetinin ilk gunu regl sancılarıyla kıvranan bi ben varımdır

sabah kahvaltıda bırazcık köy peyniri
bir ilimden az ekmek yedim
yarım bardak süt içtim.
bide kalkar kalkmaz bir bardak ılık su içtim.
büroya da biraz ev yoğurdu ve galeta getirdim öğlen için. ara öğünler içinde bir salatalık ve havuç attım çantama. bakalım ilk gunum nasıl geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…