Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Salata söyle bari tatlım
öyle salata getirecek yerde değil işyerim
kendim merkezde oturuyorum ama iş yerim uzak merkeze ve ordan buraya hiç bi işyeri servis getirmiyor.
servis getiren 3 işyeri var onlarda da salata tarszı şeyler yok
bakkal var bi kaçtane oraya da gidip bütün çikolataları almak istiyorum şuan ne kadar kaçamak varsa hepsini yapmak üzereyim

çöp şiş ye bari şekerim :)

15 gün bekleyeceksin o zaman canım. şimdi nasıl miden, biraz düzelme var mı?
bugün şafak 7

dosbacım, tebrik ederim canım. çok sevindim, Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin canım. kiloyu falan boşver ben senden daha kiloluydum hamile kaldığımda. Allahın izniyle bir sıkıntıya yol açmaz. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım.:118:

afiyet olsun nihancım. menün güzel. süte ne kadar bal attın diye sormazsam çatlarım

hadi ben şimdi anladığım şu güzel uykuma bi döneyim :))
her dakika gözüm uykuda geçen gün bi avm'de eşimi beklerken uyuyalmışım yani halimi siz anlayın
şimdilik by by
süpermiş dosbacım avm'de uyuyakaldın ha bol bol uyu canım vücudun dinlensin. malum hamilelikte vücutta çok değişiklik oluyor adapta olmak için en iyisi uyumak.:97:

maşallah maşallah 2 kilo gitmiş bile ha, nazar değmesin canım.

regl tam denk gelmiş gerçekten:) kendini tutabildiğin kadar sıcak tut canım inşallah sancıların geçer.

kahvaltın çok güzel. ara öğünler de planlanmış. regl dolayısıyla tatlı krizin olmuyordur inşallah. oluyorsa da tarçınlı süt önerebilirim. burdaki arkadaşların denediği ve başarılı bir çözüm:)

saol neysecim güzel dileklerin için...
hayırlıca kucağıma almak nasip olsun inş.
kilomu takmıyorum hayatım zaten veremedim...diyet psikoljisinden çıkmak ii geldi demiştim... sizi uzaktan takip etmek yetti...gerçekten çok kaçamak yapmadan sadece 1 kilo alarak hamile kaldım
şu ara kilo almam ama 3 aydan sonrasıda sağlık olsun... çnk şu an hiç bişi canım çekmiyo

neysecim bilirsin ilk günaydın ya benden yada nihandan gelirdi :))
ama artık uykudan gözümü açamıyorum
valla avm'de uyuduğumda ilk defa kendimden şüphelendim çnk annemde hamileliklerinde öyle olmadık yerlerde uyumuş :))

hadi ya ilk defa duyuyorum ben çok severim neden ki? şeker ornı mı yüksekmiş?
plastic açıklamış ama ben de yazayım evet karbonhidrat oranı yüksek. o benim gözümden kaçmış. meyve takviyesi yapabilirsin onun yerine. elma, portakal, kış mevsimi güzel bence seçenekler var.

afiyet olsun canım. çemenler götürülmüş yine

sara armut dediğin şu büyük develi dedikleri cins mi canım? bir de yumuşak sarı olan var. bir de yeşil şekilleri acayip olanlar var. hangisi acaba? ben armut seviyorum da öğreneym ona göre tüketeyim.

tatlım, sen yalnızsın ve ela da küçük bence daha. en azından ela bir 2 yaşını geçsin. benim önerim bu yönde olur. 2 çocuk arasında 2-3 yaş normaldir. çocuklar kıskançlık duygusuna da 4 yaş civarı başlıyorlar sanırım. 4-7 yaş arası diye okumuştum.

ay canım güzel bir haberle günümüzü neşelendirdin, bebeği biz de sahiplendik bak
ilk zamanlar kilo alınmıyor zaten ben bulantıdan vermiştim bile:) ama aylar ilerledikçe iştah açılıyor ki o da normal. bebek de büyüyor. sağlıkla dünyaya gelsin de hiç problem olmaz. şu diyeti bırakma gerçekten yaradı sana, çok şükür. bazen o bile stres oluyor demek ki.

yaw zaten dün de dedim ya sen olmayınca farkediyoruz sabahları. bir de uykulu halin benim de gözümden kaçmamıştı. böyle hayırlı bir şeye dönüşmesine de çok sevindim.

ben de bebek istiyorum inşaalllah bende kilolarımdan kurtulurum :84:
kocamı çok seviyorum ve bir bebeğimiz olsun istiyorum
canım, Allah sana da verir inşallah. hiçbir zaman ümidini kesme. hayırlısıyla olur inşallah. henüz 2 yıllık evlisiniz, sizin de olur inşallah.

afiyet olsun, menün güzel. sporu da eklersen sonuçlar gelir inşallah.

yine çok hafif bir menü, afiyet olsun. bugün de spor var yani:) maşallah.

selam kızlar

eve gittim bişey yiyemeden geldim canım sıkıldı
dışardan dürüm söyleyeceğim galiba
aa noldu nihancım, kim sıktı senin canını?

topicteki herkes teyzesi :))
bu yüzden kalabalık bi ailesi olacak :))
benimde bulantılarım olacak gibi...ufak tefek şeylerden tiksinmeye başladım
diyeti bırakmak gerçekten yaradı bana...kiloyu şu an hiç takmıyorum
zaten diyordum ya son zamanlarada ben yediklerimi yazmayayım çnk size haksızlık olur diye bi bildiğim varmış....uykuya gelince hayatım biraz önce bi 45dk uyuyaklamışım
iyi geldi... yemek falan canım hiç istemiyo...ama şimdi bişiler atıştırırm

şşşt döverim seni ne çikolatası??? kaç gündür uğraşıyorsun bütün emeklerin çöpe mi gitsin?
tavuk şiş gibi az yağlı bir şeyler söyle canım. hala söylemediysen.

çok güzelmiş ya. ne kadar zayıflayanlar var ve vücutlar da süper.

teyzeleri yesin o bebişi veya bebişleri:)
kokuya hassaslaşabilirsin. bulantısı olmayanlar bile illki hassas oluyorlar. yine de meyveni falan yersin canım bebiş(/ler) vitaminsiz kalmasın.
ay ne güzel ya mırıl mırıl kedi gibi uyuyorsun, beni de heveslendireceksin

çöp şiş ye bari şekerim :)
beyti dürüm söyledim canım
sağol canım. bi çay kaşığı attım canım balı
bakalım bulantı olcakmı dosbacım
eşim sıktı sinir şey
şşşt döverim seni ne çikolatası??? kaç gündür uğraşıyorsun bütün emeklerin çöpe mi gitsin?
tavuk şiş gibi az yağlı bir şeyler söyle canım. hala söylemediysen.
çikolata yok canım
tavuk beyti söyledim
birazda bulgur pilavı getirmişler:97:

öğle yemeğim
1 tavukbeyti dürüm
1 ayran
3 tatlı kaşığı bulgur pilavı

çok fazla biliyorum akşama ayarlıcam

@ neyneyse - angara :) armutu olarak satılanlar varya koyu yeşil gibi şekilleri düz değil zaten öyle düz formda (tam armut gibi) armut olmaz formunda doğallık bile yok sarı armutlardan yeme ankara armutu ye taş gibi oluyorlar ya :) evet cicim akşamda spor var haftaiçi 5 gün spor yapıyorum aslında bugün yorgun kalktım eve geleyim dinleneyim dedim yada sinemaya gidiyim falan bi baktım 2 kg gitmiş dedim hadi kızım spora :)

@nihan86 - bence akşam kesinlikle salatayla geçiştir kebab türü şeyler ne olursa olsun zararlı tavuk şişde mesala en masumu ama onda bile sos var

Son düzenleme:
haklısın canım öyle yapçam mecburen

neysecim çok şükür meyve konusunda sıkıntım yok sadece canım bişi istemiyor...
bugün ceviz yemeye de başladım :))
sadece ekşili acılı şeyleri yiyebiliyorum
zaten haftasonu yemeğe gittiğimizde eşim tatlı yesene diye ısrar etti hiç canım çekmedi...dedim adet tarihim yakın ben tatlı istemiyorsam var bi durum dedim :))
ben günlük yediklerime sadece 300kalori eklemem yeterliymiş hayatım...ben 1 aydır da hemen hemen normal besleniyorum...şimdilik fazladan 300kolari alamam ama sonra istem dışı alacağımı biliyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…