- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
selam kızlar
eve gittim bişey yiyemeden geldim canım sıkıldı
dışardan dürüm söyleyeceğim galiba
öyle salata getirecek yerde değil işyerimSalata söyle bari tatlım
öyle salata getirecek yerde değil işyerim
kendim merkezde oturuyorum ama iş yerim uzak merkeze ve ordan buraya hiç bi işyeri servis getirmiyor.
servis getiren 3 işyeri var onlarda da salata tarszı şeyler yok
bakkal var bi kaçtane oraya da gidip bütün çikolataları almak istiyorum şuan ne kadar kaçamak varsa hepsini yapmak üzereyim
15 gün bekleyeceksin o zaman canım. şimdi nasıl miden, biraz düzelme var mı?Teşekkür ederim canım.
Artık 15 gün daha bekleyeyim de Eskişehir'e gidince baktırırım dedim.
Adet dönemim olduğundan ağrım vardı o yüzden ben gidemedim bu sefer aslında olmuş trekking güzelmiş de ama yapacak bir şey yok.
Senin de saydığın günler iyice azaldı gelse artık eşin de bir de hayırlı olsun diyebilsek sana.
İyi gecelerr..
dosbacım, tebrik ederim canım. çok sevindim, Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin canım. kiloyu falan boşver ben senden daha kiloluydum hamile kaldığımda. Allahın izniyle bir sıkıntıya yol açmaz. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım.:118:günaydıııınnnnnn 13.takımın güzel bayanları
canlarım,güzellerim canım arkadaşlarım...veda konuşması gibi olmasını istemiyorum :)) ama bu takımdan mezun olmayı çok isterdim kısmet değilmiş... burda çok güzel arkadaşlıklar kurdum hatta sanal ortama ilk defa güvendim paylaştım... ve sizinle yine paylaşmak istiyorum .... hamileyim :))
evet bu güzel haberi dün öğrendim... dr. falan gittim sonucu tel ile öğerendim...çok mutluyum
kızlar dualarınızı bekliyorum...
bu kadar uyumamın sebebi ortaya çıktı... 69 ile hamile kaldım aslında düne kadar umrumda değildi...biliyorsunuz diyeti bıraktım ve ben buna bağlıyorum ki rahatladım ve hamile kaldım :)))
ama dün dr.um eşime kan değerlerine göre ikiz olabilir demiş...şimdi arada bi 69u düşününmüyor değilim ...sağlık olsun döner dolaşır yine kk'ya dönerim yeter ki sağlık olsun ve sizlerde mezun olun
kızlar buaralardayım...bana dua edin
afiyet olsun nihancım. menün güzel. süte ne kadar bal attın diye sormazsam çatlarımgünaydın kızlar
masal gelmiş hoşgeldin canım
dün akşam yemeğim
yarım tabak herse(partlıcan,yağbiberi,çarliston biber közlemesi)
1 dilim ekmek
1 fincan kahve
yatmaya yakın 1 bardak ballı süt
sabah kahvaltım
1,5 dilim ekmek
biraz tahin helva peynir zeytin
şekersiz süt
süpermiş dosbacım avm'de uyuyakaldın hahadi ben şimdi anladığım şu güzel uykuma bi döneyim :))
her dakika gözüm uykuda geçen gün bi avm'de eşimi beklerken uyuyalmışımyani halimi siz anlayın
şimdilik by by
maşallah maşallahkızlar günaydın,
Dün giremedim spinning beni çok yordu :) 2 gün ara verdim hemen fark etti :) yoruldum kızlar 82ydim ve 80 çıktım sabah tartıldım süper mutlu oldum :)
Sabah yoğurt yedim yağsız iş vardı fırsat bulamadım ofisde hazırlamaya
regl tam denk gelmiş gerçekten:) kendini tutabildiğin kadar sıcak tut canım inşallah sancıların geçer.dün akşam eşim iş çıkışıma geldi birlikte köfte yedik. sonrada tartılmaya gittik alışveriş merkezlerindeki şu dijital tarılar oluyo ya yağ kilo oranını söylüyo onlarda tartıldık. boyum 1,60 kilom 59,50 çıktı. 60ı geçtiğimi düşünüyordum sınırdaymışım meğer. hedefim 50 kg. inşallah sizin de desteğinizle 5-6 aya yayarak vermek istiyorum.
ama bugun regl oldumsanırım diyetinin ilk gunu regl sancılarıyla kıvranan bi ben varımdır
sabah kahvaltıda bırazcık köy peyniri
bir ilimden az ekmek yedim
yarım bardak süt içtim.
bide kalkar kalkmaz bir bardak ılık su içtim.
büroya da biraz ev yoğurdu ve galeta getirdim öğlen için. ara öğünler içinde bir salatalık ve havuç attım çantama. bakalım ilk gunum nasıl geçecek
plastic açıklamış ama ben de yazayım evet karbonhidrat oranı yüksek. o benim gözümden kaçmış. meyve takviyesi yapabilirsin onun yerine. elma, portakal, kış mevsimi güzel bence seçenekler var.hadi ya ilk defa duyuyorum ben çok severim neden ki? şeker ornı mı yüksekmiş?
afiyet olsun canım. çemenler götürülmüş yinegünaydın kızlarrr
dosbammm ayy cok mutlu oldum cnm benimmm allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebeğini yada bebeklerinii ikiz güzeldee cok zor büyütmek ailende yanında deil sanırımm zor olrr ama büyürlerr
coookk sevindimm cnmm kendim hamile kalmış gibiii
masalcımm gell tatlımm gel beklerim hepinizi inş güzel bir sekilde atlatırımm:))
bende kahvaltımı yaptımm
2dilim ekmek,cemenli
1yumurta
sara armut dediğin şu büyük develi dedikleri cins mi canım? bir de yumuşak sarı olan var. bir de yeşil şekilleri acayip olanlar var. hangisi acaba? ben armut seviyorum da öğreneym ona göre tüketeyim.bir süre devam ettiğim diyetisyenim besinleri birebir araştırmalarına katılan ünlüde biriydi bu alanda o yüzden sürekli bilgi verirdi havuç mesala yarım yiyebilirsin evet şeker oranı yüksek hatta spordan iki saat önce yemek yenir ya yemek yerine 1 havuçda yiyebilirsin aynı derecede oluyor bide sarı armut yeme demişti içinde bı madde tespit etmişler ankara armutu ye derdi :) bunuda cıkarıyım aradan
tatlım, sen yalnızsın ve ela da küçük bence daha. en azından ela bir 2 yaşını geçsin. benim önerim bu yönde olur. 2 çocuk arasında 2-3 yaş normaldir. çocuklar kıskançlık duygusuna da 4 yaş civarı başlıyorlar sanırım. 4-7 yaş arası diye okumuştum.banada cevremdem 2. ne zaman yapacağın soruları gelmeye başladııı
biz 3 yaş düşünüyoruz ama bazendee cokk zorlandığımda istemiyorum 2. diyorumm cok yaş farkında zor oluyoo arkdaş gibi büyüsünler istiyorum kardeşimle 8yaş var farklı dünyalardayızz
allah nasip ettiği vakit bakalımm sizce ara kaç yaş olmalı kızlar ben ela 3yaşına geldiğinde istiyorumm normalmii
ay canım güzel bir haberle günümüzü neşelendirdin, bebeği biz de sahiplendik baksaol neysecim güzel dileklerin için...
hayırlıca kucağıma almak nasip olsun inş.
kilomu takmıyorum hayatım zaten veremedim...diyet psikoljisinden çıkmak ii geldi demiştim... sizi uzaktan takip etmek yetti...gerçekten çok kaçamak yapmadan sadece 1 kilo alarak hamile kaldım
şu ara kilo almam ama 3 aydan sonrasıda sağlık olsun... çnk şu an hiç bişi canım çekmiyo
yaw zaten dün de dedim ya sen olmayınca farkediyoruz sabahları. bir de uykulu halin benim de gözümden kaçmamıştı. böyle hayırlı bir şeye dönüşmesine de çok sevindim.neysecim bilirsin ilk günaydın ya benden yada nihandan gelirdi :))
ama artık uykudan gözümü açamıyorum
valla avm'de uyuduğumda ilk defa kendimden şüphelendim çnk annemde hamileliklerinde öyle olmadık yerlerde uyumuş :))
canım, Allah sana da verir inşallah. hiçbir zaman ümidini kesme. hayırlısıyla olur inşallah. henüz 2 yıllık evlisiniz, sizin de olur inşallah.ben de bebek istiyoruminşaalllah bende kilolarımdan kurtulurum :84:
kocamı çok seviyorum ve bir bebeğimiz olsun istiyorum
afiyet olsun, menün güzel. sporu da eklersen sonuçlar gelir inşallah.neyse arkadaşlar ben yemeğe gidiyorum biraz sonra
gitmeden önce menümü yazayım
sabah 2 dilim ekmek kibrt kutusunun yarısı peynir az patates kızartması
saat 10:45 gibi bir kraker
saat 11:15 gibi bir portakal
öğlen ekşili köfte ve salata yiyeceğim
akşam da evde 1 saat spor yapacağım inş
yine çok hafif bir menü, afiyet olsun. bugün de spor var yani:) maşallah.baştan toparlıyorum :)
Sabah : 125 gr yağsız yoğurt
Ara : 1 adet haşlanmış yumurta
Öğlen : Salata (göbek,havuç,kırmızı lahana,domates) az yağlı bol limonlu tuzsuz :) + ayran
Akşam : (16:00) : 125 gr haşlanmış tavuk göğsü
16:00'da yemek faslı bitiyor :) spordan sonra 1 adet maden suyu
aa noldu nihancım, kim sıktı senin canını?selam kızlar
eve gittim bişey yiyemeden geldim canım sıkıldı
dışardan dürüm söyleyeceğim galiba
topicteki herkes teyzesi :))ay canım güzel bir haberle günümüzü neşelendirdin, bebeği biz de sahiplendik bak
ilk zamanlar kilo alınmıyor zaten ben bulantıdan vermiştim bile:) ama aylar ilerledikçe iştah açılıyor ki o da normal. bebek de büyüyor. sağlıkla dünyaya gelsin de hiç problem olmaz. şu diyeti bırakma gerçekten yaradı sana, çok şükür. bazen o bile stres oluyor demek ki.
yaw zaten dün de dedim ya sen olmayınca farkediyoruz sabahları. bir de uykulu halin benim de gözümden kaçmamıştı. böyle hayırlı bir şeye dönüşmesine de çok sevindim.
şşşt döverim seni ne çikolatası???öyle salata getirecek yerde değil işyerim
kendim merkezde oturuyorum ama iş yerim uzak merkeze ve ordan buraya hiç bi işyeri servis getirmiyor.
servis getiren 3 işyeri var onlarda da salata tarszı şeyler yok
bakkal var bi kaçtane oraya da gidip bütün çikolataları almak istiyorum şuan ne kadar kaçamak varsa hepsini yapmak üzereyim
çok güzelmiş ya. ne kadar zayıflayanlar var ve vücutlar da süper.kızlar cok güzel motive edecek resimler bakın isterseniz süper
mar 08: 96kgs/212lbs, june 09: 85kgs/188lbs, oct 09: 63kgs/139lbs - Weight Loss Forum
teyzeleri yesin o bebişi veya bebişleri:)topicteki herkes teyzesi :))
bu yüzden kalabalık bi ailesi olacak :))
benimde bulantılarım olacak gibi...ufak tefek şeylerden tiksinmeye başladım
diyeti bırakmak gerçekten yaradı bana...kiloyu şu an hiç takmıyorum
zaten diyordum ya son zamanlarada ben yediklerimi yazmayayım çnk size haksızlık olur diye bi bildiğim varmış....uykuya gelince hayatım biraz önce bi 45dk uyuyaklamışım
iyi geldi... yemek falan canım hiç istemiyo...ama şimdi bişiler atıştırırm
beyti dürüm söyledim canımçöp şiş ye bari şekerim :)
sağol canım. bi çay kaşığı attım canım balı15 gün bekleyeceksin o zaman canım. şimdi nasıl miden, biraz düzelme var mı?
bugün şafak 7
dosbacım, tebrik ederim canım. çok sevindim, Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin canım. kiloyu falan boşver ben senden daha kiloluydum hamile kaldığımda. Allahın izniyle bir sıkıntıya yol açmaz. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım.:118:
afiyet olsun nihancım. menün güzel. süte ne kadar bal attın diye sormazsam çatlarım
neysecim bilirsin ilk günaydın ya benden yada nihandan gelirdi :))
ama artık uykudan gözümü açamıyorum
valla avm'de uyuduğumda ilk defa kendimden şüphelendim çnk annemde hamileliklerinde öyle olmadık yerlerde uyumuş :))
eşim sıktı sinir şeycanım, Allah sana da verir inşallah. hiçbir zaman ümidini kesme. hayırlısıyla olur inşallah. henüz 2 yıllık evlisiniz, sizin de olur inşallah.
afiyet olsun, menün güzel. sporu da eklersen sonuçlar gelir inşallah.
yine çok hafif bir menü, afiyet olsun. bugün de spor var yani:) maşallah.
aa noldu nihancım, kim sıktı senin canını?
çikolata yok canımşşşt döverim seni ne çikolatası???kaç gündür uğraşıyorsun bütün emeklerin çöpe mi gitsin?
tavuk şiş gibi az yağlı bir şeyler söyle canım. hala söylemediysen.
haklısın canım öyle yapçam mecburen@ neyneyse - angara :) armutu olarak satılanlar varya koyu yeşil gibi şekilleri düz değil zaten öyle düz formda (tam armut gibi) armut olmaz formunda doğallık bile yok sarı armutlardan yeme ankara armutu ye taş gibi oluyorlar ya :) evet cicim akşamda spor var haftaiçi 5 gün spor yapıyorum aslında bugün yorgun kalktım eve geleyim dinleneyim dedim yada sinemaya gidiyim falan bi baktım 2 kg gitmiş dedim hadi kızım spora :)
@nihan86 - bence akşam kesinlikle salatayla geçiştir kebab türü şeyler ne olursa olsun zararlı tavuk şişde mesala en masumu ama onda bile sos var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?