Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

asumancığım, geçecek inşallah. bol bol ya sabır çek sen.
sen şöyle kendini toparla sana daha sakin sakinleşme yolları bulacağız:) canım, hayat bu sen benden daha iyi biliyorsun. bu zamanlar da geçecek. sana bol bol sabır diliyorum. ve inşalah bol uyku çekebildiğin bir gece.
iyi geceler sana da canım. bu akşam dikkatli beslen olur mu:87:

evlenmeden önce evlilik hazırlıkları topiğinddeydım şimdi ise bu topiğe fırsat buldukça giriyorum. sayfa maşallah çok çabuk ilerliyo arkadaşlar boş bırakmıyor anladıığım kadarıyla bende size katılmaktan zevk alırım. şimdilik öğle yemeklerini yoğurt vs. ile atlatmayı düşünüyorum. zamanla burda yeni fikirleer çıkacağına eminim. gercekten birlikten kuvvet doğuyor. eğer birileri beni desteklemezse yerimde sayarım kesin.
bemim mesaim bitmek üzere evde netim yok malesef. eve giderken tartılır sabah da başlangıç kilomu bildiririm. hepinize iyi akşamlar arkadaşlar. daha gidip kuru pişirecem

iyi akşamlar canım. :79:
birlikten kuvvet doğyor gerçekten. sen zaten foruma aşinasın sanırım. bu da demektir ki büyük ihtimalle bu hafta listede olursun.

hosgeldin cnm , bende burda yeniyim (persembeden beri burdayim).. benden daha yenisi cikti ne güzel.. insallah sende istedigin kiloyu verirsin

hoşgeldin, kanatsız melek. nasılsın, nasıl geçti günün?

İyiyim canım ya sen nasılsın? İyi gecti günüm, öbür sayfada neler yaptıklarımı yazdım
Bu aksam yazdığım gibi çorba icemedim onun yerine annem cikolata almış en sevdiğimden ve diyette oldugumu bilmiyor dayanamadım yedim ama azdı ve ondan sonra aksamada bisey yiyemedigimden, spor yaptım ardından ve yesil çayımı ictim.. Kızlar taş atmayın bana, ne yapsam şu çikolataya hayır diyemiyorum

ben bu mesajını gçrmemişim canımsayfa değişince görmemişim. beslenmen çok güzel. yoğurt ve brokoli ikilisine bayılırım ben de.
ben de oğlumu uyutayım da geleyim.

kızlarr bıor ugramak ıstedım :)
cok ozlemısım yahuu :)
bugun tam bır ayım doldu toplam 4 seansım bıttı ve sonuc 5 kg vermısım bır ayda hemde 5 kg nın yaklasık 2 kg sı yag 1.5 kg sı kas ve 1.5 dan bıraz fazlası sudan gıtmıs
Yanı saglıklı bır kg vermıs oldum cıdden cok mutluyum
Darısı herkesın basınaaa

ben bu mesajını gçrmemişim canımsayfa değişince görmemişim. beslenmen çok güzel. yoğurt ve brokoli ikilisine bayılırım ben de.
ben de oğlumu uyutayım da geleyim.

Hehe olur öyle seyler canım bende çok bayılırım, zaten çığ sebzeler arasında brokoli karnibahar ve lahanayı çok severim.. Lahana salatası da süper oluyor üstüne az yoğurt, limon, zeytinyağı ile yapılmış sos çok güzel oluyor.. Yoğurdu yakıştırıyorum o tür sebzelere nedense

canım, oğlum bir bırakmadı ki mesajını okuyabileyim:)) çok yorulmuş sanırım. uyuttum ancak geldim. çikolata konusunu görmezden gelelim bu seferlik. zaten birden çok kilo vermiştin:) yine de çikolata tarzı bir şey yiyeceksen de sabah saatlerini tercih ediyoruz. gerçi sen akşamları spor yapıyorsun ama yine de prensip olarak benimseyebilirsin.

dosba da lahana için böyle bir tarif vermişti. bizim ağzımızın suyu akmıştı
kesinlikle yoğurtsuz olmaz. ben sarımsaklı yoğurdu özellikle tercih ediyorum ama herkes sevmeyebilir. afiyet olsun bu arada. ben de dışarı çıkıp bu haftaki sebze, balık stoklarımı yapmalıyım.

Ay kıyamam oğluna benim yerime kocaman öp onu canım şu cikolata olayinada son vermem lazım ama ne yazikki vazgeçemiyorum ya sanki o ve ben birbirimiz icin yaratilmissiz ama kara yağlarla nasıl savaş veriyorsam onunlada savaşacağım ve kazanan ben olucam mhahahaha
Abarttım biraz ama neyse

ben menümü yazayım sonrasında biraz tv biraz kitap keyfi düşünüyorum.

kahvaltı öncesi: 2 günkurusu, 1 bardak su
kahvaltı: peynir, 3 zeytin, 2 çk reçel ve 1 dilim ekmek.
ara: 1 elma ve 1 portakal
öğle: 1 kase tavuklu mercimek çorbası
1 saat sonra 8-9 yaprak sarma
ara: 1 maden suyu (plastic'ten esinlendim)
akşam: tavuklu salata

şimdi nar yiyorum, birazdan adaçayı içmeyi planlıyorum.

Sarımsak aklıma gelmemişti , hem metabolizmaya da yardımcı oluyormus.. Aklıma gelirse yarın alayım.. Evde mutlaka limon, maydanoz ve sarımsak olmalı bence metabolizmamız acısından.. Yarın özel bi sos hazırlarım artık

neysecim döktürmüşsün yine menüyü...
valla süpersin hele şu akşam salatalarına bayılıyorum
eşin gelince bakalım napcaksın :))

Menün çok harika olmuş canım ama su günkurusu nedir? Faydası nedir? Kahvaltıdan önce yemissin ilgimi çekti :)
Bide spor olarak bisey yaptinmi?

sarımsağı seviyorsun o zaman ki bu da çok güzel. hem metabolizma hem de vücudu hastalıklardan koruduğuna inanıyorum ben. limon, maydanoz ve sarımsak üçlüsüne de kesinlikle katılıyorum. evden kesinlikle eksik olmamalı.

Menün çok harika olmuş canım ama su günkurusu nedir? Faydası nedir? Kahvaltıdan önce yemissin ilgimi çekti :)
Bide spor olarak bisey yaptinmi?
canım, günkurusu, kayısı kurusu. yalnız koyu renkli olanlar var ya ondan. doğal, güneşte kurumuş. ondan günkurusu diyorlar sanırım. kahvaltı öncesi yeme sebebim bağırsakları çalıştırmak için. ayrıca tatlı isteğini bastırıyor.
spor yaptım, evet. onu yazmayı unutmuşum. 1 saat sporum vardı bugün. her yanım ağrıyor şu an:)

neysecim döktürmüşsün yine menüyü...
valla süpersin hele şu akşam salatalarına bayılıyorum
eşin gelince bakalım napcaksın :))
teşekkür ederim canım.
eşim gelince de salataya devam etmeyi düşünüyorum. öğlenleri yediğim yemekten de eşim yesin:)) ee ama ne yapayım hem zayıf kalayım hem yiyeyim olmuyor işte:)

Kızlar nasılsınız?
Bir türlü giremedim oturamadım kaç gündür.
Doğru dürüst bir şey de yiyemedim mide ağrısından kaç gündür ama şimdi daha iyiyim.
O kadar ağrıya rağmen hiç durmadım gezdim bir şeyler yaptım nasıl olsa geçmeyecek bari yokmuş gibi davranayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…