asumancığım, geçecek inşallah. bol bol ya sabır çek sen.yok hayatım hiç dinlenemedim,şuandada açıkçası kendimi kötü hissediyorum.
oğlumun öksürüğü ilacı kullanmaya başladığında geceleri daha da arttı. dr ilacın etkisinden diyor. ama çok zorlanıyor,inleyerek uyuyor yavrum. valla ilginçtirki pazar sabahına iyi uyandım aslında ama sağolsun zehir etti. oğlum şuan dedesiyle evde durumu iyiymiş,fırsat bulup arayamadım,ama eşim görüşmüş mesaj attı bana. rabiacım inan olmuyor hayatım o anda aklımda olan tekşey oğlum oluyor, hem zarar versem yine benim maaştan gidecek.:)) ama en sakin sakinleşme yolu (oğlumu üzmeden) bu oluyor. ama önceden olsa evden çıkıp hava alıp gelirdim ama şimdi nereye gideyim oğlumu bırakıp.
duygusalmıyım,agresifmiyim inan neyim çözemedim,çok acayip bir insanım gerçekten. ama alıngan olduğuma kesinlikle katılıyorum,yani bende öyleyim,bana birşey yapıldığı zaman açıklama yapmak gerekiyor sanırım,başka türlü anlayamayıp başka yerlere çekiyorum ama ne yazıktırki yanılmadığımı anlıyorum.
bu arada unutmadan yazayım bugün firuzenin sınavı vardı,inşallah iyi geçmiştir.
ben de 3 yıllık evliyim canım, 4. yılımıza başladık. evlendiğim ilk zamanlar yemek benim için de bir zevkti. ben hamile kalıp, çocuk doğurdum ancak uyandım ama sen daha bilinçlisin maşallah.ben bu takımla beraber 13 kilo verdim ve eylül ayında başladım. sen de 3-4 ay içinde fazlasıyla hedefine ulaşırsın inşallah. eşini de oldukça şaşırtırsın. evlilik sonrası kadınlar kilo alıyor maalesef. ancak dikkat ederek bunu aşabileceğini düşünüyorum. senin öğle yemekleri için daha çok yeni fikirler üretilecektir canım. takımların bir faydası da bu, sen buraya yazdıkça diğer arkadaşlar da tavsiyelerini yazarlar ve inşallah o öğle yemeklerini dengeli bir hale getiririz.
spor vs yapıyor musun? onu da sorayım.
bu arada ben rabia. takım kaptanı ben değilim:) ben yardımcısıyım. kaptanımız ad1. bu aralar işleri yoğun ama yine de buraya zaman ayırır.yukarda yazdığım gibi evliyim, 1 oğlum var. ankarada yaşıyorum ve çalışmıyorum.
ayrıca sana birkaç kuraldan da bahsedeyim takımla ilgili. ilk kuralımız paylaşımda bulunmak. paylaşım derken günlük ne yedin ne içtin ne hareket yaptıysan yazmanı bekliyoruz. kaçamak vs olursa onları da yazmalısın:)) ayrıca diğer takım arkadaşlarına da işlerinden fırsat buldukça yorum yaparsan biz de senden faydalanmış oluruz. hem de daha takım gibi hissedebiliriz. cuma günleri kilo bildirim günlerimiz. saat 11.30'dan önce bildirebilirsen çok iyi olur. başlangıç kilonu yarın bildireceğini yazmışsın zaten. başka da aklımda bir şey yok. 1 hafta deneme süren var ama haftabaşı dahil olduğun için bu hafta paylaşımın iyi olursa belki kaptanımız listede yer almana karar verir.
iyi akşamlar canım. :79:evlenmeden önce evlilik hazırlıkları topiğinddeydım şimdi ise bu topiğe fırsat buldukça giriyorum. sayfa maşallah çok çabuk ilerliyo arkadaşlar boş bırakmıyor anladıığım kadarıyla bende size katılmaktan zevk alırım. şimdilik öğle yemeklerini yoğurt vs. ile atlatmayı düşünüyorum. zamanla burda yeni fikirleer çıkacağına eminim. gercekten birlikten kuvvet doğuyor. eğer birileri beni desteklemezse yerimde sayarım kesin.
bemim mesaim bitmek üzere evde netim yok malesef. eve giderken tartılır sabah da başlangıç kilomu bildiririm. hepinize iyi akşamlar arkadaşlar. daha gidip kuru pişirecem
öğle yemeği tavsiyelerine uyacam canım :)
kendimi tanıtan bı msj yazdım sanıyorum ama arada kaynamıs demekki :26:
ben 25 yaşındayım bi şirkette ön muhasebe ve sekreterlik yapıyorum. 1,60 boyundayım. emin olmamakla birlikte kilom 60- 62 diye tahmin ediyorum yarın size bildiricem. eylül ayında evlendim. kocamda maşallah çok iştahlı olduğu için ve yemeği ihtiyaçtan ziyade zevk olarak gördüğü için ona uyarak 3 ayda hızla kilo aldım. göbeğim hamile gibi çıktı hatta bıkaç kişi hamilemisin diye sordubasenlerimin durumu içler acısı :2: her gören kilo alıyorsun bak dikkat et demeye başladı. vee en son bı kaç gun önce giyinirken eşim kılolarım hakkında espırı yaptı dalga geçti benimde nevrim döndü. silkelendim ve kendimi topikte buldum.:85: yaz sonu bebek yapma planlarımız var ve ben hamileliğe bu kıloyla başlayıp hamileleik sonunda yarım dünya gibi kalmak istemiyorum. hem eşim için hem sağlığım için en önemlisi de kendım için kilo vermek istiyorum. çunku gercekten son gunlerde kendımı çirkin hissediyorum. :2:
hoşgeldin, kanatsız melek. nasılsın, nasıl geçti günün?
ben bu mesajını gçrmemişim canımBugün yediklerim
Kahvalti
dünki yediklerimle ayni
beyaz peynir
2 ekmek
3 zeytin, salatalik
Ara ögün
1 elma
Ögle
1 tabak karisik salata
1 yumurta
1 dilim kepekli ekmek
Ara ögün
Karnibahar ve brokoli'yi yagsiz yogurt'a bandira bandira yedim (cips ve sosu gibi)
1 tane köfte
Aksam yemegine ne yerim bilmiyorum ama büyük ihtimal corba icerim, aksamlari bi o güzel gidiyor ama belki karar degistiririm
Spor olarak
- Is yerinde 15-20 dk merdivenlerden inip ciktim
- Eve kadar 30 dk hizli tempoda yürüyüs yaptim
- Aksam yemeginden sonra 40 dk pilates yapacam
----
Eve yeni geldim ve hemen yazayim dedim.. Masallah sabah burda yazan yazana, kac sayfa olmus.. hemen geri gidip okumam lazim simdi
ben bu mesajını gçrmemişim canımsayfa değişince görmemişim. beslenmen çok güzel. yoğurt ve brokoli ikilisine bayılırım ben de.
ben de oğlumu uyutayım da geleyim.
canım, oğlum bir bırakmadı ki mesajını okuyabileyim:)) çok yorulmuş sanırım. uyuttum ancak geldim. çikolata konusunu görmezden gelelim bu seferlik. zaten birden çok kilo vermiştin:) yine de çikolata tarzı bir şey yiyeceksen de sabah saatlerini tercih ediyoruz. gerçi sen akşamları spor yapıyorsun ama yine de prensip olarak benimseyebilirsin.İyiyim canım ya sen nasılsın? İyi gecti günüm, öbür sayfada neler yaptıklarımı yazdım
Bu aksam yazdığım gibi çorba icemedim onun yerine annem cikolata almış en sevdiğimden ve diyette oldugumu bilmiyor dayanamadım yedim ama azdı ve ondan sonra aksamada bisey yiyemedigimden, spor yaptım ardından ve yesil çayımı ictim.. Kızlar taş atmayın bana, ne yapsam şu çikolataya hayır diyemiyorum
dosba da lahana için böyle bir tarif vermişti. bizim ağzımızın suyu akmıştıHehe olur öyle seyler canımbende çok bayılırım, zaten çığ sebzeler arasında brokoli karnibahar ve lahanayı çok severim.. Lahana salatası da süper oluyor üstüne az yoğurt, limon, zeytinyağı ile yapılmış sos çok güzel oluyor.. Yoğurdu yakıştırıyorum o tür sebzelere nedense
canım, oğlum bir bırakmadı ki mesajını okuyabileyim:)) çok yorulmuş sanırım. uyuttum ancak geldim. çikolata konusunu görmezden gelelim bu seferlik. zaten birden çok kilo vermiştin:) yine de çikolata tarzı bir şey yiyeceksen de sabah saatlerini tercih ediyoruz. gerçi sen akşamları spor yapıyorsun ama yine de prensip olarak benimseyebilirsin.
dosba da lahana için böyle bir tarif vermişti. bizim ağzımızın suyu akmıştı
kesinlikle yoğurtsuz olmaz. ben sarımsaklı yoğurdu özellikle tercih ediyorum ama herkes sevmeyebilir. afiyet olsun bu arada. ben de dışarı çıkıp bu haftaki sebze, balık stoklarımı yapmalıyım.
ben menümü yazayım sonrasında biraz tv biraz kitap keyfi düşünüyorum.
kahvaltı öncesi: 2 günkurusu, 1 bardak su
kahvaltı: peynir, 3 zeytin, 2 çk reçel ve 1 dilim ekmek.
ara: 1 elma ve 1 portakal
öğle: 1 kase tavuklu mercimek çorbası
1 saat sonra 8-9 yaprak sarma
ara: 1 maden suyu (plastic'ten esinlendim)
akşam: tavuklu salata
şimdi nar yiyorum, birazdan adaçayı içmeyi planlıyorum.
sarımsağı seviyorsun o zaman ki bu da çok güzel. hem metabolizma hem de vücudu hastalıklardan koruduğuna inanıyorum ben. limon, maydanoz ve sarımsak üçlüsüne de kesinlikle katılıyorum. evden kesinlikle eksik olmamalı.Sarımsak aklıma gelmemişti , hem metabolizmaya da yardımcı oluyormus.. Aklıma gelirse yarın alayım.. Evde mutlaka limon, maydanoz ve sarımsak olmalı bence metabolizmamız acısından.. Yarın özel bi sos hazırlarım artık
canım, günkurusu, kayısı kurusu. yalnız koyu renkli olanlar var ya ondan. doğal, güneşte kurumuş. ondan günkurusu diyorlar sanırım. kahvaltı öncesi yeme sebebim bağırsakları çalıştırmak için. ayrıca tatlı isteğini bastırıyor.Menün çok harika olmuş canım ama su günkurusu nedir? Faydası nedir? Kahvaltıdan önce yemissin ilgimi çekti :)
Bide spor olarak bisey yaptinmi?
teşekkür ederim canım.neysecim döktürmüşsün yine menüyü...
valla süpersin hele şu akşam salatalarına bayılıyorum
eşin gelince bakalım napcaksın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?