- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
günaydıııınnnnnn 13.takımın güzel bayanları
canlarım,güzellerim canım arkadaşlarım...veda konuşması gibi olmasını istemiyorum :)) ama bu takımdan mezun olmayı çok isterdim kısmet değilmiş... burda çok güzel arkadaşlıklar kurdum hatta sanal ortama ilk defa güvendim paylaştım... ve sizinle yine paylaşmak istiyorum .... hamileyim :))
evet bu güzel haberi dün öğrendim... dr. falan gittim sonucu tel ile öğerendim...çok mutluyum
kızlar dualarınızı bekliyorum...
bu kadar uyumamın sebebi ortaya çıktı... 69 ile hamile kaldım aslında düne kadar umrumda değildi...biliyorsunuz diyeti bıraktım ve ben buna bağlıyorum ki rahatladım ve hamile kaldım :)))
ama dün dr.um eşime kan değerlerine göre ikiz olabilir demiş...şimdi arada bi 69u düşününmüyor değilim ...sağlık olsun döner dolaşır yine kk'ya dönerim yeter ki sağlık olsun ve sizlerde mezun olun
kızlar buaralardayım...bana dua edin
günaydın arkadaşlar. bugun benım diyetimin ilk gunu forumu açtım ki ilk gunumde harıka bı haber gördüm. dosba canım daha tanışamadık ama senın adına çok sevindim. darısı başıma inşallah
dün akşam eşim iş çıkışıma geldi birlikte köfte yedik. sonrada tartılmaya gittik alışveriş merkezlerindeki şu dijital tarılar oluyo ya yağ kilo oranını söylüyo onlarda tartıldık. boyum 1,60 kilom 59,50 çıktı. 60ı geçtiğimi düşünüyordum sınırdaymışım meğer. hedefim 50 kg. inşallah sizin de desteğinizle 5-6 aya yayarak vermek istiyorum.
ama bugun regl oldumsanırım diyetinin ilk gunu regl sancılarıyla kıvranan bi ben varımdır
sabah kahvaltıda bırazcık köy peyniri
bir ilimden az ekmek yedim
yarım bardak süt içtim.
bide kalkar kalkmaz bir bardak ılık su içtim.
büroya da biraz ev yoğurdu ve galeta getirdim öğlen için. ara öğünler içinde bir salatalık ve havuç attım çantama. bakalım ilk gunum nasıl geçecek
verirsin cnm sen yeterki burdan ayrılma inan çok faydası oluyor girip bişeyler paylaşmanın yediklerine dikkart ediyor insan.. yaza istediğin kiloda girersin inş.
Diyetisyenim diyet yapılırken havuç yenilmemeli demişti aklında olsun cicim
günaydın arkadaşlar. bugun benım diyetimin ilk gunu forumu açtım ki ilk gunumde harıka bı haber gördüm. dosba canım daha tanışamadık ama senın adına çok sevindim. darısı başıma inşallah
dün akşam eşim iş çıkışıma geldi birlikte köfte yedik. sonrada tartılmaya gittik alışveriş merkezlerindeki şu dijital tarılar oluyo ya yağ kilo oranını söylüyo onlarda tartıldık. boyum 1,60 kilom 59,50 çıktı. 60ı geçtiğimi düşünüyordum sınırdaymışım meğer. hedefim 50 kg. inşallah sizin de desteğinizle 5-6 aya yayarak vermek istiyorum.
ama bugun regl oldumsanırım diyetinin ilk gunu regl sancılarıyla kıvranan bi ben varımdır
sabah kahvaltıda bırazcık köy peyniri
bir ilimden az ekmek yedim
yarım bardak süt içtim.
bide kalkar kalkmaz bir bardak ılık su içtim.
büroya da biraz ev yoğurdu ve galeta getirdim öğlen için. ara öğünler içinde bir salatalık ve havuç attım çantama. bakalım ilk gunum nasıl geçecek
ay çok sevindim hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin Allahbebek için alınan kilo hiçde sorun değil bence değer sen gelene kadar biz mezun oluruz inş. sanada motive olur hamilelik haberi duyunca sanki kendimin gibi seviniyorum hihi :)
amiiinnnn.... saol elacım bu habere bizim de çok ihtiyacımız vardıgünaydın kızlarrr
dosbammm ayy cok mutlu oldum cnm benimmm allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebeğini yada bebeklerinii ikiz güzeldee cok zor büyütmek ailende yanında deil sanırımm zor olrr ama büyürlerr
coookk sevindimm cnmm kendim hamile kalmış gibiii
masalcımm gell tatlımm gel beklerim hepinizi inş güzel bir sekilde atlatırımm:))
bende kahvaltımı yaptımm
2dilim ekmek,cemenli
1yumurta
hadi ya ilk defa duyuyorum ben çok severim neden ki? şeker ornı mı yüksekmiş?
banada cevremdem 2. ne zaman yapacağın soruları gelmeye başladııı
biz 3 yaş düşünüyoruz ama bazendee cokk zorlandığımda istemiyorum 2. diyorumm cok yaş farkında zor oluyoo arkdaş gibi büyüsünler istiyorum kardeşimle 8yaş var farklı dünyalardayızz
allah nasip ettiği vakit bakalımm sizce ara kaç yaş olmalı kızlar ben ela 3yaşına geldiğinde istiyorumm normalmii
sağolGünaydın hatta tünaydın :)
saol nihancımmm
yok kız ben gidemem burdan...inanın başka topiclere bile uğrayamıyorum... iyiki varsınız
canım Rabbim isteyen herkese ve sanada nasip etsin...hayırlıca kucağımıza almayı nasip etsin
canım güzel yuvanız inş. bi bebek haberi ile daha da güzelleşir...Rabbim bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin...sağol
dosbaa arkadaşımız hamileymiş bir kaç arkadaş bu topiclerde kilo verdikleri dönemde hamile kaldı ...
ne güzel kilo vermenin bir faydası daha ...
ben de bebek istiyoruminşaalllah bende kilolarımdan kurtulurum :84:
kocamı çok seviyorum ve bir bebeğimiz olsun istiyorum
hayırlı olsun dosbacım inş sağlıklı, akıllı, güzel ahlaklı evlatların olur Allah analı babalı büyütsün canım
bize de dua et olurmu benim bir eltim var 10 seneden beri çocuğu olmadı bende 2 senelik evliyim benim de yok :85: maalesef çok istiyorum ben de bilmiyorum Allah inş en kısa zamanda bütün çocuk isteyenlere verir
kendine çok dikkat et
:90::90:
canım güzel yuvanız inş. bi bebek haberi ile daha da güzelleşir...Rabbim bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin...
amiiiinnnn....
canım bende 4 yıllık evliyim sakın ümitsizliğe kapılma...Rabbim inş. eltine de sana da hayırlıca nasip eder...
saol canım benim dua edeceğim senin için
ben yemeğe geçiyorum kızlar size de afiyet olsun şimdiden görüşürüz
afiyet olsun kızlarbaştan toparlıyorum :)
Sabah : 125 gr yağsız yoğurt
Ara : 1 adet haşlanmış yumurta
Öğlen : Salata (göbek,havuç,kırmızı lahana,domates) az yağlı bol limonlu tuzsuz :) + ayran
Akşam : (16:00) : 125 gr haşlanmış tavuk göğsü
16:00'da yemek faslı bitiyor :) spordan sonra 1 adet maden suyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?