Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ay çok sevindim hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin Allah bebek için alınan kilo hiçde sorun değil bence değer sen gelene kadar biz mezun oluruz inş. sanada motive olur hamilelik haberi duyunca sanki kendimin gibi seviniyorum hihi :)

verirsin cnm sen yeterki burdan ayrılma inan çok faydası oluyor girip bişeyler paylaşmanın yediklerine dikkart ediyor insan.. yaza istediğin kiloda girersin inş.

Diyetisyenim diyet yapılırken havuç yenilmemeli demişti aklında olsun cicim

hadi ya ilk defa duyuyorum ben çok severim neden ki? şeker ornı mı yüksekmiş?

saol canım...darısı tüm isteyenlerin başına hayırlıca...
tarif edilemez bi duyguymuş gerçekten...

amiiiinnn.....saol canım
bebek için alınan kilolar bencede hiç sıkıntı değil... yeterki sağlık olsun
ohooo siz çoktan mezun olursunuz hayatım :)) hadi kolay gelsin

günaydın kızlarrr
dosbammm ayy cok mutlu oldum cnm benimmm allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebeğini yada bebeklerinii ikiz güzeldee cok zor büyütmek ailende yanında deil sanırımm zor olrr ama büyürlerr
coookk sevindimm cnmm kendim hamile kalmış gibiii
masalcımm gell tatlımm gel beklerim hepinizi inş güzel bir sekilde atlatırımm:))
bende kahvaltımı yaptımm
2dilim ekmek,cemenli
1yumurta

amiiinnnn.... saol elacım bu habere bizim de çok ihtiyacımız vardı
darısı tüm isteyenlere... canım daha tam bi bilgimiz yok ama hayırlısı olsun bakalım ikiz konusunda

hadi ya ilk defa duyuyorum ben çok severim neden ki? şeker ornı mı yüksekmiş?

bir süre devam ettiğim diyetisyenim besinleri birebir araştırmalarına katılan ünlüde biriydi bu alanda o yüzden sürekli bilgi verirdi havuç mesala yarım yiyebilirsin evet şeker oranı yüksek hatta spordan iki saat önce yemek yenir ya yemek yerine 1 havuçda yiyebilirsin aynı derecede oluyor bide sarı armut yeme demişti içinde bı madde tespit etmişler ankara armutu ye derdi :) bunuda cıkarıyım aradan

banada cevremdem 2. ne zaman yapacağın soruları gelmeye başladııı
biz 3 yaş düşünüyoruz ama bazendee cokk zorlandığımda istemiyorum 2. diyorumm cok yaş farkında zor oluyoo arkdaş gibi büyüsünler istiyorum kardeşimle 8yaş var farklı dünyalardayızz
allah nasip ettiği vakit bakalımm sizce ara kaç yaş olmalı kızlar ben ela 3yaşına geldiğinde istiyorumm normalmii

sanırım kıskanma açısından da en sağlıklısı 2-3yaş arasıymış canım
tabii siz bilirsiniz...

Günaydın hatta tünaydın :)
sağol

dosbaa arkadaşımız hamileymiş bir kaç arkadaş bu topiclerde kilo verdikleri dönemde hamile kaldı ...
ne güzel kilo vermenin bir faydası daha ...
ben de bebek istiyorum inşaalllah bende kilolarımdan kurtulurum :84:
kocamı çok seviyorum ve bir bebeğimiz olsun istiyorum

saol nihancımmm
yok kız ben gidemem burdan...inanın başka topiclere bile uğrayamıyorum... iyiki varsınız
canım Rabbim isteyen herkese ve sanada nasip etsin...hayırlıca kucağımıza almayı nasip etsin

hayırlı olsun dosbacım inş sağlıklı, akıllı, güzel ahlaklı evlatların olur Allah analı babalı büyütsün canım

bize de dua et olurmu benim bir eltim var 10 seneden beri çocuğu olmadı bende 2 senelik evliyim benim de yok :85: maalesef çok istiyorum ben de bilmiyorum Allah inş en kısa zamanda bütün çocuk isteyenlere verir
kendine çok dikkat et

:90::90:
canım güzel yuvanız inş. bi bebek haberi ile daha da güzelleşir...Rabbim bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin...

amiiiinnnn....
canım bende 4 yıllık evliyim sakın ümitsizliğe kapılma...Rabbim inş. eltine de sana da hayırlıca nasip eder...
saol canım benim dua edeceğim senin için

Son düzenleme:
neyse arkadaşlar ben yemeğe gidiyorum biraz sonra
gitmeden önce menümü yazayım

sabah 2 dilim ekmek kibrt kutusunun yarısı peynir az patates kızartması

saat 10:45 gibi bir kraker
saat 11:15 gibi bir portakal
öğlen ekşili köfte ve salata yiyeceğim
akşam da evde 1 saat spor yapacağım inş

sağol canım inan şu an gözlerim dolmuştu ama cevabını okuyunca çok ümitlendim inş Allah herkese hayırlısından versin eksikliğini göstermesin
Bazen haberlerde duyuyorum insanlar hem çok kötü işler yapıyorlar sonra da bunun cezasını yeni doğmuş çocuklarına ödetiyorlar :85:
öyle insanların çocuğu olunca dayanamıyorum isyan ediyorum maalesef

baştan toparlıyorum :)

Sabah : 125 gr yağsız yoğurt
Ara : 1 adet haşlanmış yumurta
Öğlen : Salata (göbek,havuç,kırmızı lahana,domates) az yağlı bol limonlu tuzsuz :) + ayran
Akşam : (16:00) : 125 gr haşlanmış tavuk göğsü

16:00'da yemek faslı bitiyor :) spordan sonra 1 adet maden suyu

Son düzenleme:
selam kızlar

eve gittim bişey yiyemeden geldim canım sıkıldı
dışardan dürüm söyleyeceğim galiba

ben yemeğe geçiyorum kızlar size de afiyet olsun şimdiden görüşürüz

afiyet olsun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…